/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 646: Ordinul lui Zelenski și atac cu drone! SUA: Rusia va încerca să distrugă sistemul energetic ucrainean

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 634: Atac la Kiev, explozie la Moscova și record de lunetist! Ucraina anunţă cel mai mare succes recent

19 noiembrie 2023, ora 21:27

Rusia a lansat mai multe valuri de atacuri cu drone asupra Kievului pentru a doua noapte consecutivă, a declarat administrația militară a orașului. În tot acest timp, autoritățile ucrainene anunță că peste 3.800 de gospodării din regiunea Odesa nu au curent electric după atacurile cu drone rusești asupra infrastructurii energetice. Vremea nefavorabilă împiedică restabilirea alimentării cu energie, notează Libertatea. 

De partea cealaltă, apărarea antiaeriană a Rusiei anunță că  respins un atac cu dronă în noaptea de sâmbătă spre duminică deasupra capitalei Rusiei, potrivit primarului Moscovei, informează dpa. Între timp, un lunetist al trupelor speciale ale Ucrainei a stabilit un record mondial. El a eliminat un ocupant rus de la o distanță de 3,8 kilometri, raportează serviciul de presă al SBU.

UPDATE Armata ucraineană a declarat ieri că a împins forțele rusești înapoi „între trei și opt kilometri” de pe malurile râului Nipru, ceea ce, dacă se confirmă, ar fi primul avans semnificativ al forțelor Kievului la câteva luni de la o contraofensivă dezamăgitoare, transmite The Guardian. „Cifrele preliminare variază între 3 și 8 km, în funcție de particularitățile, geografia și topografia malului stâng", a declarat purtătoarea de cuvânt a armatei, Natalia Goumeniouk, pentru televiziunea ucraineană. Dacă acest avans se confirmă, va fi cea mai mare înaintare a armatei ucrainene împotriva trupelor Moscovei din ultimele luni. Cu toate acestea, Natalia Goumeniouk nu a precizat dacă forțele ucrainene controlează în totalitate această zonă din regiunea Herson (sud) sau dacă armata rusă s-a retras în fața asaltului trupelor de la Kiev.

UPDATE Unii parteneri ai Kievului cred că avioanele de luptă F-16 care ar urma să fie acordate Ucrainei nu vor putea schimba cursul războiului. Armata ucraineană, însă, nu este de acord cu o astfel de abordare, subliniind că aeronavele moderne vor alunga avioanele rusești din spaţiul aerian al Ucrainei, scrie Rador.

UPDATE Ministrul de Externe al Letoniei, Krisjanis Karins, se alătură listei de candidaţi la şefia NATO, după ce Jens Stoltenberg se va retrage, fiind al doilea politician de top din ţările baltice care îşi exprimă interesul, potrivit Mediafax.

UPDATE Vladimir Paholenko, adjunct al Departamentului de Investigații Criminale, și Oleg Șumilov, viceministru interimar de Interne în așa-numită Republică Populară Luhansk (LPR), au fost răniți, după ce mașina lor, un UAZ Patriot, a fost aruncată în aer, relatează publicația ucraineană Obozrevatel („Obsevatorul), care preia Astra, un canal rusesc de Telegram, notează Libertatea.

UPDATE Armata SUA își reconsideră necesitățile de muniție pentru un potențial conflict de anvergură în viitor. Forțele armate americane își îndreaptă atenția către modernizarea producției și a stocurilor, cu un accent deosebit pe proiectilele de artilerie de 155mm, notează Adevărul. "Armata analizează cu atenție războiul din Ucraina și modul în care muniția este utilizată, pentru a ne informa cu privire la necesitățile noastre. Recunoscând utilizarea unor cantități mari de artilerie de ambele părți ale conflictului, Armata (SUA) investește pentru a se pregăti mai bine pentru un potențial conflict și pentru a susține Ucraina în lupta sa continuă pentru libertate", a declarat pentru Business Insider Douglas R. Bush, secretarul adjunct al Armatei pentru achiziții, logistică și tehnologie. Unul dintre obiectivele imediate ale Armatei SUA este creșterea producției de proiectile de 155mm, de la aproape 30.000 pe lună în prezent, la 100.000 pe lună până la sfârșitul anului 2025. În același timp, se concentrează pe asigurarea unui lanț de aprovizionare mai puternic și o producție constantă de muniție, atât pe plan intern, cât și cu sprijinul partenerilor SUA.

UPDATE Oficialii ucraineni au recunoscut că întâmpină „probleme” în privința persoanelor apte de încorporare, dar care evită mobilizarea în armată și a implementării legilor privind recrutarea în armata ucraineană, informează CNN.

UPDATE Preşedintele rus Vladimir Putin, care a evitat reuniunea liderilor G20 din India în septembrie, va participa miercuri la summitul G20 prin videoconferinţă, a anunţat duminică televiziunea de stat rusă, citată de Le Figaro. Vladimir Putin este vizat de un mandat de arestare emis de Curtea Penală Internaţională şi acum călătoreşte rar în străinătate, scrie ZF.

UPDATE Kievul şi Moscova au anunţat duminică faptul că au repatriat un orfan ucrainean în vârstă de 17 ani care a fost transferat în Rusia din oraşul Mariupol, după ce armata rusă l-a ocupat în primăvara anului 2022, în urma unui asediu sângeros, scrie Le Figaro, citat de Mediafax.

UPDATE Viktor Orban spune că Ucraina este „la ani lumină” de a se alătura Uniunii Europene și că obiectivul Ungariei va fi să „corecteze promisiunea greșită” făcută țării pentru aderarea la bloc. „Obiectivul nostru va fi să corectăm promisiunea greșită de începere a negocierilor cu Ucraina pentru că Ucraina este, acum, la ani-lumină depărtare de Uniunea Europeană”, a spus Orban. Premierul ungar spune că promisiunea UE de a deschide negocierile de aderare cu Ucraina a fost o „greșeală” adăugând și că el și guvernul său vor „opune rezistență” la aceste discuții din decembrie, scrie Digi24.

UPDATE Aproximativ 3.000 de camioane, majoritatea ucrainene, sunt blocate pe partea poloneză a frontierei începând de duminică dimineaţa, din cauza unei blocade de peste 10 zile a camionagiilor polonezi. Anunțul a fost făcut de autorităţile ucrainene, informează Reuters.

UPDATE Bulgaria avertizează țările NATO ce livrează arme Ucrainei că sunt ținte ale agenților ruși GRU. Emilian Gebrev, un magnat bulgar de arme, avertizează asupra campaniei de sabotaj a Rusiei ce vizează obstrucționarea livrărilor de arme Ucrainei, scrie Newsweek.

UPDATE Cea mai neagră săptămână pentru ruși. Au pierdut  peste 7.000 de soldați, 86 tancuri, un avion și sute de elemente de tehnică militară. Generalul Oleksandr Pavliuk, prim-adjunct al ministrului Apărării al Ucrainei, a postat pe Telegram daunele provocate de de forțele ucrainene  echipamentelor militare ale trupelor invadatoare ale Rusiei, scrie Newsweek. 

UPDATE Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a sancţionat 37 de organizaţii ruseşti şi 108 persoane, între care un fost prim-ministru şi un fost ministru al Educaţiei, şi a afirmat că a avut ca scop să lupte împotriva răpirii, în timpul războiului, de copii din Ucraina şi alte forme de ”teroare rusească”, relatează Reuters, citată de News.ro.

UPDATE Ministerul de Interne al Rusiei l-a plasat pe Serghei Aleksaşenko, fost guvernator adjunct al Băncii Rusiei şi ministru adjunct al Finanţelor, pe lista sa de persoane urmărite, au informat sâmbătă agenţiile de presă de stat ruse TASS şi RIA, citate de Reuters, relatează News.ro. Aleksaşenko, care a criticat războiul Rusiei în Ucraina, trăieşte în exil în Statele Unite, după ce a intrat în conflict cu guvernul preşedintelui Vladimir Putin, şi fusese deja desemnat ”agent străin”. TASS a relatat că Aleksaşenko a fost adăugat pe lista de persoane urmărite a Ministerului de Interne pentru o acuzaţie penală nespecificată. Reuters nu a putut accesa imediat baza de date generală a ministerului.

UPDATE Rusia a lansat mai multe valuri de atacuri cu drone asupra Kievului pentru a doua noapte la rând, intensificându-și atacurile asupra capitalei ucrainene după mai multe săptămâni de pauză, a transmis administrația militară a orașului. Ucrainenii afirmă că forțele Moscovei au lansat în total 20 de drone asupra țării, dintre care au fost doborâte 15, scrie HotNews.

UPDATE Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei informează, în raportul de duminică dimineaţă, că armata rusă a pierdut încă 1.190 de militari. Astfel, de la începutul invaziei la scară largă, armata ucraineană a lichidat 318.570 de invadatori ruşi. De asemenea, de la începutul războiului, trupele ucrainene au doborât 323 de avioane și 324 de elicoptere rusești. Au mai fost distruse 5.435 (+13) de tancuri ale armatei ruse, 10.166 (+25) de vehicule blindate, 7.744 (+18) de sisteme de artilerie, 588 (+2) de sisteme de apărare antiaeriană, 898 (+2) de lansatoare multiple de rachete, 10.120 (+29) de vehicule și cisterne transportatoare de combustibil, 22 de nave/ambarcaţiuni, 1 submarin, 5.755 (+29) de drone, 1.563 de rachete de croazieră și tehnică specială (1.096), potrivit Rador.

UPDATE Conglomeratul energetic ucrainean DTEK afirmă că peste 3.800 de gospodării din 13 zone din cadrul regiunii Odesa au rămas fără electricitate, a anunțat compania pe 18 noiembrie. "În cursul serii, echipele noastre de urgență au reușit să restabilească energia electrică pentru 7.732 de locuințe care au fost întrerupte din cauza vremii nefavorabile. Mai mult de 3.800 de case din 13 localități din regiune rămân fără electricitate", a declarat un reprezentant al companiei. Inginerii încearcă să repare sistemele avariate de atacurile cu drone, dar vremea nefavorabilă împiedică lucrările, scrie Libertatea. 

UPDATE Un lunetist al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) a eliminat un soldat rus de la o distanță record. „Lunetistul SBU a stabilit un record mondial pentru o lovitură reușită. A lovit un soldat rus de la o distanță incredibilă de 3.800 de metri. Recordul anterior era de 3.540 de metri”, au subliniat sursele, pentru agenția Unian, potrivit Adevărul.

UPDATE Le Monde vorbește despre tentația statelor membre ale Uniunii Europene de a abandona frontul israeliano-palestinian în favoarea războiului din Ucraina: ”În adâncul sufletului, liderii Celor 27 știu că autoritățile israeliene nu au ținut niciodată seama de recomandările lor și mai mult ca niciodată favorizează alianța lor cu Statele Unite, singurul garant al securității Israelului. În timp ce Statele Unite dau tonul, unii sunt chiar înclinați să lase Washingtonul să-și asume responsabilitățile alături de Israel, încercând în același timp, la rândul lor, să se concentreze asupra angajamentului lor față de Kiev. Această poziționare este cu atât mai puternică cu cât Cei 27, la fel ca și președintele ucrainean, Volodymyr Zelensky, simt că Statele Unite riscă să se concentreze asupra conflictului israelo-palestinian, în defavoarea războiului din Ucraina”, notează RFI.

UPDATE ABC News observă că alegerea Kievului ca prima vizită a noului ministru de externe al Regatului Unit David Cameron subliniază importanța majoră acordată sprijinirii Ucrainei împotriva Rusiei chiar și în timp ce războiul se desfășoară în Gaza. Și este un indiciu despre cât de important este ca un fost șef de guvern să devină cel mai înalt diplomat britanic. Dar, odată cu experiența în funcții înalte, vin și poverile din urmă. Atunci când Cameron i-a promis lui Zelenski - așa cum a făcut-o - că va sprijini Ucraina militar „oricât de mult va dura”, a fost imposibil să ignorăm moștenirea anilor lui Cameron la putere, când guvernul său a impus reduceri radicale ale forțelor armate din Regatul Unit, scrie RFI.

UPDATE Echipajele care deservesc sistemele de rachete cu lansare multiplă Uragan (MLRS) ale armatei ruse au lovit un punct de comandă temporară forțelor ucrainene pe direcția Kupiansk, a comunicat Ministerul rus al Apărării, scrie agenția TASS, citată de Adevărul.

UPDATE Armata ucraineană anunță că a creat un culoar de până la opt kilometri lățime, de-a lungul malului stâng al râului Nipru. Rușii nu mai pot lansa atacuri cu mortiere asupra malului drept, dar acesta încă se află în raza artileriei grele. Căpitanul Natalia Humeniuk, purtătorul de cuvânt al forțelor de pe Frontul de Sud, a spus că “cifrele variază de la 3 la 8 kilometri, în funcție de specificul geografiei malului stâng, dar deja lansările de mortiere ale rușilor nu mai ajung pe malul drept și, prin urmare, aceasta este o anumită realizare, pe care deja o putem înregistra”, notează Biziday.

UPDATE Guvernul ucrainean a distribuit peste 2.000 de drone de producţie ucraineană între trupele aflate în cele mai fierbinţi zone ale frontului, a declarat ministrul pentru Transformare Digitală, Mykhailo Fedorov, sâmbătă. Acestea includ modele pentru recunoaştere, aruncarea de bombe şi misiuni kamikaze, scrie AlephNews

UPDATE Serghei Hadjikurbanov, ucigașul jurnalistei Anna Politkovskaia, o critică a Kremlinului, eliberat din închisoare, a fost onorat pentru contribuția sa în războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei. a informat canalul de Telegram Baza, citând o cunoștință a făptuitorului, notează Bild. Bărbatul a fost distins cu Ordinul de Vitejie, notează Libertatea. Novaia Gazeta a relatat că Hadjikurbanov a ajuns comandant de batalion pe frontul din Ucraina. În 2014, criminalul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Eliberarea și grațierea sa au fost anunțate în urmă cu câteva zile. În consecință, el luptă în Ucraina de la sfârșitul anului 2022.

UPDATE Unitățile de apărare aeriană rusești ar fi interceptat o dronă deasupra capitalei ruse, a anunțat primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, într-o postare pe Telegram, duminică, potrivit The Kyiv Independent. Ministerul rus al Apărării a afirmat că drona a fost interceptată deasupra districtului municipal Bogorodskoye la ora locală 1:00 a.m. Sobyanin a precizat că nu au fost raportate victime sau pagube. El a mai spus că serviciile de urgență lucrează la locul prăbușirii. The Kyiv Independent nu a putut verifica independent rapoartele, potrivit Libertatea.

UPDATE Rusia a lansat mai multe valuri de atacuri cu drone asupra Kievului pentru a doua noapte consecutivă, a declarat administrația militară a orașului, potrivit BBC. Serhiy Popko, șeful administrației, a declarat că sistemele de apărare antiaeriană ale Ucrainei au lovit aproximativ 10 drone în Kiev și în împrejurimile sale. Nu au fost raportate „pagube critice” sau victime, a spus el.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 633: Noapte de foc, pene de curent și lovitura Ungariei! Londra: Rusia suferă pierderi grele la Avdiivka
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 632: Șansa Moldovei, atac prin ceață, copii deportați și iad de foc! Zelenski: „Iarna va fi grea”
/VIDEO/ Cine s-ar face vinovat că doi oameni au murit sub zăpadă? „Potrivit legislației, Serviciul 112 nu poartă nicio răspundere”
/VIDEO/ Cine s-ar face vinovat că doi oameni au murit sub zăpadă? „Potrivit legislației, Serviciul 112 nu poartă nicio răspundere”
/VIDEO/ Pasiunea secretă a lui Vitalie Dani: „Am creat programe ce se folosesc pe plan mondial”. Cu ce s-ar fi ocupat dacă nu era muzica
/VIDEO/ Pasiunea secretă a lui Vitalie Dani: „Am creat programe ce se folosesc pe plan mondial”. Cu ce s-ar fi ocupat dacă nu era muzica
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 645: Rusia avertizează Moldova, atac nocturn, general ucis și risc atomic! Zelenski a apărut lângă front
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 645: Rusia avertizează Moldova, atac nocturn, general ucis și risc atomic! Zelenski a apărut lângă front
Apelul mamei tinerei ucise pe bd. Decebal: „E strigător la cer! Câți trebuie să moară ca să fie schimbată legea?”
Apelul mamei tinerei ucise pe bd. Decebal: „E strigător la cer! Câți trebuie să moară ca să fie schimbată legea?”
/VIDEO/ Comercializa sare, dar nu alimentară: Momentul în care un bărbat este reținut de mascați pentru vânzarea drogurilor
/VIDEO/ Comercializa sare, dar nu alimentară: Momentul în care un bărbat este reținut de mascați pentru vânzarea drogurilor

/VIDEO/ Noi bannere cu Mădălina au împânzit un stat din SUA. Copila e căutată de FBI de mai bine de un an

01 decembrie 2023, ora 10:57

Noi panouri publicitare cu Mădălina Cojocari, dispărută în SUA, au fost amplasate în întreaga Carolina de Nord. Fotografia folosită pe bannere este cea din anuarul școlar al copilei, scrie WCNC Charlotte. Micuța a fost văzută ultima oară acum puțin peste un an, pe 21 noiembrie 2022. Mădălina, care avea atunci 11 ani, a fost observată coborând din autobuzul școlar puțin înainte de ora 17:00 în Cornelius, Carolina de Nord.

Christopher Palmitter, tatăl vitreg al Mădălinei, susține că fiica este în siguranță și că a fost ascunsă, cel mai probabil, de către mama Diana, undeva în munți. El susține că Diana a luat această decizie pentru a o proteja pe Mădălina, deoarece ar fi fost în pericol din partea unei persoane terțe. Într-un interviu acordat polițiștilor, Palmitter afirmă că Diana nu ar face vreun rău și că gestul ei a fost motivat de îngrijorarea pentru siguranța fetei.

Cu toate acestea, poliția se arată sceptică în privința acestei versiuni. Ei aduc în discuție faptul că Mădălina a devenit beneficiară a unui cont de investiții de 400 de mii de dolari, iar pericolul ar fi venit de la o altă persoană, ceea ce ridică semne de întrebare asupra credibilității declarațiilor lui Palmitter.

În povestea complicată a dispariției, apare și o altă figură - Octavian, un verișor al Dianei. Poliția a descoperit că Diana a avut o lungă conversație cu Octavian pe 2 decembrie, aceeași zi în care a transmis un mesaj text indicând că se află în compania Mădălinei. Aceasta, în ciuda faptului că fata dispăruse deja de mai bine de o săptămână. Se presupune că Octavian ar fi persoana pe care Diana a rugat-o să le ajute să fugă departe de Palmitter.

Pe de altă parte, bunica Mădălinei, originară din Republica Moldova, lansează o acuzație șocantă - susține că nepoata ei a devenit victima traficanților de ființe umane, fiind vândută pentru 5 milioane de dolari.

Poliția declară că analizează toate ipotezele, inclusiv cea a traficanților de ființe umane, dar, până în prezent, nu au găsit nicio urmă a unei astfel de rețele în regiune. 

TV8.md reamintește că mama Mădălinei, Diana Cojocari, a declarat poliției că a văzut-o pentru ultima oară pe 22 noiembrie 2022, în jurul prânzului. Mai târziu, și-a schimbat mărturia, spunând că a văzut-o pe Mădălina pe 23 noiembrie, în jurul orei 22:00. În aceeași seară, Diana Cojocari a spus poliției din Cornelius că ea și soțul său, Christopher Palmitter, s-au certat.

Înregistrările poliției arată că Palmitter a părăsit orașul în acea seară și a condus până în Michigan pentru a „ridica obiecte”. El le-a spus polițiștilor că nu a văzut-o pe Mădălina timp de o săptămână înainte de acea dată.

Palmitter s-ar fi întors în Cornelius pe 26 noiembrie și ar fi spus poliției că în acea zi a întrebat-o pe Diana Cojocari unde este Mădălina. El a afirmat că Diana i-a spus că nu știe. Conform rapoartelor poliției, ambii s-au acuzat reciproc că o ascund pe Mădălina. Niciunul dintre ei nu a raportat dispariția ei până pe 15 decembrie.

Poliția a dezvăluit ulterior că Diana Cojocari a vizitat munții din comitatul Madison, Carolina de Nord, între 22 noiembrie și 15 decembrie. Autoritățile au cerut ajutorul publicului în cazul în care au observat-o în acea perioadă.

Pe 12 decembrie, un ofițer de resurse școlare a vizitat casa Mădălinei, deoarece ea nu mai fusese la școală din 21 noiembrie. Nimeni nu a răspuns la ușă. Ofițerul i-a cerut Dianei Cojocari să se întâlnească pentru a discuta despre Mădălina pe 15 decembrie. Diana Cojocari i-a spus ofițerului că o va aduce pe Mădălina la întâlnire. Când s-a prezentat la școală fără fată în acea zi, Diana Cojocari i-a spus ofițerului școlar și consilierului școlar că nu a mai văzut-o pe Mădălina din 22 noiembrie la prânz. 

Detectivii au fost trimiși la ea acasă pentru a căuta indicii cu privire la locul în care ar putea fi Mădălina. FBI-ul a fost chemat să ajute la căutări pe 16 decembrie. În casa lor, poliția a descoperit cărțile de școală ale fetei și că lipseau câteva haine.

Atât Palmitter, cât și Diana Cojocari au fost arestați pe 17 decembrie.

Documentele de arestare eliberate au indicat că Diana Cojocari a contactat familia din Moldova cu privire la dispariția fiicei sale. Când a fost întrebată de detectivi de ce a ezitat să contacteze poliția, Cojocari a spus că îi este teamă că soțul ei „a pus familia în pericol”. Ea a mai afirmat că un rucsac și hainele aparținând Mădălinei au dispărut din casa lor. Acest lucru a condus la o nouă percheziție la domiciliu pe 21 decembrie.

Un mandat de percheziție la casa familiei pe 30 decembrie a scos la iveală mai multe obiecte nespecificate. Mandatele nu arată ce căutau detectivii, dar printre acestea se numărau documente cu privire la locuința Mădălinei, haine, arme, documente financiare, păr, fluide corporale și alte dovezi ADN.

Pe 3 ianuarie, Diana Cojocari și Palmiyter au fost inculpați pentru neglijarea raportării dispariției Mădălinei.

După ce au fost descoperite multe documente, investigațiile au dezvăluit pe 8 martie că exista o „comunicare extinsă pe 2 decembrie 2022”, cu un membru al familiei ale cărei înregistrări telefonice a dezvăluit mai multe apeluri către numere de telefon aparținând unor ținte neidentificate implicate în investigații în curs privind traficul de droguri/narcotice T3.

Pe 11 aprilie a fost o zi tristă, deoarece a trecut a 12-a aniversare a Mădălinei despre care nu se știa nimic.

În timp ce se afla în închisoare, Diana Cojocari a fost acuzată de posesie de droguri pe 14 aprilie. Aceste acuzații au fost retrase pe 6 iulie.

Poliția din Cornelius a confirmat că a găsit un indiciu găsit într-o postare de pe Facebook care pretindea că o fată a fost văzută la o stație de benzină din California și arăta ca Mădălina. Autoritățile nu au confirmat niciodată dacă era sau nu micuța.

Pe 18 august, Palmitter a fost eliberat pe cauțiune după ce suma a fost redusă de la 200.000 de dolari la 25.000 de dolari. Diana Cojocari rămâne în închisoare.

În timp ce autoritățile de la Chișinău conlucrează cu cele de la Washington, TV8 a reușit să discute atunci cu bunelul și mătușa fetiței. Rudele copilei presupun că aceasta ar fi fost răpită.

Orice persoană care ar putea avea informații care ar putea ajuta detectivii ar trebui să contacteze Departamentul de Poliție Cornelius la 704-892-7773.

/VIDEO/ Un an de la dispariția Mădălinei! Căutările continuă, în timp ce părinții se acuză reciproc, iar bunica are o versiune șocantă
Tatăl vitreg al Mădălinei, dispărută în SUA, eliberat din închisoare deși bunica crede că el a răpit-o: „E implicat cu criminali”
/VIDEO/ Dezvăluiri șocante! Bunica Mădălinei, dispărută în SUA, ar ști ce i s-a întâmplat nepoatei: „Punea narcotice în sucul lor”
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Cine se află în spatele gazului ieftin promis de Șor. Planul ascuns pus la cale
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Cine se află în spatele gazului ieftin promis de Șor. Planul ascuns pus la cale
/VIDEO/ Ca într-un film american! Cum arată spitalul din Taraclia, după reparația de milioane, susținută partenerii de dezvoltare ai UE
/VIDEO/ Ca într-un film american! Cum arată spitalul din Taraclia, după reparația de milioane, susținută partenerii de dezvoltare ai UE
/VIDEO/ Parlicov, despre gazul de 10 lei promis de Guțul: „Multe promisiuni înainte de alegeri. Toate s-au stins undeva”
/VIDEO/ Parlicov, despre gazul de 10 lei promis de Guțul: „Multe promisiuni înainte de alegeri. Toate s-au stins undeva”
/VIDEO/ Zăpada a adus și bucurie! Moș Crăciun pe lac și imagini de poveste din Capitală, surprinse de TV8
/VIDEO/ Zăpada a adus și bucurie! Moș Crăciun pe lac și imagini de poveste din Capitală, surprinse de TV8
/VIDEO/ Detalii cutremurătoare despre tragedia din Căușeni: Bărbatul a fost găsit mort în zăpadă, cu lopata alături
/VIDEO/ Detalii cutremurătoare despre tragedia din Căușeni: Bărbatul a fost găsit mort în zăpadă, cu lopata alături
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram