auto

Patru maşini exclusiviste pe care le are în garaj liderul cecen Ramzan Kadîrov

04 noiembrie 2020, ora 12:52
Distribuie:

După cum s-a planificat în această vară, vloggerul Erik Davidovich a filmat un reportaj despre Republica Cecenă, unul în care a combinat testele câtorva automobile cu filmări ale unor locaţii pitoreşti.

Scopul filmului a fost de fapt de a promova regiunea caucaziană drept o destinaţie turistică în care nu mai este de multă vreme periculos de mers, unde foarte multe lucruri s-au schimbat şi unde siguranţa domină de-acum. În plus, drumurile locale, inclusiv din cauza faptului că nu sunt exploatate intens zilnic, el le consideră a fi cele mai bune din toată Federaţia Rusă.

Iar pentru reportaj, însuşi Ramzan Kadîrov i-a pus la dispoziţie cinci maşini din garajul său, patru dintre care se pot număra în toată lumea doar pe degete! Citeşte articolul complet pentru a afla despre caracteristicile acestora, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram