Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei

externe

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 61: Cea mai intensă zi de luptă! Un depozit masiv de arme din Gaza, găsit de armata israeliană

06 decembrie 2023, ora 17:39

În cea de-a 61-a zi de război, armata israeliană își intensifică operațiunile în sudul Gazei, bombardând spitale și școli. Israelul afirmă că trupele sale sunt în centrul orașului Khan Younis din sudul Fâșiei Gaza, după ce armata israeliană a raportat cea mai intensă zi de lupte din cele două luni de război împotriva Hamas. 

Mii de civili palestinieni continuă să se refugieze spre zone sigure, tot mai înguste, de la granița cu Egiptul, iar programul alimentar al Națiunilor Unite spune că foametea s-a agravat. De asemenea, SUA consideră că Israelul ar putea încheia operațiunile militare de amploare din sudul Fâșiei Gaza până în ianuarie, iar apoi să treacă la atacuri mai bine țintite asupra unor teroriști și lideri specifici ai Hamas, informează The Times of Israel. 

UPDATE 17:35 Solicitanţii de cetăţenie din landul Saxonia Anhalt, din estul Germaniei, vor trebui de-acum să îşi declare sprijinul pentru dreptul Israelului de a exista, după ce a fost adoptată o nouă legislaţie, care vine ca urmare a atacului terorist transfrontalier al Hamas din 7 octombrie şi în contextul războiului dintre Israel şi Hamas aflat în desfăşurare, relatează CNN. Decretul afirmă că dreptul Israelului de a exista este "Staatsräson", adică o "raţiune de stat" a Germaniei, potrivit agenţiei germane de ştiri dpa, care a văzut documentul. "Dobândirea cetăţeniei germane necesită un angajament faţă de dreptul Israelului de a exista", se arată în decret.

UPDATE 16:45 Armata israeliană a cerut miercuri ca reprezentanţi ai Comitetului Internaţional al Crucii Roşii (CICR) să poată avea acces la ostaticii israelieni şi străini deţinuţi din 7 octombrie de către mişcarea palestiniană islamistă Hamas şi de aliaţii acesteia în Fâşia Gaza, teritoriul vizat de intense bombardamente israeliene, informează AFP. „Fiecare minut în captivitate pune în pericol viaţa” ostaticilor, „comunitatea internaţională trebuie să acţioneze. Crucea Roşie trebuie să aibă acces la ostatici”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari.

UPDATE 15:30 MAE din România organizează astăzi încă o cursă de aducere a 29 de români și 6 moldoveni din Gaza, cu o aeronavă militară. Printre cele 29 de persoane evacuate care au cetățenie română se numără și 9 copii. Aeronava va ateriza în jurul orei 16.00 la Baza 90 din Otopeni. De acolo, aceștia vor fi preluați de autorități, iar după mai multe verificări o parte dintre ei vor fi cazați la două hoteluri din București, iar alții se vor reuni cu familiile din țară, transmite Digi24.

UPDATE 15:00 Unul dintre cele mai mari depozite de arme din Fâșia Gaza a fost găsit lângă o clinică și o școală din nordul Fâșiei Gaza de către Batalionul 50 al Brigăzii 460, susțin Forțele Armate Israeliene. Depoul conținea sute de rachete și lansatoare de diferite tipuri, zeci de rachete antitanc, zeci de dispozitive explozive, rachete cu rază lungă de acțiune care vizează centrul Israelului, zeci de grenade și UAV-uri. Armele au fost confiscate de soldați. Unele au fost distruse la fața locului, iar altele au fost trimise pentru investigații suplimentare. Toată infrastructura teroristă a fost găsită în apropierea clădirilor civile, în inima unei populații civile. Aceasta este o dovadă suplimentară a utilizării cinice de către Hamas a locuitorilor Fâșiei Gaza ca scuturi umane, menționează sursa citată.

UPDATE 14:10 Forțele de Apărare ale Israelului au împiedicat civilii să se deplaseze pe anumite porțiuni ale drumului Salah al Din, avertizând că este „extrem de periculos", potrivit Sky News. Drumul este principala rută de legătură între nordul și sudul Gaza și a fost folosit de sute de mii de palestinieni care fug de luptele din nord. Avichay Adraee, purtător de cuvânt al IDF, a declarat că civilii nu vor putea circula pe secțiunile de drum care se află la nord și la est de orașul Khan Younis. „În aceste secțiuni, axa Salah al Din constituie un câmp de luptă, așa că este extrem de periculos să se treacă pe acolo", a spus el. Oamenii care încearcă să fugă din nordul Gaza pot să se deplaseze pe partea de drum care se află la vest de Khan Younis, a adăugat Avichay Adraee .

UPDATE 13:45 Șeful ONU pentru drepturile omului, Volker Türk, a avertizat miercuri că există un risc sporit de comitere de crime atroce în Gaza, îndemnând părțile implicate să se abțină de la comiterea unor astfel de încălcări, relatează The Guardian. „Colegii mei din domeniul umanitar au descris situația ca fiind apocaliptică. În aceste circumstanțe, există un risc sporit de crime atroce”, a declarat Türk presei la Geneva, potrivit Reuters.

UPDATE 13:20 Șeful diplomației turce, Hakan Fidan, urmează să se întâlnească cu omologul său american, Antony Blinken, în cadrul unei vizite importante a unei delegații comune a Organizației pentru Cooperare Islamică (OCI) și Liga Arabă. Delegația numită „grup de contact” cuprinde miniștri de externe din Turcia, Egipt, Qatar, Palestina, Iordania, Indonezia și Nigeria. „Urmărim cu îngrijorare așa-numitele scenarii pentru ziua următoare. Aceste proiecte oferă Israelului mai multă muniţie pentru a dezrădăcina milioane de locuitori din Gaza din patria lor şi a le impune un regim opresiv”, a criticat ministrul turc de Externe. În timpul discursului susținut la ONU, acesta a reiterat propunerea Turciei de a acționa drept garant al încetării focului între Israel și Hamas în Gaza, argumentând că Ankara va juca un rol esențial în prevenirea încălcării acordului de către oricare dintre părți.

UPDATE 12:40 Nava comercială Galaxy Leader capturată în noiembrie în Marea Roșie de către rebelii houthi din Yemen a fost transformată în atracție turistică. Cargoul, la bordul căruia se află și-un român, este ancorat în largul unui port. Rebelii organizează excursii în grup la bordul vasului pe puntea căruia au întins steaguri mari ale SUA și Israelului pe care vizitatorii să le calce în picioare, transmite Digi24.

UPDATE 12:28 Acuzată în Orientul Mijlociu că ar fi de partea statului israelian în ofensiva sa din Fâşia Gaza, administraţia Biden încearcă să îşi reechilibreze poziţia. Departamentul de Stat a anunţat marţi că Statele Unite adoptă „o nouă politică de restricţionare a vizelor” pentru persoanele violente din Cisiordania, relatează Le Monde. Este vorba despre persoane suspectate că au acţionat „împotriva păcii, securităţii sau stabilităţii în Cisiordania, inclusiv prin comiterea de acte de violenţă sau prin acţiuni de restricţionare nejustificată a accesului civililor la servicii sau nevoi esenţiale”. Atacurile din Cisiordania au sporit în ultimele luni, pe măsură ce coloniile evreieşti s-au extins, iar acum au crescut din nou după atacurile Hamas din 7 octombrie asupra Israelului.

UPDATE 11:42 Purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul Daniel Hagari, ridică la 138 numărul ostaticilor deținuți de gruparea teroristă Hamas în Fâșia Gaza, potrivit Times of Israel. El spune că acest lucru vine după ce armata a declarat ostatic pe unul dintre cei dispăruți din 7 octombrie, în urma unor noi informații ale serviciilor de informații.

UPDATE 11:00 Al-Arabiya: Armata israeliană a încercuit casa liderului Hamas, Yahya Sinwar, în sudul Gazei. Canalul Saudi Al-Arabiya a raportat că armata israeliană a înconjurat de marți casa lui Khan Yunis a liderului Hamas din Gaza, Yahya Sinwar.

UPDATE 09:55 Zeci de persoane ucise într-un atac israelian asupra orașului Deir al-Balah din centrul Gazei. Zeci de palestinieni au fost uciși într-un atac israelian asupra caselor care adăpostesc persoane strămutate din orașul central Gaza Deir al-Balah, potrivit șefului spitalului local și a unui reporter AP. Reporterul AP a numărat cadavrele a cel puțin 34 de persoane, dintre care cel puțin șase copii.

UPDATE 09:35 Fost premier israelian: „Dacă am fi vrut să rănim civilii, am fi câștigat războiul într-o zi”. Oficialii Hamas spun că cel puțin 16.248 de persoane au fost ucise în Gaza de la începutul conflictului, aproximativ trei sferturi dintre ele fiind femei și copii. Apărând strategia de război a Israelului, fostul premier Naftali Bennett a declarat pentru BBC, citat de Hotnews, că Israelul a dat dovadă de reținere în Gaza. „Dacă am fi vrut să facem rău civililor, am fi câștigat întregul război într-o singură zi, pe 8 octombrie”, a spus el. „Am fi putut bombarda fără discernământ Gaza”. „Ar fi putut fi cel mai ușor lucru din lume... [dar] nu facem asta”.

UPDATE 08:45 Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că armata israeliană va păstra controlul de securitate deschis asupra Fâșiei Gaza mult timp după încheierea războiului împotriva Hamas, notează The Guardian. Într-o conferință de presă susținută marți seara, Netanyahu a declarat că Gaza va trebui să rămână demilitarizată și că singurul organism capabil să asigure acest lucru va fi armata israeliană.

UPDATE 08:05 Israelul revocă viza coordonatorului umanitar al ONU. Ministrul israelian de externe a declarat că a revocat viza oficialului ONU, Lynn Hastings, pentru ceea ce a spus și că nu a condamnat Hamas. Într-o postare pe X, fostul Twitter, Eli Cohen a numit ONU „părtinitoare” și a spus că cei care nu condamnă grupul militant nu pot intra în Israel.

UPDATE 08:00 SUA consideră că Israelul ar putea încheia operațiunile militare de amploare din sudul Fâșiei Gaza până în ianuarie, iar apoi să treacă la atacuri mai bine țintite asupra unor teroriști și lideri specifici ai Hamas, informează The Times of Israel, care citează CNN. Casa Albă este îngrijorată de modul în care ofensiva israeliană se va desfășura în următoarele săptămâni și a avertizat Israelul să limiteze pagubele și victimele civile, transmite CNN, care citează mai mulți oficiali de rang înalt ai administrației Biden. Un oficial de rang înalt spune că nu se simt confortabil să folosească cuvântul „receptiv” pentru a descrie răspunsul Israelului la sfaturile SUA. 

UPDATE 07:50 ​Armata israeliană (IDF) și-a prezentat scuze după ce o lovitură a IDF a ucis un soldat libanez și a rănit alți trei, spunând că au fost vizați militanți Hezbollah aflați la granița cu Libanul. Într-o postare pe X, armata a postat: „Azi, luptătorii IDF au acționat pentru a neutraliza o amenințare detectată de pe teritoriul libanez. „Amenințarea venea dintr-un complex al organizației teroriste Hezbollah, lângă Al Awadi, la granița cu Liban. Am fost informați că un număr de soldați din armata libaneză au fost răniți în timpul atacului. Forțele armatei libaneze nu au fost ținta atacului. IDF regretă incidentul, care este acum investigat.”

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 60: Israelul anunță pauză tactică în sudul Gazei. Franța îngheață activele liderului Hamas
/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 59: Șefa Crucii Roșii a sosit în Fâșia Gaza: Suferința oamenilor este intolerabilă
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
 BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner

/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie

missing
17 octombrie 2024, ora 23:00

Noul editorial Verde în ochi cu Mariana Rață este despre ziua de duminică, 20 octombrie. În ultimele două luni am fost martori ai unei ample campanii de promovare a minciunilor și de corupere a alegătorilor. Colegii noștri de la Ziarul de Gardă au surprins de minune cum exact funcționează această mașinărie din interior.

În luptă au fost aruncați zeci de milioane de euro, mai mulți politicieni-candidați ghidați din umbră de criminalul Ilan Șor și conserve mai vechi ale Kremlinului. În disperare să păstreze R. Moldova în sfera sa de influență, Rusia a înrolat chiar și preoți în armata sa de propagandiști. Nu a ezitat nicio clipă să amestece credința și cele sfinte în noroiul corupției politice și a partizanatului pentru minciună. Iar asta demonstrează, dincolo de cuvinte, că nu au nimic sfânt în ei.

Miza cea mare a acestor eforturi disperate ale Kremlinului este referendumul. Un referendum care ar putea spune verde-n ochi întregii lumi că cetățenii R. Moldova vor în UE. Nu parte a russkii mir, care seamănă ură, război și dezbinare. Ci parte a lumii civilizate care trăiește de peste jumătate de secol în pace și prosperitate.

În ultimele 6 săptămâni am încercat, prin editorialele Verde-n ochi, să vă arăt, prin probe concrete și date oficiale, cum este viața oamenilor care trăiesc în UE. Cum dincolo de propaganda anti-UE, promovată violent de elitele rusești, copiii și soțiile lor își trăiesc Dolce Vita în țări din Occident. La fel ca și copiii unor candidați din această campanie electorală care se opun integrării europene.

V-am arătat ce pensii au bătrânii din UE, față de cei din R. Moldova sau Rusia. V-am explicat de ce corupții lumii se tem de UE. Și cel mai important, v-am arătat cum UE a susținut financiar dezvoltarea R. Moldova. Reparația drumurilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor, dezvoltarea afacerilor și a agriculturii.

În cei peste 30 de ani de independenta, Moldova a primit suport extern în valoare de peste 3,5 miliarde de euro. Asta înseamnă cam 1400 de euro pentru fiecare cetățean al acestei țări. Cel mai important donator care a oferit bani Republicii Moldova a fost  este UE. De aici am primit mai mult de jumătate din toată suma.

Săptămâna trecută, Uniunea Europeană ne-a întins din nou mâna și a anunțat un nou sprijin, fără precedent pentru R. Moldova. Suport financiar de 1,8 miliarde de euro. Această sumă e aproape echivalentul întregului suport oferit de UE R. Moldova în cei 30 de ani de independență. Grație acestor bani, Moldova va putea crește, se va putea dezvolta și în sfârșit va deveni atractivă pentru copiii și nepoții noștri.

Avem o datorie față de generațiile care vin. În primul rând, NU avem dreptul să le furăm viitorul. NU avem dreptul să îl vindem și nici nu avem dreptul să îl tratăm cu nepăsare.

„În UE, dar NU acum” este egal cu nidiodată. În trenul schimbărilor mari trebuie să urci atunci când el ajunge în gara ta. Următoarea cursă ar putea să nu mai fie. Am tot auzit în ultimele luni că referendumul din 20 octombrie  este o luptă între UE și Rusia. Greșit. Aceasta este lupta noastră pentru a ne desprinde de un trecut trist, plin de șantaj, sărăcie și abuz. În 2015, R. Moldova a ratat ocazia să fie povestea de succes a Parteneriatului Estic. Am pierdut ocazia din cauza unor politicieni corupți și avari care erau mai preocupați de propriile interese, decât de cele ale țării. Atunci, șansa noastră era în mâinile lor. 

Astăzi, viitorul nostru e în mâinile noastre. Să avem grijă ce facem cu el. Cel mai important lucru este ca după 20 octombrie să ne putem privi în ochi copii și nepoții și să le putem spune sincer și verde în ochi că am ales ce e mai bun pentru ei. 

/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024

/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.