Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 927: Atac la Kiev, explozii în Rusia, rachete din Iran și film scandalos! CIA: Amenințări fără precedent

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 605: Oraș dispărut, măcel cu blindate și tactică nouă! Generalul Armaghedon a fost demis oficial

21 octombrie 2023, ora 21:10

Niciun de semn de pace în Ucraina. În ziua cu numarul 605 de la invazia declanșată de Vladimir Putin, presa din țară vecină publică imagini cumplite despre o altă localitate care a fost ștearsă de pe fața pământului. Presa ucraineană scrie că rușii fac totul felul de încercări pentru a înconjura orașul Avdiivka. Ucrainenii spun că aici, rușii aplică o nouă tactică de atac - sapă tuneluri, atacând pe sub pământ. Asaltul pare să nu aibă succes pentru forțele ruse. Cel puțin dovadă ar fi un video apărut pe rețelele de telegram ucrainene care arată un adevărat măcel printre unitățile blindate ale rușilor, care încearcă să înainteze spre localitate. Ucrainenii susțin că în 10 zile de când rușii s-au activizat în această regiunea ar fi murit câteva mii de soldați. 

Potrivit Unian, noaptea trecută, inamicul rus a lansat câteva zeci de rachete asupra localităților din sudul Ucrainei, din zona Mării Negre. Inclusiv, asupra Odesei, Nicolaev, Herson. Multe dintre rachete însă nu și-au atins ținta, fiind distruse în aer. La Herson o bombă a explodat peste o școală. Serghei Surovikin, numit generalul Armaghedon, fost aliat al liderului Wagner, a fost eliminat oficial de la conducerea forțelor aerospațiale ruse. Astăzi, presa de la Kremlin a scris i-a luat locul un colonel, care până acum era interimar. Surovikin a fost înlăturat, după ce s-a vehiculat că ar fi făcut parte din răscoala armată din luna iunie a Grupului Wagner, condusă atunci de Evgheni Prigojin, care a murit în urma unei catastrofe aviatice.

UPDATE Forțele armate ucrainene a arătat imagini greu de privit ale satului Kleșcheevka, pe flancul sudic al frontului de la Bahmut. Ca urmare a ocupației ruse, așezarea practic a încetat să mai existe.

UPDATE Vladimir Soloviov, principalul propagandist al lui Putin, și-a dat afară un angajat al canalului său media, pentru că respectivul a declarat într-o emisiune că Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de externe, bea mult și este antisemită. Soloviov și-a cerut scuze Ministerului de externe și a spus că nu poate continua colaborarea cu angajatul său, Evgheni Satanovski, notează Digi24.

UPDATE Turcia va participa la reuniunea privind pacea în Ucraina, organizată de Kiev în Malta la sfârşitul săptămânii viitoare, a declarat sâmbătă preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, după o convorbire telefonică cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, relatează AFP.

UPDATE Apartamentul din Crimeea al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi al soției sale, Olena Zelenska, va fi scos la licitație pe 30 octombrie, relatează sâmbătă EFE.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a discutat cu preşedintele turc Tayyip Erdogan despre Orientul Mijlociu şi formula de pace din Ucraina, potrivit Reuters.

UPDATE Maria Maksakova, fostă deputată a Dumei de Stat a Federației Ruse, lider al opoziției, a dezvăluit, într-un interviu la Freedom TV, că Serghei Lavrov, 73 de ani, ministrul de externe al Kremlinului, și Maria Zaharova, 47 de ani, purtătoarea lui de cuvânt, au fost amanți, notează Adevărul.

UPDATE Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a criticat întâlnirea pe care premierul ungar, Viktor Orban, a avut-o cu președintele rus, Vladimir Putin, la Beijing. ”Sper că Orban și-a spălat și dezinfectat măcar mâinile după ce a dat mâna cu Putin”, a declarat Dmitro Kuleba, potrivit pravda.com.ua. Discuțiile dintre Orban și Putin au creat îngrijorare în UE și NATO. Ulterior, ambasadorii NATO la Budapesta au organizat o reuniune pe această temă.

UPDATE Ministerul Justiției al Federației Ruse a inclus în registrul unificat al „agenților străini” pe fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe al Rusiei, Georgi Kunadze și redactor-șef al publicației Dovod, Ilya Kosîghin, transmite serviciul de presă al ministerului, potrivit Ziare.com.

UPDATE Israelul ar fi trebuit să ofere mai multă asistență Kievului încă de la începutul invaziei ruse în Ucraina. Această declarație a fost făcută de fostul prim-ministru și fost șef al departamentului de apărare israelian Ehud Barak într-o conversație cu jurnaliştii de la Der Spiegel.

UPDATE Consumul de droguri este larg răspândit în rândul forțelor ruse care luptă în Ucraina, în principal pentru că se plictisesc, scrie presa independentă rusă. Un soldat rus a declarat că pe front este ”ca în Las Vegas”.  

UPDATE Propaganda pro-Kremlin nu a lăsat să-i scape ocazia de a mai da o dată vina pe Occident. Astfel, în timp ce comunitatea internațională condamnă atacurile teroriste, în media rusă se vorbește despre o vină a Occidentului și despre arme ucrainene trimise către Hamas, notează Adevărul cu referire la Eurostat. „În timp ce UE și multe țări din întreaga lume au condamnat imediat incursiunile teroriste, poziția oficială a Rusiei a fost una ambiguă. Mai mult, o serie de oficiali de rang înalt ai Kremlinului au intrat într-o ofensivă informațională și au încercat să dea vina pe Occident pentru această escaladare”, se arată într-o analiză a portalului Comisiei Europene, EU vs Disinfo. Specialiștii europeni mai susțin că crearea de conexiuni între un act oribil și o organizație Occidentală este o specialitate a dezinformării rusești.

UPDATE Presa ucraineană vorbeşte despre o concentrare masivă de forţe ruse la nord de Ucraina, conform BBC, scrie Rador Radio România. Comandantul forţelor armate a fost citat declarând că 90.000 de soldaţi ruşi sunt concentraţi la frontieră şi lansează atacuri cu artilerie, rachete şi drone. Forţele ruse încearcă astfel să distrugă infrastructura de energie, transport şi industrială, a declarat el, însă pregătesc, de asemenea, grupuri de luptă care ar putea declanşa o nouă ofensivă pe teritoriul ucrainean.

UPDATE Sancțiunile occidentale au lovit drastic economia Rusiei după declanșarea războiului din Ucraina de către Vladimir Putin. Însă, nu toate țările s-au aliniat la măsura venită din Vest, iar o superputere mondială face în continuare afaceri cu Moscova. Astfel, India a crescut cu 225% importurile de petrol din Rusia, un produs critic, în ultimele 6 luni față de aceeași perioadă din 2022, aducând bani grei la bugetul Kremlinului, notează Ziare.com.

UPDATE Moscova s-a îndepărtat de poziția echilibrată între Israel și statele arabe și nu a condamnat atacul Hamas. Kremlin vede în acest conflict israelo-Hamas o ocazie pentru a întoarce Occidentului toate acuzațiile ce au fost formulate la adresa Rusiei, în ceea ce privește nerespectarea dreptului internațional și a crimelor comise împotriva civililor. Este un cadou căzut din cer pentru Kremlin, expresia revine în mod constant pe buzele diplomaților occidentali și a observatorilor. Le Monde scrie că represaliile israeliene din Fâșia Gaza, ca răspuns la atacul terorist condus de Hamas pe 7 octombrie, constituie o mană cerească pentru Rusia în războiul dus împotriva Ucrainei dar și în confruntarea cu “Occidentul colectiv” după cum se exprimă Moscova. În afara unei fantasme, că Statele Unite nu mai sunt capabile să asigure armele necesare Kievului și Tel Avivului, există totuși o realitate: conflictul din Orientul Apropiat mută ochii lumii asupra unui nou conflict iar diversiunea este benefică pentru Moscova deoarece diminuează din fermitatea Occidentală în ceea ce privește Ucraina. Situația poate juca în favoarea Rusiei, scria, încă de pe 9 octombrie un cotidian popular rus Moskovski Komsomoleț.

UPDATE În această lume a dezordinii internaționale, în care regulile se prăbușesc una după alta, fiecare criză care apare adâncește noua împărțire a lumii între sfera occidentală, organizată în jurul Statelor Unite și al Europei, și "Sudul global", care cuprinde în mod eterogen restul planetei.Războiul rusesc din Ucraina a dezvăluit, apoi a amplificat, această nouă organizare a lumii, impusă de "puterile emergente" care vor să alunge puterile occidentale din "zonele" lor, scrie Le Figaro, citat de Ziare.com.

UPDATE Comunitatea internaţională este îngrijorată privind deteriorarea situaţiei de securitate din Marea Neagră, regiune văzută de NATO ca fiind de importanţă strategică, a declarat, vineri, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, potrivit Agerpres, la Bucharest Security Conference. "În ultimele patru luni, am fost martori ale atacurilor Rusiei în zona Mării Negre şi în apropiere. Au fost atacate şi porturile ucrainene de la Dunăre. Condamnăm cu fermitate aceste crime de război, care au dus la incidente pe teritoriul nostru naţional. Acest comportament agresiv al Rusiei creează noua postură a acestei ţări la Marea Neagră", a afirmat Odobescu. Ea a evidenţiat caracterul strategic al regiunii Mării Negre.

UPDATE Pagubele asupra mediului cauzate de agresiunea rusă în Ucraina se ridică la peste 55,6 miliarde de euro, a declarat prim-ministrul Denîs Șmîhal, într-un discurs din 20 octombrie, în care a citat cifre de la Ministerul Protecției Mediului. Minele și munițiile neexplodate lăsate în urmă de trupele ruse acoperă aproximativ 174.000 de kilometri pătrați din teritoriul Ucrainei, iar peste 3 milioane de hectare de pădure au fost afectate de război, scrie Realitatea.

UPDATE Ambasadorul Statelor Unite în Ungaria, David Pressman, a declarat vineri că Washingtonul este "îngrijorat de relaţia Ungariei cu Rusia", adăugând că găseşte "îngrijorătoare" recenta decizie a premierului Viktor Orbán de a se întâlni cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit Reuters.

UPDATE Berlinul a fost păcălit de Rusia, prin filiala locală SEFE, naționalizată, care are un contract pe 20 de ani de livrare de GNL de la instalația Yamal din Siberia cu Germania, care dacă ar fi anulat s-ar plăti despăgubiri de 10 miliarde de euro, potrivit Bloomberg. Compania SEFE din Germania a preluat două cargouri rusești cu GNL destinate Indiei. Berlinul încă face comerț cu gaz natural lichefiat rusesc, deoarece anularea contractului unei firme naționalizate ar putea costa miliarde de euro - creând o dilemă pentru guvern și ar putea aduce beneficii uriașe Moscovei, notează Ziare.com.

UPDATE Rusia și-a mutat delfinii antrenați de marină mai aproape de locul în care au loc lupte în războiul din Ucraina, a informat miercuri, 19 octombrie, Naval News.

UPDATE Din 24 februarie 2022 până în 20 octombrie 2023, Forţele de Apărare ale Ucrainei au eliminat 292.060 de soldaţi ruşi, dintre care 1.380 numai în 19 octombrie, a anunţat Statul Major General al Forţelor Armate ale Ucrainei, relatează Ukrinform, notează Ziare.com.

UPDATE Ministerul rus al Apărării a raportat neutralizarea a peste 255 de soldați ai forțele armate ucrainene pe direcția Krasnolimansk. Trupele grupului rus „Centru” au lovit aproximativ 130 de ținte ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe direcția Krasnolimansk, potrivit purtătorului de cuvânt al grupului „Centru”, Alexander Savchuk, potrivit agenția TASS.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 604: Măcel, scrisoarea mitropolitului și pace cu 10 puncte! Biden: „Putin şi Hamas au un lucru comun”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina ziua 603: Bomba atomică sfântă și invitația lui Putin! Sandu: Rusia nu mai poate șantaja Moldova cu gaz
/VIDEO/ Istoriile unor profesoare care predau de 50 de ani. Au învățat carte chiar și trei generații. „Unii elevi ne-au adus nepoții”
/VIDEO/ Istoriile unor profesoare care predau de 50 de ani. Au învățat carte chiar și trei generații. „Unii elevi ne-au adus nepoții”
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Imagini cu drona: Cum a găsit poliția băiatul de 13 ani, dispărut la Soroca
/VIDEO/ Imagini cu drona: Cum a găsit poliția băiatul de 13 ani, dispărut la Soroca
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/ULTIMA ORĂ/ Istorie! Ion Basoc a cucerit primul argint pentru Moldova, la Jocurile Paralimpice
/ULTIMA ORĂ/ Istorie! Ion Basoc a cucerit primul argint pentru Moldova, la Jocurile Paralimpice

/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii

missing
07 septembrie 2024, ora 22:20

Viena este un fel de Mecca pentru toți cei pasionați de operă. Artiștii care ajung să evolueze pe scenele de acolo ating apogeul carierei, pentru că asta înseamnă să fii printre cei mai buni din lume. Dar puțini sunt cei care știu că și Republica Moldova are o contribuție la formarea patrimoniului cultural al Europei. La opera din Viena a cântat Maria Cebotari, renumita „privighetoarea Basarabiei” , dar și instrumentiști moldoveni cu renume mondial. Cu una dintre violonistele de la Chișinău, stabilite la Viena, faceți cunoștință în reportajul ce urmează. 

Faceți cunoștință cu Alexandra Tîrșu, recunoscută la nivel mondial drept una dintre cele mai talentate violoniste ale generației sale. Artista vine din Republica Moldova și cântă pe marile scene la o vioară Stradivarius ce datează din 1717. Aceasta i-a fost oferită de fondul Societății Stradivarius de la Chicago. 

Alexandra Tîrșu este absolventa Universității de Muzică din Viena, una dintre cele mai apreciate instituții de profil din lume. După încheierea studiilor a decis să rămână în capitala austriacă, acolo unde, spune ea, arta e la ea acasă. 

„Viena fiind orașul muzicii, aici se află foarte multe săli de concerte frumoase, vestite și importante. Noi ne aflăm aici, lângă Konzerthaus, unde am și evoluat de mai multe ori. Nivelul muzicii e foarte înalt, mai ales muzică clasică. Mereu poți să te duci la un concert seara, găsești în fiecare sală de concert un star. Este și o susținere mare din partea guvernului, foarte multe finanțe se dau pentru artă, proiecte, pentru cultură. Dacă ne uităm puțin, e un oraș de istorie mare și clar că e cu mult mai ușor să faci muzică aici, unde totul te inspiră. Te-ai dus pe o stradă, acolo a trăit Beethoven, te duci pe alta - acolo a trăit Mozart”, a declarat Alexandra Tirsu.

Acum, Alexandra culege aplauze și ovații pe toate scenele mapamondului, de la Berlin, Hamburg și București până la Seoul, Shanghai și Beijing. Revine, însă, mereu la Viena. 

„În inima Europei, Viena este incontestabil centrul cultural al Austriei și una dintre capitalele mondiale ale muzicii. Operele, concertele și spectacolele de teatru joacă de secole un rol important în viața vieneză, iar mulți compozitori de renume mondial, precum Mozart sau Strauss au trăit și au lucrat în această metropolă. De-a lungul anilor, austriecii au știut să păstreze patrimoniul cultural , dar au lăsat loc și pentru dezvoltare și inovații”.

Mihaela Mocanu, care zilele trecute și-a încheiat mandatul de ambasador în Austria, vorbește cu mândrie despre contribuția artiștilor originari din Republica Moldova la promovarea imaginii țării noastre. 

„Astfel de valori ca Alexandra Tîrșu sau Maria Bunea, Marius Malinețchi sau Marcel Lazăr, care actualmente am înțeles că face concerte în Republica Moldova, și încă avem mulți pe care din economie de timp nu reușesc să le spun numele la toți, aduc o contribuție extraordinară promovării imaginii în Austria, dar totodată și prezentării RM în calitate de țară care aduce valori. RM, cum spuneam, nu este doar un beneficiar al oportunităților UE, dar iată prin artiștii pe care îi avem, RM demonstrează că avem valori care pot aduce contribuție la îmbogățirea diversității culturale europene”, a menționat ex-ambasadoarea Republicii Moldova în Austria, Mihaela Mocanu.

Dar nimeni, însă, nu a atins culmile Mariei Cebotari. Născută la Chișinău, la începutul secolului 20, între anii 1930 și 1940, soprana a fost inegalabilă în vremea ei, fiind angajata operei de la Viena până la sfârșitul vieții.

„Deseori eram într-o, nu aș spune că polemică, dar era un fel de concurență între noi, moldovenii și austriecii: cui aparține mai mult Maria Cebotari. Până la urmă am ajuns la înțelegerea că ea ne aparține nouă tuturor, atât timp cât Maria Cebotari a devenit steaua culturii pe care noi, ambele state, le împărtășim”, a declarat ex-ambasadoarea Republicii Moldova în Austria, Mihaela Mocanu.

Cifre oficiale arată că în Austria sunt stabiliți doar o mie de moldoveni. Dar pentru că mulți au ajuns aici cu acte românești, ambasada noastră de la Viena crede că ar fi vorba de o diaspora de patru-cinci mii. Mulți dintre aceștia sunt angajați în cadrul organizațiilor internaționale. 

Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Trădare de țară? Fugarul Ilan Șor și-a adunat aliații la Moscova și i-a trimis acasă cu MILIOANE DE DOLARI. Cum urmau să fie folosiți banii, dar și ce pericole ne poate aduce “Pobeda” de la Moscova - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață.

/VIDEO/ Coșmar de dimineață, la Botanica: Un bătrân, lovit mortal de o mașină. Șoferul a încercat să fugă
/VIDEO/ Coșmar de dimineață, la Botanica: Un bătrân, lovit mortal de o mașină. Șoferul a încercat să fugă
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Incendiu groaznic la Slobozia. Flăcările distrug casele oamenilor și au nimicit animalele domestice
/VIDEO/ Incendiu groaznic la Slobozia. Flăcările distrug casele oamenilor și au nimicit animalele domestice
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Mesajul emoționant al jurnalistei TV8 Mariana Rață: "Pentru mine, Europa înseamnă acasă"
/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Mesajul emoționant al jurnalistei TV8 Mariana Rață: "Pentru mine, Europa înseamnă acasă"

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.