Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1030: Semnal clar, atac masiv în Rusia și duelul propus de Putin. Alertă: „Moldova e o țintă ideală”

Consilier al lui Zelenski: „Moldova poate cere ajutor. Rezolvăm problema cu Transnistria cât ai pocni din degete"

missing
27 aprilie 2022, ora 10:07

Alexei Arestovici, unul din consilierii președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, susține că Moldova se poate adresa oricând Ucrainei pentru a primi ajutor, iar problema transnistreană poate fi rezolvată cât ai pocni din deget. Declarațiile au fost făcut în cadrul unui interviu acordat în seara zilei de marți.

„Trebuie să spunem că Moldova este vecinul nostru de care nu ne este indiferent, am fost întodeauna apropiați. Moldova poate veni la noi pentru a cere ajutor. Noi putem interveni doar după o solicitare oficială. Transnistria este totuși un teritoriu care aparține Moldovei... Putem rezolva problema cu Transnistria cât ai pocni din degete dacă va fi cazul”, a declarat Arestovici.

Potrivit oficialului ucrainean, în cazul în care Republica Moldova va fi atacată, cea mai bună soluție este să ceară ajutor Ucrainei și României.

Referitor la declarațiile apărute în spațiul public, precum că Ucraina ar încerca să atragă în război Republica Moldova, consilierul lui Zelesnki a declarat: „Rușii au adăugat o nouă direcție operativă, pentru noi asta este clar. Referitor la declarațiile persoanelor ruse că vrem să ocupăm Moldova de ce mai deschid un alt front când nu se pot lămuri cu cel existent deja. Așteptăm, cu nerăbdare să vedem ce vor face. Noi credem că ei de fapt vor să se miște către Odesa, pentru a vinde ceva poporului rus”, a declarat Arestovici. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024

/VIDEO/ Explozie la frontieră! Cerul, acoperit de fum portocaliu. Ce s-a întâmplat
/VIDEO/ Explozie la frontieră! Cerul, acoperit de fum portocaliu. Ce s-a întâmplat
/VIDEO/ Cum supraviețuiesc ucrainenii fără electricitate: „Lumina nu e atât de prețioasă în comparație cu viața”
/VIDEO/ Cum supraviețuiesc ucrainenii fără electricitate: „Lumina nu e atât de prețioasă în comparație cu viața”
/VIDEO/ Record istoric la Aeroportul Chișinău: Pasagerul cu numărul 4.000.000 s-a ales cu o surpriză
/VIDEO/ Record istoric la Aeroportul Chișinău: Pasagerul cu numărul 4.000.000 s-a ales cu o surpriză
/VIDEO/ Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
/VIDEO/ Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
Mese bogate, dar cu risipă: ANSA explică cum să economisești de sărbători
Mese bogate, dar cu risipă: ANSA explică cum să economisești de sărbători

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1030: Semnal clar, atac masiv în Rusia și duelul propus de Putin. Alertă: „Moldova e o țintă ideală”

19 decembrie 2024, ora 12:04

„Rusia s-a abținut până acum să atace Republica Moldova, dar îngăduința lui Putin are la bază un calcul rece. În caz de atac, reacția României este un factor greu de calculat”, scrie cotidianul „Neue Zürcher Zeitung”, potrivit Rador. Ziarul elvețian constată că Moldova reprezintă o țintă ideală pentru o invazie. Totuși, analiza argumentează că un atac militar asupra Moldovei nu ar avea sens pentru Rusia în acest moment. Între timp, o ploaie de rachete ATACMS, Storm Shadow și drone a lovit Rusia. Un atac masiv cu drone și rachete asupra regiunii Rostov din Rusia a declanșat un incendiu de amploare la rafinăria de petrol Novoșahtinsk.

Totuși, Ucraina nu poate îndepărta trupele ruse de pe teritoriul pe care îl ocupă în estul țării și în Crimeea, a recunoscut Volodimir Zelenski. Deși Kievul nu va recunoaște niciodată dominația Rusiei, el a declarat că diplomația este singura opțiune pentru a-l determina pe președintele Vladimir Putin să își retragă armata. Totodată, Ucraina nu va fi invitată niciodată să adere la NATO, iar Rusia nu-şi va retrage niciodată trupele din Peninsula Crimeea anexată şi din alte părți ocupate ale Ucrainei, a declarat premierul slovac Robert Fico, relatează Euronews.

UPDATE Dictatorul Vladimir Putin a susținut, joi, un discurs neobișnuit de lung, în care a recunoscut că situația economiei din Rusia nu e tocmai bună și că „economia e un punct major de îngrijorare pentru ruși” pe fondul inflației și a dificultăților tot mai mari. Putin a spus, însă, că sancțiunile occidentale „nu sunt un factor cheie” al acestei stări proaste a economiei Rusiei. După precizări despre economie, dictatorul de la Moscova s-a lansa în noi declarații agresive la adresa Occidentului, spunând că Rusia „are dreptul să folosească arma nucleară împotriva țărilor care o amenință”, notează Antena3.

UPDATE Rusia s-a abținut până acum să atace Republica Moldova, dar îngăduința lui Putin are la bază un calcul rece. În caz de atac, reacția României este un factor greu de calculat”, scrie cotidianul „Neue Zürcher Zeitung”, potrivit Rador. Ziarul elvețian constată că Moldova reprezintă o țintă ideală pentru o invazie. ”Această țară nu beneficiază de garanții externe de securitate și este slabă din punct de vedere militar, cu forțe armate care anul trecut numărau 5150 de soldați și cu un buget de apărare de 87 de milioane de dolari. Avioane și tancuri de luptă nu sunt disponibile”. Analiza semnată de expertul german Martin Wagener, profesor de științe politice la Universitatea Federală de Științe Aplicate pentru Administrație Publică din Berlin, conchide că un atac asupra Republicii Moldova, chiar dacă probabil s-a aflat pe lista de dorințe a Moscovei, a fost amânat din cauza lipsei de resurse militare. Pe de altă parte, reținerea Rusiei ar putea fi interpretată și în sensul ”că ea urmărește doar planuri revizioniste limitate”. Potrivit politologului german, cel mai mare obstacol pentru Kremlin este reprezentat de extinderea frontului. Deși Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson au fost declarate teritorii rusești la sfârșitul lunii septembrie 2022, cucerirea completă a regiunilor se află în desfășurare.

UPDATE Președintele rus Vladimir Putin, 72 de ani, beneficiază de măsuri de securitate întărite, după ce doi generali ruși, între care Igor Kirilov, șeful forțelor de protecție nucleară și chimică, au fost uciși într-un atentat la Moscova, relatează Bild.

UPDATE Originar din Ucraina şi unul dintre cei mai buni balerini din lume, adesea etichetat drept un rebel sau ca „băiatul rău al baletului”, Sergei Polunin a anunţat că intenţionează să părăsească Rusia. Mesajul său ambiguu şi plin de greşeli, postat pe contul de Instagram, i-a luat prin surprindere pe urmăritorii săi, cunoscut fiind faptul că este un mare admirator al lui Vladimir Putin. Drept dovadă şi tatuajul cu chipul acestuia pe care şi l-a făcut pe piept şi faptul că a obţinut şi cetăţenia rusă, pe lângă cea ucraineană, scrie Adevărul.

UPDATE Putin a sugerat joi un „duel” în materie de rachete cu Statele Unite, care ar arăta cum noua rachetă balistică hipersonică Oreșnik a Rusiei va învinge orice sistem american de apărare antirachetă. Abordând scepticismul occidental cu privire la Oreșnik, Putin a sugerat ca ambele părți să selecteze o țintă desemnată care să fie protejată de rachetele americane. „Suntem pregătiți pentru un astfel de experiment”, a spus Putin. Putin a mai spus că Oreșnik este o armă modernă, deși se bazează pe dezvoltări anterioare ale designului rusesc, scrie HotNews.

UPDATE Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat că Ucraina nu va fi de acord cu o reducere a numărului forțelor sale armate, chiar dacă primește invitația de aderare la NATO, relatează RBC, scrie Rador.

UPDATE Vladimir Putin a dezvăluit că "e imposibil de ghicit cât o să mai dureze războiul", în conferința sa tradiţională de presă de la sfârşitul anului, la aproape trei ani de la ofensiva sa din Ucraina şi la două zile după uciderea unui important general, Igor Kirillov, pe străzile Moscovei, operaţiune organizată de Kiev. „Operațiunile de luptă sunt complexe, astfel încât este dificil și inutil să prezicem înainte. Și ne îndreptăm, așa cum ați spus, spre rezolvarea sarcinilor noastre principale, pe care le-am subliniat la începutul operațiunii militare speciale", a declarat Vladimir Putin în deschiderea conferinței.

UPDATE Preşedintele rus susţine joi conferința sa tradiţională de presă de la sfârşitul anului, la aproape trei ani de la ofensiva sa din Ucraina. Potrivit agenţiei oficiale TASS, Putin va răspunde întrebărilor referitoare la relațiile cu Uniunea Europeană şi Statele Unite, va comenta criza din Orientul Mijlociu, dar şi relațiile Rusiei cu Armenia şi Republica Moldova şi interacțiunea cu Republica Populară Chineză, notează HotNews. Tradiţionalele sesiuni anuale de întrebări şi răspunsuri ale lui Putin, care durează adesea ore întregi, sunt în mare parte un spectacol televizat, fiind în acelaşi timp un cadru rar în care acesta răspunde unor întrebări incomode, notează AFP.

UPDATE Analiza evoluției rușilor, realizată de grupul OSINT Deep State, arată cum armata a avansat în ultima lună și urmează să-i prindă pe apărătorii ucraineni într-un „clește”, precizează Kyiv Independent.

UPDATE Volodimir Zelenski a declarat, la sosirea la summitul european de la Bruxelles, că este nevoie de unitate între UE și Statele Unite pentru a aduce pacea în Ucraina, transmite Reuters. „Pentru noi, este foarte important, în special de la începutul anului viitor, avem nevoie de foarte multă unitate între Statele Unite și UE și țările din Europa”, a spus liderul ucrainean, scrie HotNews.

UPDATE Secretarul general al NATO, Mark Rutte, a lansat miercuri un avertisment ferm privind necesitatea creșterii cheltuielilor pentru înarmare ale țărilor membre. Potrivit acestuia, Alianța ar putea întâmpina dificultăți în asigurarea apărării colective în următorii ani dacă nu se iau măsuri urgente.

UPDATE Liderii Uniunii Europene intenționează să trimită un „semnal clar” președintelui ales al SUA, Donald Trump, în cadrul summitului care va avea loc joi, cu privire la continuarea sprijinului lor pentru Ucraina și vor discuta, de asemenea, despre provocările economice și de securitate generate de revenirea sa la Casa Albă. Liderii europeni îl vor primi pe Volodimir Zelenski la începutul discuțiilor lor de la Bruxelles și își vor reafirma „angajamentul neclintit” de a sprijini Ucraina „atâta timp cât va fi necesar”, potrivit proiectului de concluzii al summitului, consultat de Reuters.

UPDATE Regatul Unit va debloca 225 de milioane de lire sterline (273 de milioane de euro) pentru echipamente militare pentru Ucraina, printre care drone, sisteme de apărare aeriană şi muniții, a anunţat joi Ministerul Apărării britanic într-un comunicat, informează AFP, potrivit Agerpres. 

UPDATE Cancelaria prezidenţială de la Kiev raportează că preşedintele Volodimir Zelenski s-a întâlnit, miercuri, la Bruxelles, cu secretarul general al NATO, Mark Rutte. În cadrul întâlnirii, Zelenski şi Rutte au discutat o serie de chestiuni importante pentru Ucraina, subiectele principale fiind consolidarea apărării aeriene și garanțiile de securitate. Înainte de conversația cu secretarul general al Alianței, Zelenski a subliniat importanța întâlnirii „cu toți partenerii”, în cadrul unei vizite de două zile la Bruxelles, pentru a avea o poziție europeană comună „privind modul în care trebuie securizată Ucraina, întărirea oamenilor şi a armatei”. Biroul Președintelui de la Kiev a remarcat că, în cadrul întâlnirii dintre Zelenski şi Rutte, o atenție deosebită a fost acordată consolidării Forțelor de Apărare Aeriană ale armatei ucrainene, în special în perioada de iarnă, scrie Rador.

UPDATE Rusia încearcă să influențeze influenceri din țările europene, inclusiv Franța, a afirmat miercuri ministrul francez de Externe, Jean-Noël Barrot, subliniind necesitatea unei "vigilențe maxime din partea creatorilor de conținut și a urmăritorilor lor în fața acestor amenințări la adresa dezbaterii publice", transmite AFP. „Metodele utilizate sunt variate şi evoluează frecvent. Recentele alegeri din Moldova şi România, de exemplu, au ilustrat utilizarea masivă a influenţatorilor de pe reţelele sociale, pentru a perturba votul”, a adăugat el.

UPDATE Ucraina a lovit teritoriul Rusiei cu cel puţin 13 rachete şi 84 de drone, declanșând un incendiu la o rafinărie din sudul regiunii Rostov, care a ars ore întregi, au declarat joi, 19 decembrie, oficialii ruşi, relatează Reuters.

UPDATE Cel puţin 100 de nord-coreeni au fost ucişi în decembrie, în timp ce luptau alături de forţele ruse împotriva Ucrainei, a declarat joi un parlamentar sud-coreean. Rapoarte similare au fost emise şi de Kiev şi Washington, potrivit AFP. De asemenea, parlamentarul a raportat „plângeri în rândul armatei ruse că trupele nord-coreene, din cauza lipsei lor de cunoștințe despre drone, sunt mai degrabă o povară decât un avantaj”.

UPDATE Keith Kellogg, pe care Donald Trump l-a însărcinat cu negocierile privind încheierea războiului din Ucraina, va vizita țara înainte de învestirea președintelui ales al SUA în ianuarie, a declarat Volodimir Zelenski în fața jurnaliştilor la Bruxelles, în noaptea de miercuri spre joi, potrivit Kyiv Independent.

UPDATE Marea Britanie ia în considerare o escaladare semnificativă a sprijinului său pentru Ucraina în contextul continuării conflictului cu Rusia, conform BBC. Recenta vizită a Secretarului Apărării John Healey la Kiev a declanșat discuții despre posibila desfășurare a trupelor britanice în Ucraina în scopuri de instruire, marcând o nouă etapă în susținerea Marii Britanii față de țara aflată în război, scrie AlephNews.

UPDATE Un parașutist rus a devenit „erou” în Rusia, după ce a anihilat o dronă ucraineană de recunoaștere cu o conservă de tocană. Fapta de „vitejie” a parașutistului din Divizia 98 Aeropurtată, prezentată pe larg în Argumentî i Fakti, Life, agenția URA, s-a petrecut în zona Ciasov Iar, lângă Bahmut, estul Ucrainei. Autenticitatea filmării și informațiile disponibile în presa moscovită nu pot fi verificate în mod independent, scrie Libertatea.

UPDATE Armata ucraineană a atacat cu rachete Storm Shadow o fabrică importantă din regiunea rusă Rostov, unde erau produse componente și combustibili pentru rachete. Localnicii au numărat cel puțin trei lovituri directe, în ciuda faptului că oficialii de la Moscova au declarat că dispozitivele occidentale au fost doborâte de antiaeriană.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1029: Alertă la Chișinău, suspect reținut și slăbiciunea lui Putin. „Al Treilea Război Mondial a început”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1028: Țintele lui Putin, generali uciși și furie în Rusia! Trump: „Trebuie să oprim asta. Este un măcel”
„Se distribuie masiv o listă pe rețele sociale. E photoshopată”: Ce salarii ridică de fapt deputații din Moldova
„Se distribuie masiv o listă pe rețele sociale. E photoshopată”: Ce salarii ridică de fapt deputații din Moldova
/VIDEO/ Cum supraviețuiesc ucrainenii fără electricitate: „Lumina nu e atât de prețioasă în comparație cu viața”
/VIDEO/ Cum supraviețuiesc ucrainenii fără electricitate: „Lumina nu e atât de prețioasă în comparație cu viața”
Strigăt de ajutor! Medicii luptă pentru viața fetiței de 10 ani, care și-a pierdut părinții și bunica în accidentul de la Edineț
Strigăt de ajutor! Medicii luptă pentru viața fetiței de 10 ani, care și-a pierdut părinții și bunica în accidentul de la Edineț
/VIDEO/ Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
/VIDEO/ Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
/VIDEO/ „Adu poarta înapoi, ești chemat la poliție”! Câți au apelat la 112 în dimineața de Sfântul Andrei
/VIDEO/ „Adu poarta înapoi, ești chemat la poliție”! Câți au apelat la 112 în dimineața de Sfântul Andrei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.