Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 639: Atac în valuri, noi sancțiuni și canibal grațiat de Putin! Starea de urgență, prelungită în Moldova

24 noiembrie 2023, ora 15:17

Deputații de la Chișinău au susținut vineri, 24 noiembrie, propunerea Guvernului de a prelungi starea de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova cu încă 30 de zile, în contextul războiului din Ucraina. Pentru prelungirea stării de urgență au votat de 60 de parlamentari.

La 21 de luni de când Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei, președintele Volodirmir Zelenski a anunțat noi sancțiuni împotriva a sute de entități rusești și persoane implicate directe sau care susțin războiul. Pe câmpul de luptă, Rusia aruncă „valuri" de soldați în jurul orașul ucrainean Avdiivka, suferind pierderi masive în încercarea de a cuceri un teritoriu important din punct de vedere strategic pe linia frontului estic, susține armata ucraineană, notează HotNews.

UPDATE Un soldat rus este auzit spunând, în timpul unui apel telefonic interceptat de serviciile secrete ucrainene, că forțele Moscovei au pierderi uriașe în Avdiivka, iar spitalele sunt pline de răniții aduși cu camioanele, notează Ziare.com.

UPDATE Trupele ucrainene se confruntă cu operațiuni defensive "dificile" în unele părți ale frontului de est, în condiţiile în care se instalează frigul aspru al iernii, dar forţele din sud continuă să desfășoare acţiuni ofensive, a declarat miercuri preşedintele Volodimir Zelenski, relatează Reuters.

UPDATE Vladimir Putin a grațiat un alt ucigaș canibal, absolvindu-l de pedeapsa de 22 de ani de închisoare, după ce a fost rănit pe câmpul de luptă din Ucraina.

UPDATE Un rus mobilizat a cumpărat un certificat de deces fals pentru a nu fi nevoit să se întoarcă pe front, fapt pentru care a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru dezertare, relatează vineri EFE, scrie Digi24.

UPDATE Ucraina nu a folosit tancurile Abrams M1A2 trimise de SUA deși acestea au sosit în septembrie, iar analiștii citați de Business Insider susțin că forțele Kievului le vor utiliza din primăvara viitoare, potrivit Adevărul.

UPDATE O mină de cărbune din estul Ucrainei a rămas fără angajați, după ce peste o mie de bărbați au mers la război. Astfel că, pentru prima dată în istoria instituției, s-a decis angajarea femeilor, iar peste o sută au acceptat oferta. Chiar dacă munca în subteran nu este deloc ușoară, femeile spun că au ales să își susțină astfel bărbații plecați pe front. 

UPDATE Explozie urmată de un incendiu major în satul Molokovo din districtul urban Lenin din Lytkarino, regiunea Moscova. Mai multe așezări rusești au rămas fără lumină, apă și comunicații. Un martor ocular spune că a văzut „o strălucire pe cer” urmată de un „bâzâit” specific dronelor, scrie HotNews.

UPDATE Experți din Rusia și China discută despre construirea unui „tunel subacvatic" către Crimeea, potrivit The Washington Post, care utilizează informații ale serviciilor de securitate din Ucraina.

UPDATE Kremlinul spune că dorinţa NATO de a dispune de un analog militar al spaţiului Schengen în Europa, unde forţele armate ale alianţei să se poată deplasa liber pentru a contracara Rusia, creează tensiuni sporite şi constituie un motiv de îngrijorare

UPDATE Rusia a pierdut 321.800 de militari în Ucraina de la începutul invaziei sale, a informat joi Statul Major al Ucrainei. În ultimele 24 de ore au fost uciși 1.130 de soldați ruşi, notează Știripesurse.

UPDATE Executivul Uniunii Europene a deblocat joi 900 de milioane de euro pentru Ungaria, plăţi în avans din cadrul fondurilor PNRR care i-au fost îngheţate, în timp ce blocul european încearcă să convingă Budapesta să-şi ridice veto-ul faţă de ajutorul acordat Ucrainei, relatează Reuters.

UPDATE Președintele rus Vladimir Putin înțelege că, nereușind să învingă Ucraina în trei zile, a depășit punctul fără întoarcere în relațiile cu Occidentul. Liderul rus este convins că va putea să pună mâna pe Ucraina și restul „pământurilor istorice rusești” doar în cadrul unei redistribuiri globale a lumii. În acest format, războiul din Ucraina este perceput de Kremlin ca un front important, dar nu singurul, deoarece Federația Rusă duce de fapt un război mondial cu Occidentul în ansamblu, scrie Oleksandr Litvinenko, șeful Serviciului de Informații Externe din Ucraina, pe site-ul agenției Interfax-Ucraina.El notează că „redistribuirea” lumii conform planului lui Putin poate dura 10-15 ani, așa că încearcă să asigure stabilitatea și să transforme războiul din Ucraina într-un război de uzură, potrivit Ziare.com.

UPDATE Un partener important pentru Rusia din Orientul Mijlociu și-a schimbat poziția după ce Moscova s-a apropiat de Iran și Hamas, iar relațiile sale cu Moscova au ajuns la cel mai scăzut nivel din istoria recentă. Analiștii susțin că Benjamin Netanyahu, un bun prieten al lui Vladimir Putin și un aliat al Statelor Unite, îl părăsește pe liderul de la Kremlin, apreciind mai mult ajutorul lui Joe Biden, scrie Ziare.com.

UPDATE În septembrie, SUA au trimis 31 de tancuri moderne M1A2 Abrams în Ucraina, dar până acum aceste blindate nu au fost folosite în luptă. Motivul poate fi că aceste vehicule nu pot fi folosite la maximum în condițiile meteorologice actuale și împotriva liniilor defensive rusești bine fortificate, scrie Business Insider, citat de Ziare.com.

UPDATE Vitaliy Barabaș, șeful administrației militare din Avdiivka, a declarat că forțele ruse au declanșat „cele mai feroce” atacuri asupra orașului devastat. „Totul este foarte greu”, a spus Barabaș pentru televiziunea Channel 24. „În ceea ce privește orașul, există un număr mediu de opt până la 16 până la 18 atacuri aeriene pe zi. Uneori 30. Nu avem timp să le numărăm.” El a adăugat că linia de apărare ține. Mai puțin de 1.400 din cei 32.000 de oameni care locuiau în oraș înainte de război au rămas. Barabaș a spus că 102 rezidenți au fost evacuați în ultima săptămână, notează Adevărul.

UPDATE Un material prezentat joi de HUR arată că numărul de defecţiuni la aeronavele civile ruseşti a crescut de trei ori în primele nouă luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2022. Aceste probleme au dus la un număr neobişnuit de mare de accidente de diferite niveluri de risc, relatează agenția de presă EFE. Cele mai problematice pentru aviaţia rusă sunt motoarele şi şasiurile, precum şi elemente importante precum sistemul hidraulic, aripile şi software-ul, afirmă HUR după o analiză a documentelor la care a avut acces. Sancţiunile occidentale fac dificilă sarcina Rosaviația de a efectua mentenanța flotei sale de avioane, scrie adevarul.ro. Din cauza lipsei de capacităţi şi de specialişti, Rusia încearcă să redirecţioneze mentenanţa aeronavelor sale către Iran, unde lucrările se fac în mod „artizanal” şi fără o certificare corespunzătoare.

UPDATE Forțele ruse au bombardat opt ​​comunități din regiunea Sumi miercuri, 23 noiembrie, trăgând de 18 ori în cursul zilei, a informat administrația militară a regiunii Sumî. Cel puțin 86 de explozii au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Armata rusă a vizat comunitățile din Krasnopillia, Bilopillia, Myropillia, Khotin, Yunakivka, Velyka Pysarivka, Shalyhyne și Znob-Novhorodske. Nu au fost raportate victime sau daune aduse infrastructurii civile. Armata rusă a vizat așezările cu un atac de bombardamente, mortar și lansatoare de grenade, continuând în același timp să arunce mine în zonele înconjurătoare, potrivit Kievului, anunță Libertatea.

UPDATE Banca națională de semințe a Ucrainei, a zecea cea mai mare colecție de semințe din lume, a fost mutată din orașul Harkiv într-o locație mai sigură, a declarat Crop Trust, o organizație nonprofit, fără a dezvălui noua locație a colecției. Banca de gene include multe specii de semințe endemice, dintre care unele, inclusiv grâul și rapița, sunt importante pentru securitatea alimentară, scrie Adevărul.

UPDATE Ministerul rus al Apărării a anunțat că a dejucat un atac lansat de forțele ucrainene asupra Crimeei și regiunii Volgograd, noaptea trecută, 24 noiembrie. Potrivit Moscovei, Forțele de Apărare Aeriană Ruse au doborât 13 drone deasupra Crimeei și alte 3 drone peste regiunea Volgograd, notează Libertatea.

UPDATE O femeie de 40 de ani din regiunea Tver, Rusia, vrea să-l învingă pe Vladimir Putin la alegerile pentru fotoliul de la Kremlin din 2024. Născută în Siberia, Ekaterina Duntsova vine cu ceva nou, occidental, în confruntarea cu dictatorul. ”Vreau ca Rusia să fie un stat democratic și pașnic”, un concept total opus gândirii lui Putin, notează Ziare.com.

UPDATE Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, va merge luni în Ungaria pentru a dezamorsa tensiunile cu premierul ungar Viktor Orban care ameninţă că va bloca deciziile cheie privind Ucraina la summitul UE de la jumătatea lui decembrie, notează AFP.

 

UPDATE Rusia ar fi angajat în luptele de la Avdiivka mai multe coloane de blindate în data de 22 noiembrie, însă atacurile nu ar fi avut succes și pierderile ar fi fost de circa 80% din unități, scrie Kyiv Independent, potrivit HotNews.

 

UPDATE Camionagiii polonezi, susţinuţi de agricultori, au blocat un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina. Mii de tiruri sunt blocate la graniță, pe o vreme geroasă. Doi şoferi ucraineni au murit, notează HotNews.

 

UPDATE Volodimir Zelenski anunță în mesajul său video de joi seară că Ucraina a impus două noi pachete de sancțiuni - împotriva a peste 300 de entități rusești și a 150 de persoane implicate direct sau care au sprijinit agresiunea militară rusă, scrie HotNews.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 638: Risc de nor negru, pene de curent și apelul lui Scholz! Finlanda închide toate vămile cu Rusia
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 637: Alerta de la Sandu și întrebare lui Zelenski! Putin: Rusia e pregătită pentru discuții de pace
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
 BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner

/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie

missing
17 octombrie 2024, ora 23:00

Noul editorial Verde în ochi cu Mariana Rață este despre ziua de duminică, 20 octombrie. În ultimele două luni am fost martori ai unei ample campanii de promovare a minciunilor și de corupere a alegătorilor. Colegii noștri de la Ziarul de Gardă au surprins de minune cum exact funcționează această mașinărie din interior.

În luptă au fost aruncați zeci de milioane de euro, mai mulți politicieni-candidați ghidați din umbră de criminalul Ilan Șor și conserve mai vechi ale Kremlinului. În disperare să păstreze R. Moldova în sfera sa de influență, Rusia a înrolat chiar și preoți în armata sa de propagandiști. Nu a ezitat nicio clipă să amestece credința și cele sfinte în noroiul corupției politice și a partizanatului pentru minciună. Iar asta demonstrează, dincolo de cuvinte, că nu au nimic sfânt în ei.

Miza cea mare a acestor eforturi disperate ale Kremlinului este referendumul. Un referendum care ar putea spune verde-n ochi întregii lumi că cetățenii R. Moldova vor în UE. Nu parte a russkii mir, care seamănă ură, război și dezbinare. Ci parte a lumii civilizate care trăiește de peste jumătate de secol în pace și prosperitate.

În ultimele 6 săptămâni am încercat, prin editorialele Verde-n ochi, să vă arăt, prin probe concrete și date oficiale, cum este viața oamenilor care trăiesc în UE. Cum dincolo de propaganda anti-UE, promovată violent de elitele rusești, copiii și soțiile lor își trăiesc Dolce Vita în țări din Occident. La fel ca și copiii unor candidați din această campanie electorală care se opun integrării europene.

V-am arătat ce pensii au bătrânii din UE, față de cei din R. Moldova sau Rusia. V-am explicat de ce corupții lumii se tem de UE. Și cel mai important, v-am arătat cum UE a susținut financiar dezvoltarea R. Moldova. Reparația drumurilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor, dezvoltarea afacerilor și a agriculturii.

În cei peste 30 de ani de independenta, Moldova a primit suport extern în valoare de peste 3,5 miliarde de euro. Asta înseamnă cam 1400 de euro pentru fiecare cetățean al acestei țări. Cel mai important donator care a oferit bani Republicii Moldova a fost  este UE. De aici am primit mai mult de jumătate din toată suma.

Săptămâna trecută, Uniunea Europeană ne-a întins din nou mâna și a anunțat un nou sprijin, fără precedent pentru R. Moldova. Suport financiar de 1,8 miliarde de euro. Această sumă e aproape echivalentul întregului suport oferit de UE R. Moldova în cei 30 de ani de independență. Grație acestor bani, Moldova va putea crește, se va putea dezvolta și în sfârșit va deveni atractivă pentru copiii și nepoții noștri.

Avem o datorie față de generațiile care vin. În primul rând, NU avem dreptul să le furăm viitorul. NU avem dreptul să îl vindem și nici nu avem dreptul să îl tratăm cu nepăsare.

„În UE, dar NU acum” este egal cu nidiodată. În trenul schimbărilor mari trebuie să urci atunci când el ajunge în gara ta. Următoarea cursă ar putea să nu mai fie. Am tot auzit în ultimele luni că referendumul din 20 octombrie  este o luptă între UE și Rusia. Greșit. Aceasta este lupta noastră pentru a ne desprinde de un trecut trist, plin de șantaj, sărăcie și abuz. În 2015, R. Moldova a ratat ocazia să fie povestea de succes a Parteneriatului Estic. Am pierdut ocazia din cauza unor politicieni corupți și avari care erau mai preocupați de propriile interese, decât de cele ale țării. Atunci, șansa noastră era în mâinile lor. 

Astăzi, viitorul nostru e în mâinile noastre. Să avem grijă ce facem cu el. Cel mai important lucru este ca după 20 octombrie să ne putem privi în ochi copii și nepoții și să le putem spune sincer și verde în ochi că am ales ce e mai bun pentru ei. 

/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024

/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.