Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei

externe

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 32: Primii moldoveni evacuați prin Rafah și lovitură lângă spitalul din Gaza! UE are 5 principii de bază

07 noiembrie 2023, ora 17:18

ATENȚIE! Cetățenii Republicii Moldova, aflați în prezent în Israel, sunt îndemnați să se înregistreze prin intermediul acestei platforme. Pentru întrebări sau asistență, conaționalii sunt rugați să contacteze Ambasada din Israel sau linia de urgență a Ministerului. Telefon de urgență: +972 527 789 772 și +972 7998396 în regim non-stop. Apel gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova: 0 80 090 990. Pentru apeluri de la telefonul mobil sau de peste hotare:  +373 22 188 000, inclusiv WhatsApp +37379818081. 2.282 de cetățeni moldoveni au revenit din Israel în Republica Moldova, de la începutul războiului. Informația a fost confirmată, pentru TV8, de purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Igor Zaharov.  În timp ce unii au venit, alții au plecat din țară. Mai exact, 883 de moldoveni au luat curse aeriene spre Israel, în ciuda războiului declanșat de Hamas.

36 de cetățeni moldoveni din Fâșia Gaza au fost evacuați și sunt în siguranță. Aceștia au traversat astăzi, 7 noiembrie, punctul de trecere a frontierei de la Rafah și se îndreaptă către Cairo. Anunțul a fost făcut de președinta Maia Sandu.Totodată, Bucureștiul anunță că 103 cetăţeni români din Fâșia Gaza au primit permisiunea de a tranzita punctul de trecere a frontierei de la Rafah. Cetățenii români şi familiile acestora vor fi preluați pentru a fi transportați spre capitala egipteană Cairo, de unde vor lua avionul spre casă. 

UPDATE Hezbollah a promis că va „dubla” numărul morților din orice atac israelian asupra civililor, după ce o lovitură a ucis trei copii și pe bunica lor în sudul Libanului. Armata israeliană a afirmat că trupele sale au atacat un vehicul în Liban care a fost "identificat ca transport suspect pentru terorişti" şi că cercetează informaţiile că înăuntru se aflau civili, arată Agerpres.

UPDATE Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anulat o vizită programată pentru marți în Israel, după ce informațiile despre călătoria sa au fost scurse în presa israeliană în acest weekend, relatează Times of Israel, citată de Sky News.

UPDATE Armata israeliană a anunţat marţi că a lovit o presupusă celulă teroristă în Liban care a încercat să lanseze rachete antitanc în direcţia Israelului, relatează dpa.

UPDATE Un lider Hamas a refuzat să recunoască faptul că gruparea sa a ucis civili în Israel și a susținut că au fost vizați doar recruți sau soldați. Moussa Abu Marzouk a declarat pentru BBC că „femeile, copiii și civilii au fost cruțați” de atacurile Hamas.

UPDATE Cauza românilor care doresc să părăsească Gaza a fost o „prioritate” pentru autorităţile israeliene, a declarat, marţi, ambasadorul Israelului la Bucureşti, Reuven Azar, într-o declaraţie pentru presa română.

UPDATE Trei drone de atac au fost doborâte marţi deasupra unui aeroport din nordul Irakului, unde se află forţe americane, potrivit Reuters.

UPDATE Prim-ministrul palestinian, Mohammad Shtayyeh, a izbucnit în lacrimi în timpul unei conferințe, în timp ce vorbea despre copiii uciși în Fâșia Gaza, scrie Digi24. Shtayyeh s-a străduit să vorbească calm în timpul întâlnirii de luni a Autorității Palestiniene, în timp ce a descris modul în care copiii își scriu numele pe propriile corpuri, astfel încât cadavrele lor să poată fi identificate. Premierul a izbucnit în lacrimi în timp ce povestea despre o mamă, ai cărei copii au fost îngropați sub dărâmături.

UPDATE Hamas dispune de o importantă prezență în străinătate, mai ales în Orientul Mijlociu, care contribuie la organizarea atacurilor împotriva Israelului, afirmă Direcția de Informații Militare a Israelului, notează Adevărul.

UPDATE În medie 33 de camioane cu provizii au ajuns zilnic în Fâşia Gaza sub asediu prin punctul de trecere cu Egiptul de la Rafah de când acesta a fost redeschis, informează Semiluna Roşie palestiniană într-un comunicat dat publicității luni seară, relatează dpa, conform Agerpres.

UPDATE La exact o lună de la atacul-şoc din 7 octombrie, Israelul comemorează cele peste 1.400 de victime ale Hamas (în mare parte civili) şi reamintește drama celor aproximativ 240 de ostatici aflați încă în mâinile militanților palestinieni. Times of Israel relatează asta. La ora locală 11:00 a fost păstrat un minut de reculegere în toată ţara şi steaguri vor fi arborate în bernă, în semn de doliu. Ceremoniile de comemorare vor avea loc şi în şcoli şi universități pe tot parcursul zilei. După-amiaza sunt planificate ceremonii în pieţe şi în alte locuri publice în cadrul cărora se vor aprinde lumânări în amintirea morților, atât civili, cât şi militari. La Tel Aviv, o ceremonie de comemorare a familiilor îndoliate va avea loc începând cu ora 18.30, la Auditoriul Charles Bronfman, unde va cânta Orchestra Filarmonicii din Israel, la Ierusalim, începând cu ora 19.30, în faţa Knessetului va avea loc o demonstrație comemorativă şi de protest a familiilor îndoliate, potrivit Mediafax.

UPDATE Numărul palestinienilor uciși în Gaza de când Hamas a atacat Israelul pe 7 octombrie a depășit 10.000, potrivit Ministerului Palestinian al Sănătății. Peste 70% dintre cei uciși au fost copii, femei și bătrâni, în timp ce aproximativ 24.000 de persoane au fost rănite, notează B1.

UPDATE Armata israeliană a preluat controlul asupra unui avanpost militar al Hamas din orașul Gaza, unde a găsit lansatoare de rachete antitanc și proiectile, arme și informații, anunță IDF, transmite Times of Israel.

UPDATE „Având în vedere gravitatea situaţiei umanitare, cerem un armistițiu umanitar imediat care trebuie să ducă la încetarea focului şi accesul la ajutor”. Ambasadorul francez la ONU, Nicolas de Riviere, a spus acest lucru după două ore de consultări cu uşile închise în Consiliul de Securitate. „Având în vedere urgenţa, Franţa organizează pe 9 noiembrie o conferinţă umanitară pentru poporul din Gaza”, a adăugat el: „Israelul are dreptul să se apere respectând legile umanitare. Trebuie să protejăm civilii şi pentru aceasta avem nevoie de un armistiţiu umanitar, face o pauză umanitară, cum vrei să-i spui şi trebuie să se întâmple acum”, afirmă oficialul din Hexagon, potrivit Mediafax.

UPDATE Israelul susține că a lansat 6.000 de bombe în Gaza într-o săptămână. Aproape la fel de multe ca și cele lansate de SUA în Afganistan într-un an, notează Adevărul.

UPDATE Ministerul de Externe al Rusiei a declarat marţi că o remarcă a unui ministru israelian de rang inferior, care părea să îşi exprime deschiderea faţă de ideea ca Israelul să efectueze un atac nuclear asupra Fâșiei Gaza, ridică un număr mare de întrebări, relatează Reuters.

UPDATE Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni că ţara sa îşi va asuma "responsabilitatea generală pentru securitatea" Fâșiei Gaza pentru o perioadă nedeterminată, după încheierea războiului cu Hamas, informează AFP.

UPDATE Israelul a antrenat o unitate de câini de atac pentru a-i trimite în rețeaua vastă de tuneluri a Hamas și a ataca teroriștii, notează Adevărul.

UPDATE Pentagonul a anunţat luni că forţele americane şi aliaţii lor din Irak şi Siria au fost ținta a 38 de atacuri cu drone sau rachete în mai puţin de trei săptămâni, atacuri în care au fost răniţi 45 de americani, informează AFP. Numărul atacurilor care vizează forţele americane şi coaliția internaţională antijihadistă desfăşurată în Irak şi Siria a crescut de la începutul războiului dintre Israel şi Hamas, mișcarea islamistă palestiniană aflată la putere în Fâșia Gaza şi susținută de Iran.

UPDATE Preşedintele iranian Ebrahim Raisi este aşteptat duminică la un summit privind războiul dintre Israel şi Hamas care va avea loc la Riad, capitala Arabiei Saudite, informează luni AFP. Vizita preşedintelui Raisi în Arabia Saudită ar fi o premieră după ce cele două ţări şi-au reînnoit relaţiile diplomatice în martie, după şapte ani, sub egida Chinei.

UPDATE Serviciile de salvare din Gaza au anunțat că aproximativ 20 de persoane au fost ucise într-un atac israelian la Rafah, transmite Haaretz. De asemenea, există informații că sunt atacuri aeriene și lovituri de artilerie în orașul Gaza, inclusiv în zona Spitalului Shifa.

UPDATE Societatea Semilunii Roșii Palestiniene a anunțat că două rachete israeliene au lovit noaptea trecută la aproximativ 50 de metri de spitalul al-Quds din orașul Gaza, transmite CNN.

UPDATE Mai mult de 60% din spitalele şi centrele medicale din Gaza sunt în prezent scoase din funcțiune, a declarat ministrul Sănătăţii al Autorității Palestiniene, Mai al-Kaila, relatează CNN. Al-Kaila a declarat că 16 din 35 de spitale, precum şi 51 din 72 de centre medicale nu mai sunt operaţionale din cauza lipsei de combustibil şi de provizii medicale, precum şi a bombardamentelor israeliene.

UPDATE Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni seară că Israelul va lua în considerare „mici pauze tactice” în luptă pentru a facilita intrarea ajutoarelor sau ieșirea ostaticilor din Fâșia Gaza, însă a respins ideea unei încetări generale a focului, transmite Reuters.

UPDATE Casa Albă intenționează să transfere Israelului bombe ghidate de precizie în valoare de 320 de milioane de dolari, scrie ziarul financiar american The Wall Street Journal, citat de The Times of Israel și The Guardian. Publicația americană precizează că a consultat corespondența trimisă săptămâna trecută de administrația Biden către Congres, care conține o notificare privind transferul de ansambluri de bombe cu glisare de tip Spice Family. Producătorul de arme Rafael USA urmează să transfere bombele către compania mamă israeliană Rafael Advanced Defense Systems pentru a fi folosite de Ministerul israelian al Apărării, mai transmite ziarul.

UPDATE Șefa Comisiei Europene Ursula von der Leyen a anunțat un set de „principii de bază” referitoare la viitorul Fâșiei Gaza după încheierea războiului dintre Israel și Hamas, relatează Euronews. Cele cinci principii sunt următoarele: niciun refugiu sigur pentru teroriști; fără guvern condus de Hamas; nici o prezență de securitate israeliană pe termen lung; fără strămutare forțată a palestinienilor; fără blocadă. Ursula von der Leyen recunoaște că ideile propuse „pot părea prea ambițioase, pentru că războiul continuă să facă ravagii”, dar, subliniază ea, „nu trebuie să precupețim niciun efort pentru a menține vie speranța. Pentru a găsi o soluție durabilă, bazată pe două state, care să trăiască unul lângă altul în pace și securitate”.

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 30: Atac masiv, pierderi uriașe și copii uciși! Papa: „Pentru numele lui Dumnezeu, vă rog să încetați”
/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 31: Lupte grele, două bucăți de pâine pe zi și termen nou! UNICEF: „Gaza e cimitir pentru copii”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
 BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner

/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie

missing
17 octombrie 2024, ora 23:00

Noul editorial Verde în ochi cu Mariana Rață este despre ziua de duminică, 20 octombrie. În ultimele două luni am fost martori ai unei ample campanii de promovare a minciunilor și de corupere a alegătorilor. Colegii noștri de la Ziarul de Gardă au surprins de minune cum exact funcționează această mașinărie din interior.

În luptă au fost aruncați zeci de milioane de euro, mai mulți politicieni-candidați ghidați din umbră de criminalul Ilan Șor și conserve mai vechi ale Kremlinului. În disperare să păstreze R. Moldova în sfera sa de influență, Rusia a înrolat chiar și preoți în armata sa de propagandiști. Nu a ezitat nicio clipă să amestece credința și cele sfinte în noroiul corupției politice și a partizanatului pentru minciună. Iar asta demonstrează, dincolo de cuvinte, că nu au nimic sfânt în ei.

Miza cea mare a acestor eforturi disperate ale Kremlinului este referendumul. Un referendum care ar putea spune verde-n ochi întregii lumi că cetățenii R. Moldova vor în UE. Nu parte a russkii mir, care seamănă ură, război și dezbinare. Ci parte a lumii civilizate care trăiește de peste jumătate de secol în pace și prosperitate.

În ultimele 6 săptămâni am încercat, prin editorialele Verde-n ochi, să vă arăt, prin probe concrete și date oficiale, cum este viața oamenilor care trăiesc în UE. Cum dincolo de propaganda anti-UE, promovată violent de elitele rusești, copiii și soțiile lor își trăiesc Dolce Vita în țări din Occident. La fel ca și copiii unor candidați din această campanie electorală care se opun integrării europene.

V-am arătat ce pensii au bătrânii din UE, față de cei din R. Moldova sau Rusia. V-am explicat de ce corupții lumii se tem de UE. Și cel mai important, v-am arătat cum UE a susținut financiar dezvoltarea R. Moldova. Reparația drumurilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor, dezvoltarea afacerilor și a agriculturii.

În cei peste 30 de ani de independenta, Moldova a primit suport extern în valoare de peste 3,5 miliarde de euro. Asta înseamnă cam 1400 de euro pentru fiecare cetățean al acestei țări. Cel mai important donator care a oferit bani Republicii Moldova a fost  este UE. De aici am primit mai mult de jumătate din toată suma.

Săptămâna trecută, Uniunea Europeană ne-a întins din nou mâna și a anunțat un nou sprijin, fără precedent pentru R. Moldova. Suport financiar de 1,8 miliarde de euro. Această sumă e aproape echivalentul întregului suport oferit de UE R. Moldova în cei 30 de ani de independență. Grație acestor bani, Moldova va putea crește, se va putea dezvolta și în sfârșit va deveni atractivă pentru copiii și nepoții noștri.

Avem o datorie față de generațiile care vin. În primul rând, NU avem dreptul să le furăm viitorul. NU avem dreptul să îl vindem și nici nu avem dreptul să îl tratăm cu nepăsare.

„În UE, dar NU acum” este egal cu nidiodată. În trenul schimbărilor mari trebuie să urci atunci când el ajunge în gara ta. Următoarea cursă ar putea să nu mai fie. Am tot auzit în ultimele luni că referendumul din 20 octombrie  este o luptă între UE și Rusia. Greșit. Aceasta este lupta noastră pentru a ne desprinde de un trecut trist, plin de șantaj, sărăcie și abuz. În 2015, R. Moldova a ratat ocazia să fie povestea de succes a Parteneriatului Estic. Am pierdut ocazia din cauza unor politicieni corupți și avari care erau mai preocupați de propriile interese, decât de cele ale țării. Atunci, șansa noastră era în mâinile lor. 

Astăzi, viitorul nostru e în mâinile noastre. Să avem grijă ce facem cu el. Cel mai important lucru este ca după 20 octombrie să ne putem privi în ochi copii și nepoții și să le putem spune sincer și verde în ochi că am ales ce e mai bun pentru ei. 

/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024

/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.