Război în Ucraina, ziua 587: România acuză Moscova de crime de război, iar Bulgaria interzice mașinile rusești

Newton House Grădina Botanică: Complexul rezidențial care oferă acces ușor spre toate sectoarele Chișinăului /P/

07 septembrie 2023, ora 12:46

Nu este niciun secret că aglomerația din Chișinău poate fi obositoare, mai ales pentru cei care își petrec mult timp zilnic în mașină și au o listă lungă de sarcini de îndeplinit. 

Fie că este vorba de a duce copiii la grădiniță, de a face cumpărături pentru cină, de a plimba câinele, de a face sport în parc, de a savura o cafea sau de a practica sportul preferat sau înotul — toate aceste activități pot fi realizate în cadrul aceluiași complex rezidențial. Această proximitate nu este doar o conveniență, este un mod de a trăi în care timpul tău este al tău, și numai al tău.

E posibil. 

E real. 

Vorbim despre complexul NEWTON HOUSE Grădina Botanică care prin locația absolut unică vis-a-vis de parc și o infrastructură dezvoltată — reușește să creeze un echilibru perfect între confort și accesibilitate. Acest lucru facilitează o viață mult mai plăcută și organizată, reducând stresul zilnic și aducând bucurie în fiecare moment. 

Accesul rapid și convenabil la complex prin 2 străzi diferite (str. Burebista, str. Grădina Botanică) precum și organizarea intrărilor și ieșirilor comode exclude formarea aglomerației, creând un mediu propice atât pentru pietoni, cât și pentru un trafic auto moderat. 

Sectorul Botanica are cele mai multe căi de acces și o rețea bine dezvoltată de drumuri secundare 

Sectorul Botanica a fost dintotdeauna un punct strategic în oraș, oferind rezidenților o gamă variată de rute pentru a ajunge rapid la destinații diverse. Cu o rețea bine gândită de drumuri secundare și multiple căi de acces, Botanica îți oferă nu doar un loc de trai, ci un parcurs de viață îmbunătățit.

Ceea ce în alte părți ale orașului ar lua aproape o oră, aici se poate face în doar câteva minute. Astfel, până la mall se poate ajunge în 10 minute cu mașina. Până la Sala cu Orgă sunt doar 8,5 km distanță și o durată a călătoriei de numai 15 minute. 

Și dacă te îndrepți spre Sculeni? Te despart doar 13 km și aproximativ 18 minute. La doar 20 de minute distanță se află primul complex NEWTON HOUSE de la Buiucani, unde locatarii deja trăiesc. Până la piața din Ciocana poți ajunge în doar 15 minute, sau spre cercul din Râșcani, la care ajungi în cel mult 20 de minute, în funcție de trafic.

Dar ce ar fi toate acestea fără o conexiune rapidă cu natura? 

Vis-a-vis de UNICUL PARC BOTANIC al Moldovei, înconjurat de 300+ hectare spații naturale și verzi  

Locația complexului vis-a-vis de parcul Grădina Botanică nu este doar un detaliu estetic, dar este și o oază de liniște și frumusețe care adaugă valoare inestimabilă la calitatea vieții tale. 

Locuitorii se bucură de avantajele unei zone liniștite și bogate în spații verzi. Această oază naturală unică în Chișinău adăpostește copaci venerabili și maturi de 50-70 de ani, care aduc oxigen și umbră la capacitate maximă. 

Este singurul parc botanic din Moldova ce aduce în prim-plan o biodiversitate impresionantă, cu specii de arbori și plante pe care nu le vei întâlni nicăieri în altă parte. Este și locul unde lanțul de lacuri din parc contribuie la un microclimat aparte. Așa că aerul pe care îl respiri aici nu e doar un simplu mix de azot și oxigen, dar e mai umed și mai revigorant, datorită unei flore diverse.

Multe proiecte de dimensiuni reduse nu au resursele financiare pentru a investi într-o infrastructură extinsă. Chiar dacă există clădiri în apropiere de parcuri, acestea adesea lipsesc de facilitățile esențiale, astfel încât chiar și pentru a ajunge la un magazin de bază este necesară deplasarea cu mașina, nu mai vorbim de alte comodități. La NEWTON HOUSE Grădina Botanică, în schimb, există o gamă largă de facilități care facilitează considerabil viața de zi cu zi.

Confort, o calitate a vieții mai bună și infrastructură dezvoltată integrată pe teritoriu 

Într-o lume în care fiecare minut e prețios, locația strategică a complexului, precum și propria infrastructură dezvoltată îți oferă cel mai important cadou: timp. Timp să fii cu familia, timp să explorezi pasiunile tale pur și simplu în clipe de relaxare. 

În cadrul complexului rezidențial NEWTON HOUSE Grădina Botanica confortul nu e un slogan, ci o realitate palpabilă, transformată în facilități de ultimă oră, care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții. 

Fiecare locatar beneficiază de un habitat urban complet integrat, unde supermarket-ul, restaurantele, spațiile comerciale, parcare subterană imensă cu 3000+ locuri de parcare sigure și chiar un centru comercial imens — toate la doar câțiva pași distanță de ușa apartamentului. 

La fel sunt expuse facilități unice de sport: sală de fitness dotată cu piscină acoperită, terenuri de sport multifuncționale (mini-fotbal, volei și baschet). Pentru că complexul nu este doar despre apartamente, dar despre oameni, găsești aici tot ce ai nevoie pentru o familie: grădiniță modernă, camere de baby-care și terenuri de joacă segmentate pe 5 grupe de vârste. 

Chiar și patrupedele familiei au un spațiu special amenajat. Ai curți de recreere fără precedent în țară cu design peisagistic original și o alee pietonală proprie, unde poți să începi ziua cu o plimbare liniștită.

Așadar, dacă ești în căutarea unui loc pe care nu doar să-l numești ACASĂ, ci să te simți minunat, ai găsit ceea ce căutai. Pentru a afla mai multe detalii despre apartamentele NEWTON HOUSE Grădina Botanică, ia legătura cu departamentul de vânzări la numărul: 076 01 51 27  vizitează oficiul de vânzări de pe str. Grădina Botanică 18 sau accesează site-ul: newton.md/botanica.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină pe Calea Orheiului. Traversa în afara trecerii de pietoni
Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină pe Calea Orheiului. Traversa în afara trecerii de pietoni
/VIDEO/ Un nou show made in Moldova, în curând, la TV8! Cine sunt primii invitații ai emisiunii „Накипело”
/VIDEO/ Un nou show made in Moldova, în curând, la TV8! Cine sunt primii invitații ai emisiunii „Накипело”
/LIVE TEXT/ Ultima dorință a lui Ion Druță, îndeplinită: Scriitorul a fost înmormântat la Soroca, lângă Lumânarea Recunoștinței
/LIVE TEXT/ Ultima dorință a lui Ion Druță, îndeplinită: Scriitorul a fost înmormântat la Soroca, lângă Lumânarea Recunoștinței
/FOTO/ „Salutări din Cancelarie”! Imagini exclusive publicate de creatorii serialului care va fi lansat, în curând, la TV8
/FOTO/ „Salutări din Cancelarie”! Imagini exclusive publicate de creatorii serialului care va fi lansat, în curând, la TV8
/VIDEO/ Primele acțiuni ale fostului șef DNA dacă ar conduce PA din Moldova: Trebuie să se deparaziteze instituția de corupți
/VIDEO/ Primele acțiuni ale fostului șef DNA dacă ar conduce PA din Moldova: Trebuie să se deparaziteze instituția de corupți

/VIDEO/ Aurelius Ice Sparkling Wine: Savoarea strugurilor și prospețimea primului îngheț în același pahar /P/

02 octombrie 2023, ora 20:30

Aurelius cucerește mereu prin arome fine și gusturi deosebite. În acest weekend, ei au bifat o nouă performanță în industria vitivinicolă din Republica Moldova. Vinăria Aurelius a lansat primul Ice Sparkling Wine din Europa.

„Emoții pozitive, cu idei de a mai crea ceva nou pe piața din Republica Moldova și nu numai - în toată Europa. Ne dorim să creăm vinuri de calitate înaltă și de bun augur pentru consumator”, a declarat fondatorul Aurelius Winery, Aurel Morar.

„Este un eveniment frumos la care am adunat toți partenerii noștri, toți prietenii noștri și toți cei care sunt pasionați de vinurile Aurelius”, a menționat directorul Departament Marketing Aurelius, Valentina Andronic.

În procesul de creare a spumantului Ice Sparkling Wine se întâlnește tradiția și modernul. Ritualul transmis de către strămoșii noștri e adaptat la cele mai înalte standarde de producere a vinului.

„Au fost strânși strugurii de Feteasca Regală a anului 2020, după primul îngheț din luna noiembrie. A fost nevoie de 15 kg de boabe înghețate ca să obținem o sticlă de 375 ml”, a vorbit directorul Departament Marketing Aurelius, Valentina Andronic.

Boabele de Feteasca Regală au fost presate fiind încă înghețate. După presare, doar cristalele de apă s-au îndepărtat, obținându-se un sirop dulce și aromat. Ulterior acesta a parcurs un traseu îndelungat și lent de fermentare.

„Felicit cu această ocazie producătorul Aurelius și doresc ca cei ce vor să cunoască mai multe băuturi, să încerce numaidecât această băutură”, a declarat președintele Asociației Somelierilor din Moldova, Mihai Druță.

Evenimentul de lansare a spumantului Aurelius Ice Sparkling Wine a fost unul grandios și emoționant, complimentat cu arta digitală și muzică instrumentală originală.

„Astăzi, cu toată modestia, dar e un eveniment istoric aici, în Republica Moldova”, a menționat influencerul, Dorin Galben. 

„Și încă o dată demonstrăm că suntem o țară mică, dar avem potențial enorm”, a vorbit influencera, Violeta Scrișu.

„Nu-mi ajung cuvinte să redau ce note gustoase are acest spumant”.
„Felicitări, Aurelius!”, a exclamat influencera, Tatiana Maxian.

Brandul Aurelius și-a făcut apariția pe piața vinurilor din Moldova în 2019, și în scurt timp a devenit popular și apreciat nu doar în țară, ci și peste hotarele ei. Astăzi, vinurile Aurelius pot fi găsite și în țări ca: România, Republica Cehă, Serbia, Estonia, Grecia, Franța, Polonia, Turcia, Angola, Taiwan, Kazahstan, Japonia și SUA.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. 

/EXCLUSIV/ O actriță celebră de la Hollywood a vizitat Chișinăul: „Vreau să spun lumii despre sacrificiul moldovenilor”
/EXCLUSIV/ O actriță celebră de la Hollywood a vizitat Chișinăul: „Vreau să spun lumii despre sacrificiul moldovenilor”
/VIDEO/ Un nou show made in Moldova, în curând, la TV8! Cine sunt primii invitații ai emisiunii „Накипело”
/VIDEO/ Un nou show made in Moldova, în curând, la TV8! Cine sunt primii invitații ai emisiunii „Накипело”
/VIDEO/ La un an distanță. Cum a reușit Revaca să inaugureze primul stadion prin „Satul European”, cu 2 milioane de lei
/VIDEO/ La un an distanță. Cum a reușit Revaca să inaugureze primul stadion prin „Satul European”, cu 2 milioane de lei
/FOTO/ „Salutări din Cancelarie”! Imagini exclusive publicate de creatorii serialului care va fi lansat, în curând, la TV8
/FOTO/ „Salutări din Cancelarie”! Imagini exclusive publicate de creatorii serialului care va fi lansat, în curând, la TV8
/VIDEO/ EXCLUSIV! Noi imagini TV8 din momentul exploziei de la Anenii Noi! Geniștii au detonat componenta rachetei găsite în lac
/VIDEO/ EXCLUSIV! Noi imagini TV8 din momentul exploziei de la Anenii Noi! Geniștii au detonat componenta rachetei găsite în lac
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram