Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 948: Alertă din Moldova, atac la Kiev, judecător ucis și întâlnire Trump-Zelenski! Rusia amenință Europa

/VIDEO/ O mașină a luat foc pe o stradă de la Botanica! De la ce ar fi pornit flăcările care au distrus secțiunea motorului

missing
09 martie 2021, ora 19:37

Un microbus a luat foc pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit martorilor oculari, care au postat maginile pe o rețea socială, incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 16:00, pe strada Cuza-Vodă. 

Solicitată telefonic de tv8.md, Liliana Pușcașu, șefa secției comunicare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), a declarat că un asemnea caz a fost înregistrat.

„A ars secțiunea motorului și parțial căptușeala salonului microbusului de model Volkswagen LT 35 de pe ruta 171. A intervenit un echipaj de pompieri”, a declarat Liliana Pușcașu.

Potrivit IGSU, victime nu au fost raportate iar cauza izbucnirii incendiului se stabileste.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.