Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 701: Atac cu drone la Odesa și misterul avionului prăbușit. Kievul cere o anchetă internațională

25 ianuarie 2024, ora 06:13

​Un avion militar de transport rusesc s-a prăbușit în regiunea de frontieră Belgorod, potrivit Ministerului rus al Apărării, provocând moartea tuturor celor 74 de persoane aflate la bord. Ministerul a precizat că aeronava transporta 65 de prizonieri de război ucraineni care urmau să fie schimbați. 

Kievul nu a confirmat și nici nu a negat că a lovit avionul, dar a declarat că Moscova a creat o „amenințare deliberată la adresa vieții și siguranței" prizonierilor săi de război, întrucât nu a avertizat să asigure securitatea spațiului aerian înainte de schimb. Potrivit unor surse militare citate de Ukrainska Pravda, armata ucraineană a doborât avionul, însă informația a fost retractată, scrie Hotnews. Joi este zi de doliu în oraşul ucrainean Harkov în memoria oamenilor care au murit în urma atacurilor ruseşti cu rachete din 23 ianuarie.

UPDATE Volodimir Zelenski își sărbătorește cei 46 de ani pe 25 ianuarie. Cel de-al șaselea președinte al Ucrainei trece prin cele mai grele momente de când este în funcție și, în acest timp, a reușit să devină personificarea rezistenței poporului ucrainean împotriva agresorului rus.

UPDATE  Ungaria este un susţinător „ferm” şi „necondiţionat” al aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană, deoarece apartenenţa acestei ţări ar aduce beneficii blocului comunitar şi i-ar spori competitivitatea, a declarat joi, la Budapesta, ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto.

UPDATE Rusia nu reușește să străpungă liniile de apărare ucrainene, deoarece atunci când soldații săi se strâng în grupuri, acestea sunt atacate imediat de drone, potrivit think tank-ului The Institute for the Study of War (ISW).

UPDATE Opoziția din străinătate ”fie va suferi de alcoolism, fie va dispărea fără urmă”, a declarat deputatul Andrei Lugovoi, un fost agent KGB.În prezent, acesta este deputat în Duma de Stat din partea Partidului Liberal Democrat, o formațiune ultranaționalistă, potrivit Ziare.com.

UPDATE Ucraina vrea ca următoarele reguli de migrație UE să încurajeze întoarcerile. Oficialii din UE vor discuta joi noul sistem de protecție pentru 4 milioane de ucraineni din Europa, iar Kievul poartă discuții cu oficialii UE cu privire la viitoarele reguli de migrație ale blocului pentru a încerca să se asigure că mai mulți cetățeni ucraineni se întorc acasă anul viitor și să susțină economia, în timp ce efortul de război pune o presiune masivă asupra resurselor, au declarat doi diplomați europeni familiarizați cu conversațiile pentru POLITICO.

UPDATE Guvernul Letoniei a aprobat expedierea către Ucraina a unui nou lot de mașini confiscate de oamenii legii letoni de la șoferi prinşi la volan sub influenţa alcoolului, transmite presa locală, citată de Rador. Letonia va preda în curând Ucrainei un lot de 14 mașini, a căror valoare totală de piață este de peste 100.000 de euro.

UPDATE Hackerii voluntari din Ucraina au atacat supercalculatoarele rusești care procesează date din satelit pentru armată rusă, potrivit Sky News.

UPDATE Deputatul rus Andrei Kartapolov a declarat că serviciile secrete militare ucrainene au primit un avertisment cu 15 minute înainte ca avionul militar rus care transporta prizonieri de război ucraineni să intre în zona în care a fost doborât miercuri, transmite Reuters.

UPDATE Naţionalistul rus Igor Ghirkin, fost ofiţer al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB) implicat în organizarea anexării Crimeei şi a trupelor proruse din estul Ucrainei în 2014, devenit între timp opozant al puterii ruse şi blogger militar critic faţă de eşecurile armatei ruse pe frontul ucrainean, a fost condamnat joi, 25 ianuarie, la patru ani de închisoare de un tribunal din Moscova, relatează France Presse.

UPDATE Ucraina este aproape de a fi autosuficientă în privinţa gazelor pentru 2024 şi ar putea relua exporturile de electricitate în primăvară, a anunţat joi ministrul ucrainean al Energiei, potrivit Adevărul.

UPDATE Vladimir Putin vizitează Kaliningrad, regiune rusă la Marea Baltică, situată între Lituania și Polonia. Vizita liderului de la Kremlin arată că Moscova rămâne cu ochii pe Culoarul Suwalki, singura cale terestră care permite accesul în Kaliningrad. Publicația britanică The Guardian, care citează agenția rusă RIA Novosti, scrie că Vladimir Putin a sosit joi, 25 ianuarie, în exclava rusă, potrivit Gândul.

UPDATE Premierul suedez Ulf Kristersson a declarat joi că este pregătit să se întâlnească cu omologul său ungar Viktor Orban la Budapesta, ca răspuns la invitația acestuia de a discuta despre aderarea Suediei la NATO, potrivit AFP.

