social

Un magistrat de la Judecătoria Chișinău, reținut pentru „trafic de influență”

22 martie 2021, ora 14:59
Distribuie:

Un magistrat din cadrul Judecătoriei Chișinău a fost reținut de procurorii anticorupție, fiind suspectat de „trafic de influență”. 

Cauza penală a fost inițiată de procurorul general, în baza unor informații, potrivit cărora, magistratul ar pretinde bani de la conducătorul unui agent economic pentru a interveni pe lângă alți colegi de-ai săi să adopte o soluție favorabilă într-un dosar civil.

Având în vedere caracterul flagrant al acțiunilor comise de magistrat, procurorii au recurs la reținerea lui preventivă pentru 72 de ore.

Concomitent, procurorii au pornit o cauză penală și în privința conducătorului agentului economic care ar fi oferit mită, acțiunile acestuia fiind cercetate sub aspectul infracțiunii de „corupere activă”.

Urmărirea penală e în plină desfășurare, iar procuratura va reveni cu detalii suplimentar.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram