auto

Noul BMW iX5 Hydrogen va fi disponibil pentru test drive la Salonul Auto de la München

17 august 2021, ora 16:45
Distribuie:

BMW Group avansează în mod sistematic cu dezvoltarea tehnologiei pilelor de combustie cu hidrogen ca opţiune suplimentară pentru o mobilitate individuală durabilă. La doi ani după prezentarea conceptului BMW i Hydrogen NEXT, compania va prezenta noul BMW iX5 Hydrogen în format pre-serie la IAA Mobility 2021 de la München.

În prezent, încă în curs de dezvoltare pentru producţia de serie, modelul Sports Activity Vehicle (SAV) cu sistem de propulsie cu pile de combustie cu hidrogen va fi unul dintre numeroasele automobile pe care vizitatorii le pot experimenta pe măsură ce sunt conduse de-a lungul aşa-numitului “Blue Lane”, conectând principalele puncte expoziţionale cu alte locuri de expoziţie din centrul oraşului. Află mai multe despre maşină pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram