Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Bugatti lansează un program nou prin care te poate ajuta să-ţi cumperi o maşină rulată cu garanţie

FOTO: autoblog.md
22 septembrie 2022, ora 10:47
Distribuie:

Un Bugatti este conceput pentru a funcționa la extreme; inginerie mecanică și electrică echilibrate în armonie perfectă pentru rezultate incomparabile. Ca orice pursânge, necesită îngrijire meticuloasă din partea celor mai calificați experți pentru a se asigura că funcționează întotdeauna la cel mai bun nivel. 

Acum, un nou program Bugatti Certified Pre-Owned aduce acea grijă care inspiră încredere unei game de modele Bugatti de care se bucurau deja proprietarii anteriori. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram