Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

auto

Noul Aznom Palladium este o hiper-limuzină făcută din noul Ram 1500! Are 710 CP şi va exista în 10 exemplare

06 noiembrie 2020, ora 15:51
Distribuie:

Compania italiană Aznom Automotive, specializată în tuning şi personalizarea automobilelor, şi-a dezvoltat primul său produs propriu, botezat Palladium. Cel mai interesant este că “hiper-limuzina”, aşa cum este catalogată, este făcută pe baza noului pickup Ram 1500!

Palladium a fost înzestrat cu un aspect neobişnuit. În ceea ce privește structura caroseriei, portierele, acoperișul și alte elemente, mașina este unificată cu donatorul, dar în același timp are un posterior original care a înlocuit tradiţionala benă.

Designul pompos al capătului frontal, cu o grilă masivă a radiatorului, se seamănă cu unele modele Rolls-Royce de ultimă generaţie, iar pentru un efect atrăgător elemente LED sunt integrate în fiecare din lamele verticale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram