/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 646: Ordinul lui Zelenski și atac cu drone! SUA: Rusia va încerca să distrugă sistemul energetic ucrainean

/FOTO/ Concerte, spectacole și brunch! Topul evenimentelor recomandate în penultimul weekend de noiembrie 2023

17 noiembrie 2023, ora 09:05

Ești în căutarea unui eveniment care să te inspire sau să te distreze? Află ce activități interesante sunt planificate weekendul acesta! 

De 15 ani ne vedem la SHOPPING MALLDOVA

Bucurați-vă de 15 ani de transformări și excelență la Shopping MallDova! Într-o săptămână plină de sărbătoare, sunteți invitați să vă alăturați evenimentelor spectaculoase:

16 noiembrie: Delia cucerește inimile -  Experimentați un concert memorabil susținut de îndrăgita Delia, începând cu ora 19:00. Hiturile sale celebre vor răsuna în centrul comercial, aducând bucurie și emoție.

17 noiembrie: Club Meets Symphony – O experiență muzicală unică

La ora 19:00, va avea loc un concert inedit, unde DJ Kirpitch se va alătura tinerilor muzicieni ai Moldovan National Youth Orchestra, creând o atmosferă magică prin fuziunea dintre muzica electronică și cea simfonică.

18 noiembrie: Mark Stam încântă publicul

Mark Stam acorduri pop-rock ce vor face inimile să vibreze. Un spectacol incendiar pentru toți fanii săi!

19 noiembrie: Spectacolul Scufița Roșie pentru cei mici

Ultima zi aduce un spectacol special pentru copii, "Scufița Roșie", la ora 15:00. O aventură captivantă ce prinde viață pe scena, oferind o experiență minunată pentru întreaga familie.

Toate evenimentele sunt cu intrare liberă!

Alăturați-vă în această sărbătoare de neuitat, unde muzică și distracție se întâlnesc într-un cadru plin de energie și bucurie. 

Când? 16-19 noiembrie, ora: 19:00, 15:00

Unde? Shopping Malldova 

Detalii: aici 

BOEING - BOEING 

„Boeing-Boeing" de Marc Camoletti, în regia lui Mihai Țărnă, aduce pe scenă o comedie de proporții mondiale, plină de poante și răsturnări de situație surprinzătoare. Bernard, arhitect de succes, jonglează cu trei logodnice stewardese, fiecare crezând că este unică în viața lui.

Călătoriți într-o zi amuzantă din viața lui Bernard, unde micul său paradis funcționează perfect cu ajutorul Bertei, menajera sa morocănoasă, dar fidelă, ce îndeplinește rolul de control al traficului aerian romantic. Vizita neașteptată a vechiului prieten Robert, zboruri modificate și un nou avion Boeing declanșează haosul, oferind publicului o porție generoasă de râsete.

Spectacolul promite o seară memorabilă într-un univers al coincidențelor amuzante.

Când? 17-18 noiembrie, ora: 19:00, 18:00

Unde? Teatrul fără nume 

Detalii: aici

ПРЕМЬЕРА! МОЛИСЬ И КАЙСЯ (Rugăciune și pocăință)

Experimentați o poveste captivantă despre viață și căutarea sensului în "Rugăciune și Pocăință" prezentat de Anna Bogacheva. Un spectacol confesional care explorează limitele și provocările fiecărui stadiu al vieții, adresând întrebări fundamentale despre vină și destin.

Când? 17 noiembrie, ora: 19:00 

Unde? Teatrul „С Улицы Роз” имени Юрия Хармелина 

Detalii: aici 

Năpasta după I.L. Caragiale 

Explorează aspectele profunde ale moralității, religiei și naturii umane, într-un spectacol captivant ce pune în discuție întrebări esențiale precum ”Ce este omul?, Ce este Dumnezeu?, Ce este năpasta?” . Nu rata această experiență teatrală provocatoare! 

Când? 17-18 noiembrie, ora: 19:00 

Unde? Teatrul ”Luceafărul”

Detalii: aici 

ЖЕНЩИНЫ БЕЗ ГРАНИЦ (Femeile fără granițe)

Totul începe frumos, el și ea, mare, șampanie, ananas... Apoi, povestea despre ce se poate întâmpla într-o întâlnire romantică, dacă îndrăgostiții se abat măcar pentru o clipă unul de la celălalt și își amintesc de mama, soția decedată, amanta, primul bărbat... Și toate amintirile se materializează în mod mistic. Fiecare dintre invitații nepoftiți va oferi sfaturi, va amenința, va acuza și chiar va șantaja.

Totul, ca în viața reală. Umbrele zilelor trecute pot distruge planurile pentru viitor și pot despărți îndrăgostiții. Dacă eroii vor reuși să se elibereze de povara trecutului și să trăiască în prezentul zilei de astăzi, depinde doar de ei înșiși.

Când? 18 noiembrie, ora: 19:00 

Unde? Teatrul dramatic rus de stat ”A.P. Cehov”

Detalii: aici

Peter Pan 

„PETER PAN" este un spectacol care te va aduce înapoi în lumea minunată a copilăriei, a viselor și a aventurilor. Nu rata această ocazie unică de a zbura împreună cu Peter Pan și de a redescoperi bucuria simplă a ființei tale copilărești. Rezervă-ți locurile acum și pregătește-te pentru o experiență teatrală memorabilă! 

Când? 19 noiembrie, ora: 14:30 

Unde? Teatrul Național ”Eugene Ionesco”

Detalii: aici 

Fata Babei și Fata Moșneagului - Spectacol Interactiv pentru Copii

Teatrul Planeta Clounella vă oferă o experiență memorabilă, plină de distracție și învățăminte. În cadrul acestui spectacol interactiv, copiii vor fi captivați de poveștile tradiționale reinterpretate într-un mod modern și educativ.

Ce vă așteaptă:

-Spectacol distractiv și plin de viață, jucat live

-Dansuri și cântece interactive pentru copii

-Un program bogat în interacțiune cu cei mici

-Emoții și voie bună garantate

-Conținut educativ adaptat copiilor

-Cadouri surpriză de la parteneri

-Sesiune foto cu Eroii Principali după spectacol

-Un cadou secret oferit de Planeta Clounella

Este o oportunitate unică de a crea amintiri frumoase alături de cei mici. Rezervați-vă locurile și pregătiți-vă pentru o zi plină de zâmbete și bucurie!

Când? 19 noiembrie, ora: 11:00 

Unde? Cinematograful ”Odeon”

Detalii: aici

Dmitriy Leontiev - Мама Ангелочка

Bucurați-vă de o seară unică de comedie cu evenimentul "Stand Up Solo", susținut de talentatul comedian Dmitriy Leontiev. În deschidere, câțiva colegi vor pregăti terenul cu umorul lor, creând o atmosferă perfectă pentru momentul principal al serii.

Dmitriy Leontiev va aduce pe scenă un material captivant și amuzant, rezultat al experiențelor și observațiilor sale unice. Este o oportunitate rară de a râde în hohote la un spectacol de stand-up solo, unde comediantul împărtășește perspectivele sale comice și spiritul său original.

Alăturați-vă acestei serii de comedie neîntreruptă, unde râsul este garantat și atmosfera este plină de energie pozitivă. Rezervați-vă locul pentru o seară de distracție autentică și umor de calitate!

Când? 19 noiembrie, ora: 21:30 

Unde? str. Șciusev 93

Detalii: aici 

Brunch de Duminică 

Vino să descoperi farmecul Brunch-ului de duminică, unde bucatele alese cu grijă și ambianța plăcută creează o experiență culinară desăvârșită. Rezervă-ți acum locul și pregătește-te să fii răsfățat într-o dimineață de duminică plină de gusturi locale și atmosferă primitoare!

Când? 12 noiembrie, ora: 12:00 

Unde? BERD'S Restaurant

Detalii: aici 

 Cină Gastronomică cu Arome Autohtone 

Transformă-ți o simplă cină într-o aventură culinară de neuitat! Te invităm la cea de-a doua Cină Gastronomică, pregătită cu pasiune de Restaurantul Butoiaș, în parteneriat cu prestigiosul Castel MIMI. Îmbinând aromele tradiționale cu eleganța contemporană, această seară va fi o călătorie în inima Moldovei, unde fiecare fel de mâncare devine o operă de artă gustativă.
Rezervă-ți locul acum pentru a asigura o seară de rafinament și descoperiri gastronomice de excepție!

Când? 17 noiembrie, ora: 19:00 

Unde? Restaurantul Butoiaș

Detalii: aici

Lansare data evenimentului KALEIDOSCOP! 

KALEIDOSCOP 2024 

Precum obiectul ”magic”, ce combină diferite culori și figuri, evenimentul va fi o asociere remarcabilă de stiluri și note muzicale, voci și mișcări, emoții și senzații. Aparatul optic va lua forma unei experiențe de proporții epice și pe ritmul celor mai îndrăgite piese, ne vom dispersa în dans.

Conceptul festivalului a pornit de la ideea că viața se află într-o continuă schimbare, iar misiunea noastră este să-i descoperim farmecul și să-i apreciem culorile. Însăși denumirea provine din trei cuvinte grecești, care înseamnă: ”observator al formelor frumoase”.

Pe 17 noiembrie va avea loc lansarea dații festivalului dar și anunțarea primului val de vânzare bilete Early Bird stai cu ochii pe noi pe rețelele de socializare și află printre primii data evenimentului KALEIDOSCOP 2024.

Îți mulțumim pentru că ai citit recomandările noastre de evenimente și sperăm că ai găsit ceva care să te inspire pentru weekendul ce vine. Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele prezentate și pentru a cumpăra bilete, vizitează site-ul iTicket.md sau blogul iTicket unde poți afla și mai multe detalii interesante. 

/ВИДЕО/ Спикер Верховной Рады Украины выступил в парламенте Молдовы: он начал свою речь на румынском языке
/ВИДЕО/ Спикер Верховной Рады Украины выступил в парламенте Молдовы: он начал свою речь на румынском языке
В частных клиниках Липецкой области РФ запретили делать аборты
В частных клиниках Липецкой области РФ запретили делать аборты
В Кишиневе на две недели частично перекроют улицу Индустриальная
В Кишиневе на две недели частично перекроют улицу Индустриальная
/ВИДЕО/ Лавров: "Молдова станет следующей жертвой гибридной войны Запада против России". Комментарий МИДЕИ
/ВИДЕО/ Лавров: "Молдова станет следующей жертвой гибридной войны Запада против России". Комментарий МИДЕИ
/ВИДЕО/ Люди среди руин. Перемирие в Газе показало масштаб гуманитарной катастрофы в регионе
/ВИДЕО/ Люди среди руин. Перемирие в Газе показало масштаб гуманитарной катастрофы в регионе

/FOTO/ Spectacole, concert și prezentare de modă! Topul evenimentelor din primul weekend de decembrie 2023

01 decembrie 2023, ora 10:25

Se deschide cortina primului weekend de iarnă,  și aduce o gamă variată de activități și evenimente menite să aducă zâmbete pe fețele tuturor. 

ANTYTILA 

Antytila, o descoperire a muzicii Ucrainene, vine la Chișinău!

Împreună cu Ed Sheeran, acești artiști remarcabili au dat naștere piesei "2step", o melodie ce reflectă modul în care viața și visele oamenilor se transformă în vremuri de război. Videoclipul a atins cifra impresionantă de 18 milioane de vizualizări, ce a captivat publicul din întreaga lume!

Explorează fenomenul muzical Antytila te invităm să te pregătești pentru o experiență muzicală memorabilă la Chișinău. Descoperă povestea din spatele creației lor și intră în atmosfera incitantă pentru evenimentul ce se apropie!

Tekwill va deveni epicentrul unei experiențe muzicale de neuitat, iar tu poți face parte din această călătorie. 

