Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 930: Atac în ajun de summit la Kiev, asalt la Kursk și plan B! Blinken: „E un moment decisiv”

Detalii noi despre succesorul lui Volvo XC90: Va dispune standard de LiDAR şi un super computer

missing
25 iunie 2021, ora 09:27

Noul SUV flagship pe care Volvo îl pregătește va avea standard tehnologie de siguranță de vârf din industrie, care va ajuta la salvarea și mai multor vieți, deoarece compania suedeză stabilește un nou punct de referință pentru siguranța auto.

Succesorul complet electric al modelului actual XC90, care va fi dezvăluit în 2022, va veni cu senzori de ultimă generație, inclusiv tehnologia LiDAR dezvoltată de Luminar și un super calculator pentru conducere autonomă, alimentat de sistemul-pe-cip NVIDIA DRIVE Orin, toate standard! Citește continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.