Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 972: Scenariul negru, atac mortal, pilot ucis și supărarea Kievului. SUA: Rusia nu a reușit în Moldova

externe

/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 467: Rusia anunță că a respins o ofensivă. ISW: Prima linie a rușilor e spartă. Prigojin: „Rușine”

05 iunie 2023, ora 23:03

Forțele ucrainene au lansat atacuri terestre și au obținut mici câștiguri tactice în vestul regiunii Donețk și estul regiunii Zaporojie, transmite Institutul pentru Studiul Războiului. Rusia însă afirmă că forțele sale au împiedicat o ofensivă ucraineană majoră în cinci puncte de-a lungul frontului. Între timp, grupul de partizani pro-ucraineni care au înaintat 3,5 km în regiunea Belgorod, rămâne în localitate. Un discurs fals, atribuit lui Vladimir Putin, în care președintele rus declara legea marțială, a fost difuzat pe posturile de radio din regiunile ruse de la graniţa cu Ucraina.

Ucraina spune că „nu deține informații” despre „ofensiva de mare amploare” pe care rușii spun că au respins-o în regiunea Donețk, dar pe rețelele de socializare sunt confirmate lupte în zona respectivă, la granița dintre regiunile Zaporojie și Donețk. Analizând informațiile din spațiul informațional rus, ISW arată că ucrainenii au atacat într-adevăr și au capturat două localități, dar vorbește de o ofensivă localizată, nu de una “la scară largă”, cum spune Ministerul rus al Apărării, scrie Biziday. Totodată, mercenarii Wagner conduși de Evgheni Prigojin au luat prizonier un comandant al armatei ruse regulate, pe care îl acuză că, beat fiind, a tras într-o mașină aparținând PMC Wagner.

UPDATE Ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei a susținut că rapoartele rusești conform cărora Ucraina a început o contraofensivă sunt menite să distragă atenția de la pierderile suferite de Rusia în regiunea Bahmut, relatează The Guardian.

UPDATE O presupusă alocuţiune radiofonică a preşedintelui rus Vladimir Putin, ascultată luni la posturile ruseşti din regiunile de la graniţa cu Ucraina, a fost falsă şi a fost rezultatul unui hacking, a declarat Kremlinul, relatează The Guardian, potrivit news.ro. „Toate aceste mesaje sunt un fals absolut. Într-adevăr, a existat un atac cibernetic în unele regiuni. În special, știu că a existat la radioul Mir și în alte rețele. Acum totul a fost eliminat, totul este sub control”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenția de presă TASS.

UPDATE Rusia a lansat peste 300 de rachete împotriva Ucrainei în cursul lunii mai, a anunţat Ministerul ucrainean al Apărării, potrivit Sky News. Vehiculele aeriene fără echipaj de atac produse în Iran sunt „cele mai utilizate arme de către Rusia până în prezent", susţin ucrainenii. „Probabil că Rusia lansează atât de multe OWA-UAV-uri în încercarea de a forţa Ucraina să-şi epuizeze stocurile de rachete de apărare aeriană avansate şi valoroase", a declarat Ministerul Apărării. Totuşi, experţii susţin că este puţin probabil ca Rusia să reuşească să epuizeze armele ucrainene. Ucraina a neutralizat cel puţin 90% din rachetele ruseşti folosind arme de apărare aeriană vechi şi ieftine, dar şi bruiajul electronic, notează ZF.

UPDATE Liderul mercenarilor ruşi Evgheni Prigojin a declarat luni că forţele ucrainene au recucerit o parte din aşezarea Berhivka, aflată la nord de Bahmut, în estul Ucrainei, calificând această pierdere teritorială rusă drept o "ruşine", relatează Reuters. "Acum, o parte din așezarea Berkhivka a fost deja pierdută, trupele fug în liniște. Rușine!" a declarat Prigojin într-un mesaj audio publicat de serviciul său de presă.

UPDATE Ministrul Agriculturii din Polonia a anunţat luni că a primit un draft de reglementare de la Comisia Europeană, prin care este prelungit embargoul care vizează importurile de cerealele din Ucraina până la data de 15 septembrie, transmit Reuters și Agerpres.

UPDATE Ucraina a format o rețea de agenți și simpatizanți proucraineni în interiorul Rusiei care sunt aprovizionați de Kiev cu drone și conduc acte de sabotaj și atacuri împotriva Kremlinului, potrivit unor surse din serviciile de informații americane citate de CNN.

UPDATE Ministrul chinez al Apărării spune că un război cu SUA ar fi un „dezastru incomensurabil” pentru omenire, în primul său discurs de la preluarea mandatului, potrivit BBC.

UPDATE „Nu avem astfel de informații și nu comentăm niciun fel de falsuri", a declarat un purtător de cuvânt al Statului Major al Forțelor Armate ucrainene, ca răspuns la o întrebare adresată de Reuters. Reacția a venit după ce ministerul rus al Apărării a anunțat în noaptea de duminică spre luni că forțele sale au respins duminică „o ofensivă de mare anvergură” a armatei ucrainene în Donbas, potrivit AFP.

UPDATE Șeful grupului Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat în weekend că este posibil ca forțele ucrainene să fi recâștigat poziții în sud-vestul Bahmutului, transmite Sky News. Potrivit informațiilor citate de acesta, trupele ucrainene au stabilit poziții de observare în oraș și a îndemnat forțele rusești să acționeze, potrivit G4media.

UPDATE Ministrul ucrainean al apărării, Oleksi Reznikov, a declarat că, în timpul contraofensivei din această vară, Ucraina nu va folosi avioane de vânătoare F-16, însă va implica în lupte toate armele terestre, scrie Rador.

UPDATE În ultimul său raport despre situația din Ucraina, Institutul pentru Studiul Războiului susține că în urma atacurilor la sol de ieri, Armata Ucraineană a obținut câștiguri mici, dar tactice pe frontul din vestul regiunii Donețk și estul regiunii Zaporojie. Instituția citează bloggerii ruși care susțin că forțele ucrainene au spart prima linie de apărare rusă și au avansat pe 4 iunie cu 500 de metri până la trei kilometri în zona respectivă. Pe de altă parte însă autoritățile de la Moscova susțin că pe 4 iunie, forțele militare ruse au zădărnicit o ofensivă ucraineană majoră în regiunea Donețk, din sudul Ucrainei, și au ucis sute de militari pro-Kiev.

UPDATE „Peste 60 de nave de război şi nave de sprijin, aproximativ 35 de aeronave din cadrul aviaţiei navale, trupe de coastă şi mai mult de 11.000 de cadre militare sunt implicate în exerciţiul forţelor Flotei din Pacific”, a anunțat, pe Telegram, Ministerul rus al Apărării, scrie B1.

UPDATE Cardinalul italian Matteo Zuppi, căruia Papa Francisc i-a încredințat o misiune de menținere a păcii în Ucraina, va vizita Kievul în perioada 5-6 iunie – potrivit unui comunicat publicat de serviciul de presă al Sfântului Scaun. Vaticanul transmite că scopul principal al vizitei cardinalului la Kiev este acela de a „asculta cu atenție autoritățile ucrainene cu privire la posibilele modalități de a obţine o pace justă și de a sprijini gesturile de umanitate, care vor ajuta la atenuarea tensiunilor”, notează Rador.

UPDATE Guvernatorul regiunii Kaluga, care se află la sud de Moscova, a declarat că două drone au căzut pe autostrada M3, în apropierea orașelor Jizdra și Duminichi. Nu a avut loc nicio explozie, iar zona a fost izolată de anchetatori.

UPDATE Statul Major al Ucrainei nu menționează în actualizarea sa zilnică nimic despre ofensiva anunţată ca respinsă de ruşi, dar spune că au avut loc 29 de ciocniri în regiunile Donețk și Lugansk. În toată țara, Ucraina a lansat 15 lovituri aeriene asupra trupelor inamice, a interceptat șase drone inamice, a atacat mai multe posturi de comandă, depozite de arme și sisteme antiaeriene, potrivit Spotmedia.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminică, într-un discurs, că va veni vremea când copiii din lume vor fi protejaţi de “un asemenea rău precum răul rusesc” şi de agresiuni, scrie Știripesurse.

UPDATE Armata ucraineană ar fi efectuat această ofensivă cu şase batalioane mecanizate şi două batalioane de tancuri. Iar un video postat pe Telegram arată ceea ce se menţionează că ar fi vehicule blindate ucrainene filmate din aer, fiind distruse de forţele ruse. Ministerul susţine că forţele ruse au ucis 250 de soldaţi ucraineni şi au distrus 16 tancuri şi peste 20 de vehicule blindate. Imaginile nu au fost verificate.

UPDATE Autoritățile belgiene intenționează să ceară explicații Kievului cu privire la utilizarea de arme de fabricație belgiană de către luptătorii anti-Kremlin din regiunea Belgorod, relatează ziarul Le Soir, citat de serviciul rusesc al BBC.

UPDATE După ce a dat lovituri importante cu dronele pe câmpul de luptă, Ucraina a lansat un program special de înzestrare cu astfel de aparate. Producătorii autohtoni își testează dronele într-un concurs organizat de guvern, iar câștigătorii primesc contractele și livrează aparatele armatei, notează Spotmedia.

UPDATE Letonia a pus gratuit la dispoziția Ucrainei 66 de mașini confiscate de la șoferi în stare de ebrietate, au anunțat autoritățile letone, citate de cotidianul ucrainean Pravda.

UPDATE Din perspectiva Kremlinului, zona din jurul Bahmut este doar o parte din linia frontului pe care armata rusă trebuie să o țină. Soldații ucraineni mențin presiunea și continuă lupta de pe pozițiile de la periferia vestică a Bahmutului. „Lupta evoluează spre o nouă fază”, a declarat ministrul adjunct ucrainean al apărării, Hanna Maliar, potrivit AlephNews.

UPDATE Rusia a afirmat că forțele sale au zădărnicit o ofensivă ucraineană majoră în cinci puncte de-a lungul frontului din regiunea Donetsk, în sudul Ucrainei, și au ucis sute de soldați ucraineni, relatează SkyNews. La ofensivă au participat şase batalioane mecanizate şi două batalioane cu tancuri, a adăugat ministerul rus. O înregistrare video postată de minister pe Telegram arată ceea ce este prezentat ca fiind vehicule blindate ucrainene filmate din aer pe cale de a fi distruse de forţele ruseşti, notează Digi24. Totodată, oficialii ruși au raportat drone pe o autostradă la sud de Moscova.

UPDATE Rusia are suficiente drone sinucigașe de fabricație iraniană pentru a lansa atacuri împotriva Ucrainei în fiecare zi, a declarat un oficial de la Kiev, în ceea ce experții consideră a fi o veste proastă pentru guvernul ucrainean în contextul în care forțele sale armate se pregătesc să lanseze o contraofensivă împotriva pozițiilor deținute de trupele lui Vladimir Putin, scrie G4media.

UPDATE Ucraina interzice exportul de zahăr pentru a-și asigura consumul. Iar România suferă cel mai mult din cauza acestei decizii. Din octombrie 2022 până în aprilie 2023, a importat aproape 85.000 de tone de zahăr din țara vecină, de 26 de ori mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut, notează Cotidianul.

UPDATE Poliţia rusă a arestat, duminică, peste 100 de persoane care a au ieşit în stradă pentru a marca ziua de naştere a lui Alexei Navalnîi, a anunţat un grup care monitorizează protestele, potrivit Reuters, informează News.ro.

UPDATE Forțele ruse au vizat din nou Ucraina cu drone și rachete de croazieră de fabricație iraniană pe 4 iunie, marcând a patra zi consecutivă de atacuri în toată Ucraina. Statul Major ucrainean a raportat că forțele ruse au lansat cinci drone Shahed-136/131 din regiunea Briansk și șase rachete de croazieră Kh-101/Kh-555 de pe șase bombardiere strategice Tu-95 care au zburat deasupra Mării Caspice în dimineața zilei de 4 iunie. Forțele ucrainene au doborât trei drone Shahed și patru rachete de croazieră. Purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene Ucrainene, colonelul Yuriy Ihnat, a declarat că două rachete rusești au lovit un aerodrom activ ucrainean în apropiere de Kropyvnytskyi din regiunea Kirovohrad. Ihnat a adăugat că două drone Shahed au lovit o infrastructură nespecificată din regiunea Sumy. Oficialii ucraineni au raportat că apărarea antiaeriană ucraineană a doborât toate dronele și rachetele care au vizat Kievul, scrie Adevărul.

Război în Ucraina, ziua 465: Plan de pace, furia lui Soloviov și gluma lui Blinken. Zelenski: "Contraofensiva nu e film"
Război în Ucraina, ziua 466: Tragedie la Dnipro, întâlnire secretă, aerodrom atacat și un nou indiciu înainte de contraofensivă
Ora de iarnă 2024: Când se schimbă ora în Moldova. Sfaturi eficiente pentru a preveni efectele negative
Ora de iarnă 2024: Când se schimbă ora în Moldova. Sfaturi eficiente pentru a preveni efectele negative
/VIDEO/ În plasa minciunilor? Despre impactul falsurilor asupra rezultatelor referendumului - de la 19:55, la „Alo, TV8”
/VIDEO/ În plasa minciunilor? Despre impactul falsurilor asupra rezultatelor referendumului - de la 19:55, la „Alo, TV8”
Reacția Casei Albe după alegerile din Moldova: Rusia „a lucrat energic” pentru subminarea votului
Reacția Casei Albe după alegerile din Moldova: Rusia „a lucrat energic” pentru subminarea votului
Declarație TV8: Vom ignora dezbaterile electorale moderate de Gheorghe Gonța
Declarație TV8: Vom ignora dezbaterile electorale moderate de Gheorghe Gonța
/VIDEO/ Alegeri prezidențiale 2024: Condițiile în care ar putea avea loc dezbaterea Maia Sandu vs. Alexandr Stoianoglo
/VIDEO/ Alegeri prezidențiale 2024: Condițiile în care ar putea avea loc dezbaterea Maia Sandu vs. Alexandr Stoianoglo

A doua oară într-o lună! Putin a scos la rampă rachetele nucleare. Exercițiile, în apropiere de locul unde are loc summitul BRICS

missing
22 octombrie 2024, ora 22:45

Rusia scoate la rampă rachetele nucleare, pentru a doua oară într-o lună. Oficial, pentru că are exerciții progamate. Faptul că Moscova dă publicității aceste imagini exact în ziua în care Putin e gazda summitului BRICS, nu e deloc lipsit de importanță, scrie Digi24

Asta, pentru că manevrele cu rachete Yars, capabile să lovească la 12 mii de kilometri, au loc în la câteva zeci de kilometri distanță de Kazan. Adică exact orașul în care Putin se află acum alături de liderii Chinei, Iranului, Indiei și Turciei.  

În primele zile ale lunii, Rusia și-a amplasat lansatoarele nucleare mobile „pe rutele de patrulare de luptă”, potrivit agenției de știri TASS, preluată de publicația Newsweek. Militarii ruși au verificat echipamentele „pentru sarcini de lungă durată pe teren”, a mai precizat atunci sursa citată. 

Ministerul rus al Apărării a anunțat că unitățile mobile de lansare ale rachetelor sunt deplasate pe teren pentru a executa misiuni de patrulare și pregătire în eventualitatea unui conflict, și face parte din strategia de descurajare nucleară a Rusiei. 

„De asemenea, militarii vor rezolva probleme legate de contracararea sabotajului și a grupurilor de recunoaștere”, a adăugat agenția.

Yars RS-24 (denumire NATO SS-29) este o rachetă nucleară strategică cu o rază de acțiune de până la 12.000 de kilometri și o precizie de 250 de metri, potrivit publicației specializate în domeniul militar și al apărării, Army Recognition. Aceasta poate fi montată pe camioane purtătoare, sau amplasată în silozuri. Primul regiment Yars RS-24, format din trei batalioane, a fost desfășurat în 2011, în timp ce două batalioane ale celui de-al doilea regiment au fost puse în serviciul de luptă în decembrie anul trecut.

Care sunt prognozele referendumului de duminică? Este sau nu umbrit acesta de alegerile prezidențiale? Care este miza, dar și scenariile ce ar putea avea loc după vot – analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Nicu Popescu, președintele Asociației Cetățeni pentru Europa /Iulian Groza, președinte IPRE.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. În ultimele săptămâni am devenit martori ai unei implicări agresive a unor preoți și episcopi în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Cel mai vizibil dintre toți este Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel. Desigur, nu este pentru prima dată când Episcopul Marchel sau alte fețe bisericești promovează discurs politic în slujbele religioase, inclusiv discurs de ură. Nici nu e premieră că susțin anumiți politicieni în alegeri.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
De unde vin milioanele pentru destabilizări și cine își va asuma consecințele? De ce unor politicieni le este frică de integrarea în Uniunea Europeană? /Vom mai avea surprize până la alegeri? Cine ar putea fi exclus din cursa prezidențială? Cine sunt candidații care au ajuns în vizorul poliției și procurorilor?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia. Noua ediție Verde-n ochi cu Mariana Rață este despre pensii. În ultima perioadă, am discutat cu mai mulți pensionari de la noi. Toți ei se plâng de pensia mică pe care o primesc. O bătrânică din Cantemir cu greu își stăpânea lacrimile în timp ce îmi vorbea despre pensia ei de 1200 de lei, din care cu greu se descurcă singură. Femeia întreba disperată când se vor mări pensiile și pentru bătrânii noștri necăjiți?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.

/INFOGRAFIC/ Referendum 2024: Răsturnare de situație! Cum au votat moldovenii, potrivit rezultatelor finale
/INFOGRAFIC/ Referendum 2024: Răsturnare de situație! Cum au votat moldovenii, potrivit rezultatelor finale
/VIDEO/ În plasa minciunilor? Despre impactul falsurilor asupra rezultatelor referendumului - de la 19:55, la „Alo, TV8”
/VIDEO/ În plasa minciunilor? Despre impactul falsurilor asupra rezultatelor referendumului - de la 19:55, la „Alo, TV8”
/INFOGRAFIC/ Alegeri prezidențiale 2024: Primele rezultate! Sandu și Stoianoglo se vor confrunta în turul II
/INFOGRAFIC/ Alegeri prezidențiale 2024: Primele rezultate! Sandu și Stoianoglo se vor confrunta în turul II
Declarație TV8: Vom ignora dezbaterile electorale moderate de Gheorghe Gonța
Declarație TV8: Vom ignora dezbaterile electorale moderate de Gheorghe Gonța
/ULTIMA ORĂ/ Primele declarații ale Maiei Sandu după prezidențiale și referendum: „Dimensiunea fraudei este fără precedent”
/ULTIMA ORĂ/ Primele declarații ale Maiei Sandu după prezidențiale și referendum: „Dimensiunea fraudei este fără precedent”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.