Antytila vine să cucerească Chișinăul, iar tu poți fi martor la această nouă descoperire în lumea muzicii ucrainene!

Când? 2 decembrie, ora 19:00
Unde? Tekwill 

Detalii: aici 

 SNAILS - Pe stil nou și vechi 

Încheie anul într-un stil memorabil cu concertul "Pe stil nou și vechi" prezentat de Snails pe 1 decembrie! Experimentează amestecul perfect între piese clasice "de cântat cu toată sala" și noutăți din cel mai recent disc. O  șansă unică de a fi imortalizat în videoclipul piesei "Cărărușa". Rezervă-ți locul și bucură-te de o seară plină de muzică și gusturi fine!

Când? 1 decembrie, ora 20:00
Unde? Artcor 

Detalii: aici 

Moldova Fashion Days

Moldova Fashion Days revine cu o ediție spectaculoasă pe 2 decembrie la Arena Chișinău. 15 designeri autohtoni vor prezenta ținute festive și colecții de iarnă. Un eveniment ce celebrează creativitatea și diversitatea industriei ușoare din Moldova. Rezervă-ți loc în primul rând și explorează arta modei locale! Bilete disponibile și pentru experiența online.

Când? 2 decembrie, ora 17:00
Unde? Arena Chișinău  

Detalii: aici

ОСТОРОЖНО! ТЕТКИ! 3.12 

Două surori pensionare trăiesc într-o veche casă moștenită, cu valoare istorică. Casa lor devine obiectul dorinței funcționarilor locali, care fac tot posibilul să o obțină și să le dea afară în afara orașului. Cu toate acestea, doamnele țin piept cu umor și inteligență: folosesc deghizări, joacă pe corzi sensibile și... plăcinte cu varză. Nu ratați ocazia de a vă bucura de această producție captivantă într-o atmosferă plină de energie pozitivă și umor molipsitor!

Când? 3 decembrie, ora 18:00
Unde? Teatrul dramatic rus de stat „A. P. Cehov”

Detalii: aici 

Povestea lui Moș Crăciun - Spectacol Tematic Interactiv de Animație pentru copii 

Bucură-te de spiritul sărbătorilor alături de cei mici la un spectacol captivant și educativ - "Povestea lui Moș Crăciun". Într-un decor plin de feerie, copiii vor fi transportați într-o aventură plină de haz alături de Moș Crăciun, Fulguța, Clounella, Morcovel și spiridușii cei mai bravi ai Moșului.

Clounella, nerăbdătoare să-l aibă pe Moș Crăciun în oaspeție pentru a-i spune o poveste, se confruntă cu șotii năzbâtioase ale lui Gogonel. Acesta, cel care tulbură liniștea și ordinea, este alungat de la sărbătoare, pregătind terenul pentru un spectacol plin de emoții și voie bună.

Personajul neobișnuit, Morcovel, un om de zăpadă adorabil, va încânta cu iubirea lui la nebunie pentru îmbrățișări.

Așadar, pregătește-te să intri în lumea magică a sărbătorilor alături de cei dragi.

Când? 2 decembrie, ora 11:00
Unde? Cinematograful „Odeon”

Detalii: aici

TREI ORGANIȘTI 

Ambasadele Austriei, Slovaciei și Cehiei se unesc pentru a aduce acest eveniment de excepție, subliniind conexiunile culturale din cadrul Triunghiului Slavkov.

De la Max Reger la Leoš Janáček, fiecare organist va crea o poveste sonoră distinctă, aducând în fața publicului creații clasice care celebrează spiritul Crăciunului. Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de măiestria lor artistică într-un cadru plin de istorie și armonie.

Când? 3 decembrie, ora 18:00
Unde? Sala cu Orgă 

Detalii: aici

Nuntă în cer 

Explorați misterul iubirii absolute prezentat în spectacolul „Nuntă în Cer”,bazat pe romanul lui Mircea Eliade. Povestea a doi bărbați care descoperă iubirea perfectă și predestinată vă va purta într-o călătorie emoționantă prin căutările și neliniștile cuplului. Cu regia expresivă a Danei Burlaca, vă invităm să vă alăturați unei experiențe teatrale profunde despre dragoste și căutarea esențială a spiritului uman. Nu ratați „Nuntă în Cer” - o incursiune în inima emoțiilor autentice și a conexiunilor transcendente.

Când? 2 decembrie, ora 19:00
Unde? Teatrul Geneza Art 

Detalii: aici 

ЛАБИРИНТ ЧУДЕС» Современный шоу-спектакль для всей семьи

Descoperă lumea minunată a "Labirintului Minunilor"! Aventuri interactive, emoționante, eroi din jocuri video, păpuși adorabile și surprize neon. Iar pentru fiecare spectator este pregătită și câte o surpriză specială!

Când? 2 decembrie, ora 14:00, 14:00
Unde? Cinematograful „Odeon”

Detalii: aici 

Workshop - Vindecare și manifestare 

Descoperă o călătorie fascinantă prin regresii, constelații, meditații și exerciții terapeutice, ghidată de experți. De la identificarea rădăcinilor emoționale până la regândirea relației cu banii, acest workshop acoperă toate aspectele transformării personale.

Lorena Cristina Maxim, terapeut holistic, și Dan Truția, investitor și fondator al "Clubului Investitorilor", te vor ghida pas cu pas spre o viață mai conștientă și echilibrată. 

Acest workshop este pentru tine dacă simți că este momentul să preiei controlul asupra vieții tale, să-ți vindeci relația cu banii sau să descoperi rădăcinile emoționale ale unor boli. Fie că vrei să-ți îmbunătățești relația de cuplu, să câștigi mai mult curaj sau să adaugi o piesă nouă în dezvoltarea ta personală, acest eveniment este o oportunitate unică de transformare.

Nu rata această călătorie interioară! Rezervă-ți locul acum și dă startul unei noi capitole în viața ta!

Când? 2-3 decembrie, ora 10:00
Unde? Cinematograful „Odeon”

Detalii: aici 

Premiera spectacolului „1946” 

La Teatrul „Luceafărul”, regizorul Slava Sambriș aduce pe scenă spectacolul de teatru documentar „1946”, inspirat din „Cartea Foametei” de Larisa Turea.

Spectacolul explorează perioada tulburătoare a foametei din ’46-’47, aducând în prim-plan mărturii și interviuri din acea vreme. 

Descoperă o poveste captivantă despre trecutul nostru colectiv și cum putem învăța din el pentru a construi un viitor mai luminos. Rezervă-ți locul la premiera spectacolului „1946” și fii martorul unei călătorii emoționante în timp!

Când? 2-3, 8-10 decembrie, ora 19:00
Unde? Teatrul  „Luceafărul”

Detalii: aici 

Îți mulțumim pentru că ai citit recomandările noastre de evenimente și sperăm că ai găsit ceva care să te inspire pentru weekendul ce vine. Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele prezentate și pentru a cumpăra bilete, vizitează site-ul iTicket.md sau blogul iTicket unde poți afla și mai multe detalii interesante. 

Молдова денонсировала еще семь соглашений с СНГ
Молдова денонсировала еще семь соглашений с СНГ
/ВИДЕО/ Румыния остается основным экономическим партнером Молдовы
/ВИДЕО/ Румыния остается основным экономическим партнером Молдовы
Бербок: "Украина усилит ЕС в обозримом будущем. Это в наших геополитических интересах"
Бербок: "Украина усилит ЕС в обозримом будущем. Это в наших геополитических интересах"
Главный прокурор Евросоюза:  "Молдова получит значительные средства из бюджета ЕС. Важно гармонизировать законодательство"
Главный прокурор Евросоюза: "Молдова получит значительные средства из бюджета ЕС. Важно гармонизировать законодательство"
/ВИДЕО/ В ГУР Украины подтвердили отравление жены главы ведомства Кирилла Буданова
/ВИДЕО/ В ГУР Украины подтвердили отравление жены главы ведомства Кирилла Буданова
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram