Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1029: Alertă la Chișinău, atac masiv, greșeală mortală și suspect reținut. Expert: Putin e în pericol

Patru morți, în urma furtunilor violente din România. Iohannis: „Trebuie să dezvoltăm continuu sistemele de avertizare”

missing
27 iulie 2023, ora 16:49

Patru persoane și-au pierdut viața, miercuri, în urma vijeliilor care au avut loc în România. În total, 53 de localități din 19 județe au fost afectate. Între timp, președintele Klaus Iohannis a transmis că „România trebuie să dezvolte continuu sistemele de avertizare timpurie privind fenomele meteo extreme”, scrie Libertatea.

Trei dintre persoanele care au decedat au fost lovite de fulger în judeţele Botoşani şi Caraş-Severin, în timp ce o femeie în vârstă de 64 de ani a murit după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla, pe Transalpina, în judeţul Alba. 

De asemenea, un alt incident a avut loc în judeţul Ilfov, unde un copac prăbuşit a lovit un autoturism aflat în mers, soldându-se cu rănirea unei persoane care a fost transportată la spital.

În context, „România trebuie să dezvolte continuu sistemele de avertizare timpurie privind fenomele meteo extreme”, a transmis joi președintele Klaus Iohannis într-un mesaj în care își manifestă sprijinul pentru familiile persoanelor ucise de furtunile din ultimele zile și pentru cele rănite.

„În aceste zile, România și Europa resimt cu intensitate efectele schimbărilor climatice prin furtuni violente, valuri intense de căldură și incendii de vegetație amplificate de temperaturile atipic de ridicate. Suntem martori la fenomene meteo extreme, cu impact major asupra bunăstării, a sănătății și chiar asupra vieții cetățenilor”, a precizat Klaus Iohannis în mesajul publicat pe Facebook. El a îndemnat populația să țină cont de avertizările transmite de meteorologi și a subliniat că este importat să se investească în dezvoltare de sisteme de detecție timpurie.

„Pentru a-i proteja pe oameni, trebuie să dezvoltăm continuu sistemele de avertizare timpurie cu privire la fenomenele meteo extreme. Este deosebit de important să ținem cu toții cont de aceste avertizări meteorologice, pentru a evita tragedii”, a precizat Klaus Iohannis. „Sunt alături de familiile victimelor și de toți cei răniți în urma vijeliilor din ultimele zile”, a încheiat președintele.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență din România, 53 de localităţi din 19 de judeţe (AB, AG, BC, BH, BT, BV, CS, CT, CV, HR, HD, MM, MS, NT, OT, SM, SB, SV şi TL) şi municipiul Bucureşti au fost afectate, în cursul zilei de ieri, de manifestarea fenomenelor hidrometeorologice periculoase.

Potrivit bilanuțului, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea a „6 stâlpi şi nu mai puţin de 117 copaci căzuţi pe carosabil, autoturisme şi clădiri”. 

„Intervenţii prompte au fost efectuate şi pentru evacuarea apei din o anexă, 7 beciuri, două subsoluri de bloc şi două străzi. Ca urmare a acestor evenimente, 9 case, 16 blocuri şi 18 autoturisme au fost avariate”, mai transmite IGSU.

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024

/VIDEO/ Tiraspolul pune presiune pe Chișinău să-i rezolve criza gazului: „Există oameni de stat să poarte negocieri”
/VIDEO/ Tiraspolul pune presiune pe Chișinău să-i rezolve criza gazului: „Există oameni de stat să poarte negocieri”
/VIDEO/ Cum supraviețuiesc ucrainenii fără electricitate: „Lumina nu e atât de prețioasă în comparație cu viața”
/VIDEO/ Cum supraviețuiesc ucrainenii fără electricitate: „Lumina nu e atât de prețioasă în comparație cu viața”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1028: Țintele lui Putin, generali uciși și furie în Rusia! Trump: „Trebuie să oprim asta. Este un măcel”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1028: Țintele lui Putin, generali uciși și furie în Rusia! Trump: „Trebuie să oprim asta. Este un măcel”
/VIDEO/ Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
/VIDEO/ Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
Gazpromul lasă Tiraspolul fără gaze! Scenariul de urgență în energetică e tot mai posibil
Gazpromul lasă Tiraspolul fără gaze! Scenariul de urgență în energetică e tot mai posibil

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1029: Alertă la Chișinău, atac masiv, greșeală mortală și suspect reținut. Expert: Putin e în pericol

18 decembrie 2024, ora 11:01

Premierul Dorin Recean a îndemnat cetățenii să folosească energia electrică rațional în contextul solicitării Ministerului Energiei de a economisi. Totodată, prim-ministrul de la Chișinău a avertizat că trebuie să ne pregătim de situații dificile. Ministerul Energiei a anunțat că Gazprom nu a făcut rezervări de capacitate de transport pentru a doua lună de iarnă. Astfel, Chișinăul va trebui să se pregătească de urgență de un scenariu în care va trebui să asigure malul stâng cu gaz și să procure energie electrică la un preț mult mai ridicat.

Ucrainenii anunţă că în noaptea de marţi spre miercuri au doborât zeci de drone. Nu se ştie dacă există victime sau pagube importante în urma atacului nocturn. Panică în regimul Putin, după moartea violentă a generalului locotenent Igor Kirilov și a asistentului său, general-maior Ilia Polikarpov, în urma atentatului cu bombă de la Moscova. Experți în securitate consultați de Bild cred că liderul de la Kremlin ar trebui să se teamă pentru viața lui, în timp ce presa rusă susține că „președintele n-a mai fost atât de nervos de la atacul terorist de sala de concerte Crocus, din martie”. Putin a ordonat o reuniune de urgență a forțelor de securitate, scrie Libertatea.

UPDATE Trimisul președintelui ales Donald Trump pentru Ucraina se va deplasa la Kiev și în alte câteva capitale europene la începutul lunii ianuarie. Administrația Trump încearcă să pună capăt rapid războiului dintre Rusia și Ucraina, potrivit a două surse care cunosc planificarea călătoriei. Generalul-locotenent în retragere Keith Kellogg, care urmează să fie trimisul special al lui Trump pentru Ucraina și Rusia, nu intenționează să viziteze Moscova în timpul acestei călătorii, au declarat sursele pentru Reuters, care nu au dorit să le fie declinată identitatea, potrivit Știripesurse.

UPDATE Fostul ministru ucrainean de externe Dmitro Kuleba a anunţat că din ianuarie 2025, va deveni profesor asociat la Institutul de Studii Politice din Paris (Sciences Po). „Dragă Lewis Vassy (directorul Sciences Po, n.r.), ​​este o onoare pentru mine să împărtășesc experiența mea de diplomație militară studenților de la Sciences Po și comunității în general. Transmit cele mai bune urări din Ucraina și aștept cu nerăbdare cooperarea noastră” – a scris Kuleba pe rețeaua de socializare X, scrie Rador.

UPDATE Rusia a acuzat marți Occidentul de complicitate la asasinarea generalului rus Igor Kirilov, într-un atac revendicat de Ucraina. Moscova acuză Occidentul de complicitate la uciderea generalului rus. Potrivit purtătoarei de cuvânt a diplomației ruse, Maria Zaharova, lipsa de critici la adresa acestor operațiuni desfășurate de Kiev echivalează cu o aprobare tacită, potrivit NewsWeek.

UPDATE Berlinul plănuiește, după negocieri extinse, să relocheze centrul său de mentenanță a echipamentului militar greu al Ucrainei din Slovacia în Germania, informează miercuri dpa, potrivit Agerpres. Planul este de a muta centrul de mentenanță înapoi în Germania înainte de 31 decembrie, a confirmat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării german. El a subliniat că această relocare este dictată de schimbarea condițiilor şi de unele lucrări extrem de complexe care trebuie efectuate asupra vehiculelor avariate. Centrul de mentenanţă din Slovacia a fost deschis la sfârşitul lui 2022, pentru lucrări la vehiculele armate Dingo, la obuzierele PzH 2000, la sistemul de artilerie cu rachete MARS II, precum şi la tancurile Gepard cu sistem antiaerian.

UPDATE Rusia a atacat azi noapte cu 81 de drone Shahed și de alte tipuri, au transmis forțele aeriene ucrainene pe Telegram. Potrivit sursei citate, până la ora 09:00 se confirmase doborârea a 51 de drone în zece regiuni ucrainene, iar 30 de alte drone s-au pierdut la nivel local ca urmare a măsurilor de război electronic. „Nu au fost înregistrate lovituri și nu au fost primite informații privind pagube sau victime”, se mai spune în mesaj, scrie HotNews.

UPDATE Rusia va răspunde la un nou set de sancțiuni ale Uniunii Europene, pe care Moscova le consideră un pericol pentru securitatea energetică globală, a declarat miercuri purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zaharova. Reacția vine după ce Uniunea Europeană a impus luni un al 15-lea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, inclusiv măsuri mai dure împotriva entităților chineze și mai multe nave din așa-numita flotă fantomă a Moscovei, scrie HotNews,

UPDATE Șeful NATO, Mark Rutte, se întâlnește miercuri la Bruxelles cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski și cu liderii marilor puteri europene pentru a discuta despre războiul din Ucraina, reuniunea fiind convocată în contextul în care mai sunt doar câteva săptămâni până când Donald Trump va reveni la Casa Albă. Acest mini-summit informal, care va avea loc la reședința secretarului general al NATO, va fi o ocazie de a discuta, la cel mai înalt nivel, „următorii pași” după mai mult de o mie de zile de conflict în Ucraina, a spus șefa guvernului italian, Giorgia Meloni, potrivit HotNews.

UPDATE Acțiunile gigantului rus Gazprom au scăzut la cel mai scăzut nivel din ianuarie 2009, a informat The Moscow Times pe 17 decembrie.Acțiunile au scăzut la 106,1 ruble (1,01 dolari) marți, marcând o scădere de 2,4% față de luni și o scădere de 33,5% de la începutul anului 2024.

UPDATE Armata ucraineană raportează că, în ultimele 24 de ore, ocupanții ruși au pierdut pe frontul din Ucraina 1.580 de soldați. De la începutul războiului, forţele ucrainene au lichidat, în total, la 766.690 de militari ruşi – potrivit unui comunicat remis, miercuri, de Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei, transmite Rador.

UPDATE Forţele nord-coreene au suferit ”câteva sute” de victime luptând împotriva trupelor ucrainene în regiunea Kursk din Rusia, a declarat marţi, 17 decembrie, un înalt oficial militar american, transmite AFP.

UPDATE Trupele nord-coreene, care luptă alături de forțele ruse în regiunea Kursk, au ucis opt membri ai unei unități ruse dintr-o greșeală, a susținut agenția de informații militare a Ucrainei (HUR). Soldații nord-coreeni au deschis focul asupra vehiculelor militare rusești, a anunțat Defense Intelligence of Ukraine, atribuind incidentul unei „bariere lingvistice între cele două forțe”, scrie Adevărul.

UPDATE Departe de casele lor din cel mai izolat și mai secretoman stat de pe planetă, în jur de 11.000 de soldați nord-coreeni au devenit actori principali în unul dintre cele mai mari conflicte din Europa de la Al Doilea Război Mondial încoace. Experții avertizează că acești militari nu ar trebui subestimați și că formează un grup de luptă „îndoctrinat și loial”, scrie Antena3.

UPDATE Autoritățile au reținut un cetățean uzbec, bănuit că este cel care a plasat bomba ce l-a ucis pe generalul Igor Kirillov. Susțin că suspectul a fost recrutat de serviciile ucrainene, care i-au promis în schimb 100.000 de dolari, scrie Biziday.

UPDATE Forțele ucrainene și ruse sunt implicate într-o luptă acerbă în Kursk, iar oficialul citat de AP a declarat că Rusia a reușit să recupereze aproximativ 20% din teritoriul capturat acolo în vară de Kiev. Analiștii cred că Ucraina ar putea să păstreze controlul asupra teritoriului rămas pentru o perioadă de timp, dar acest lucru va depinde de modul în care se desfășoară restul luptei, inclusiv atacurile cu rază lungă de acțiune lansate de Kiev.

UPDATE Un locuitor din Barnaul, în regiunea Altai din Siberia, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de otrăvire a unor soldaţi mobilizați şi pentru sprijinirea în acest fel a Ucrainei, a anunţat miercuri Serviciul Federal de Securitate rus (FSB), informează AFP, potrivit Agerpres.

UPDATE NATO a preluat de la SUA coordonarea ajutorului militar occidental pentru Ucraina, aşa cum era planificat, a declarat marţi o sursă, într-o mişcare considerată pe scară largă ca având ca scop protejarea mecanismului de sprijinire a Kievului înainte ca preşedintele ales al SUA, Donald Trump, un sceptic în privinţa NATO, să preia conducerea Casei Albe. Noua misiune, numită NSATU, urmează să aibă un efectiv total de 700 de persoane, inclusiv trupe staționate la cartierul general militar al NATO SHAPE din Belgia şi la centrele logistice din România şi Polonia, relatează agenția de știri Reuters, citată de News.ro.

UPDATE „Vladimir Putin este în pericol imediat”, spune Jakub Janda, director al think-tank-ului din Praga „Centrul de Valori Europene pentru Politică de Securitate”. Motivul pentru aceasta este „măsurile de securitate extreme” ale conducătorului rus, potrivit Libertatea.

UPDATE Singura mină de cărbune cocsificabil din Ucraina – esențială pentru industria sa siderurgică – funcționa la o capacitate de 50 % miercuri dimineață, în pofida faptului că forțele ruse sunt aproape și avansează, au declarat pentru Reuters două surse din industria ucraineană, potrivit HotNews.

UPDATE Premierul britanic Keir Starmer a reiterat miercuri intenția guvernului său de a creşte cheltuielile pentru apărare ale Regatului Unit la 2,5% din produsul intern brut (PIB), după ce NATO le-a cerut statelor membre să-şi majoreze bugetele militare pentru a putea face faţă amenințărilor dinspre Rusia, transmite agenția de știri Reuters, citată de Agerpres.

UPDATE Eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, a vorbit la dezbaterea din Parlamentul European privind dezinformarea prin intermediul TikTok despre alegerile prezidențiale din România și cum acestea „au fost influențate” de Rusia. Tomac a insistat că trebuie discutat la nivel european despre ce face TikTok, „pentru că democrația e în mod real amenințată”, scrie B1.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1028: Țintele lui Putin, generali uciși și furie în Rusia! Trump: „Trebuie să oprim asta. Este un măcel”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1027: Ajutor norvegian, 2 tone de bani și amenințări de la Putin. UE adoptă al 15-lea pachet de sancțiuni
„Se distribuie masiv o listă pe rețele sociale. E photoshopată”: Ce salarii ridică de fapt deputații din Moldova
„Se distribuie masiv o listă pe rețele sociale. E photoshopată”: Ce salarii ridică de fapt deputații din Moldova
/VIDEO/ Cum supraviețuiesc ucrainenii fără electricitate: „Lumina nu e atât de prețioasă în comparație cu viața”
/VIDEO/ Cum supraviețuiesc ucrainenii fără electricitate: „Lumina nu e atât de prețioasă în comparație cu viața”
Strigăt de ajutor! Medicii luptă pentru viața fetiței de 10 ani, care și-a pierdut părinții și bunica în accidentul de la Edineț
Strigăt de ajutor! Medicii luptă pentru viața fetiței de 10 ani, care și-a pierdut părinții și bunica în accidentul de la Edineț
/VIDEO/ Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
/VIDEO/ Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
/VIDEO/ „Adu poarta înapoi, ești chemat la poliție”! Câți au apelat la 112 în dimineața de Sfântul Andrei
/VIDEO/ „Adu poarta înapoi, ești chemat la poliție”! Câți au apelat la 112 în dimineața de Sfântul Andrei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.