UPDATE Preşedintele parlamentului Ungariei, Laszlo Kover, a declarat joi, 25 ianuarie, că nu este ”o urgenţă” aprobarea candidaturii Suediei pentru aderarea la NATO, după ce ratificarea de către Turcia a mai lăsat doar Budapesta să dea undă verde acestui lung proces, relatează Reuters.

UPDATE Ministerul de Externe al Ucrainei a criticat rețeaua de televiziune americană HBO pentru că i-a acordat unui actor sârb despre care spune că sprijină invazia Rusiei un rol principal în următorul sezon al lui White Lotus. Miloš Biković a primit cetățenia rusă în 2021 după ce în 2018 a fost onorat personal de președintele rus, Vladimir Putin, pentru contribuția sa la artele și cultura rusă. În 2019, el a spus că i s-a interzis intrarea în Ucraina din motive de securitate națională, potrivit B1.

UPDATE Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunţă că a deschis o anchetă penală în legătură cu prăbușirea avionului rusesc Il-76 în regiunea Belgorod, în cursul zilei de miercuri. „SBU a deschis o anchetă penală cu privire la prăbușirea aeronavei Il-76 a Forțelor Aeriene Ruse în regiunea Belgorod. Ancheta se desfășoară în temeiul articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei (încălcarea legilor și obiceiurilor război)” – a transmis instituţia. În momentul de faţă, SBU desfășoară o serie de măsuri pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a produs accidentul aerian, potrivit Rador.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut miercuri seară o anchetă internaţională în cazul avionului rusesc prăbușit care, potrivit Moscovei, transporta 65 de prizonieri ucraineni în drum spre un schimb cu Rusia, transmite AFP.

UPDATE Ucraina afirmă că a doborât 11 din cele 14 drone rusești. Rusia a lansat 14 drone de atac și cinci rachete asupra Ucrainei în cursul nopții, au declarat joi forțele aeriene ucrainene, sistemele de apărare aeriană distrugând 11 dintre drone.

UPDATE Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a comentat prăbușirea avionului rusesc de transport Il-76 în regiunea Belgorod, notează Rosbalt, potrivit Rador Radio România. "Schimbul de prizonieri este un proces care se desfășoară într-o tăcere deplină. Faptul că ucrainenii și-au ucis proprii prizonieri care deja exact peste 24 de ore ar fi trebuit să se găsească acasă, este un lucru absolut monstruos", a declarat Peskov jurnaliștilor, citat de publicația Izvestia.

UPDATE Mai multe explozii au fost auzite în Harkov miercuri seară, relatează Ukrainska Pravda, care citează Forțele Aeriene ucrainene și postul Suspilne. O alertă de raid aerian a fost declașată în regiune. Forțele aeriene au raportat în jurul orei locale 21.30 că mai multe grupuri de drone de atac ale Rusiei se deplasează în partea de sud a regiunii Harkov spre nord-vest.

UPDATE Forțele ruse au lansat drone din Marea Neagră către regiunea ucraineană Odesa, anunță luni seară autoritățile locale, citate de Ukrainska Pravda. Potrivit Forțelor Aeriene, mai multe drone de tip Șahed se deplasează dinspre Marea Neagră în direcția Odesa. În același timp, guvernatorul regiunii, Oleg Kiper, a făcut apel la locuitorii din Odesa să rămână în adăposturi. De asemenea, corespondenții Suspilne au relatat că în oraș s-au auzit explozii. Ulterior, s-a precizat că a izbucnit un incendiu în urma unui atac al Rusiei.

UPDATE Fostul internaţional Andrei Şevcenko a fost ales, joi, preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Ucraina. Este pentru prima dată când Şevcenko ocupă o funcţie de conducere de nivel înalt. Mandatul său este pentru o perioadă de cinci ani, potrivit news.ro.

UPDATE Miercuri, președinția franceză a Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite a anunțat că se va reuni de urgență joi după-amiază, la cererea Rusiei, care a acuzat Ucraina că a doborât un avion de transport militar rusesc. Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, aflat în vizită la New York, a solicitat inițial această întâlnire pentru miercuri, însă aceasta va avea loc „mâine după-amiază, 25 ianuarie, la ora 17:00”, conform declarației președinției franceze a Consiliului.

UPDATE Oficiali ruși au confirmat că drone lansate de Ucraina au lovit în cursul nopții de miercuri spre joi o rafinărie a Rosneft, cel mai mare producător de petrol din Rusia, din regiunea Krasnodar de pe coasta de est a Mării Negre, relatează Reuters.

UPDATE Un incendiu puternic s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, 25 ianuarie, la o rafinărie din orașul Tuapse, în regiunea rusă Krasnodar.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 700: Rusia încearcă să spargă frontul. Un avion cu prizonieri ucraineni s-a prăbușit în Belgorod
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 699: Atacuri în Kiev și Harkov în timpul nopții. Polonia anunță un nou pachet pentru Ucraina
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
 BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner

/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie

missing
17 octombrie 2024, ora 23:00

Noul editorial Verde în ochi cu Mariana Rață este despre ziua de duminică, 20 octombrie. În ultimele două luni am fost martori ai unei ample campanii de promovare a minciunilor și de corupere a alegătorilor. Colegii noștri de la Ziarul de Gardă au surprins de minune cum exact funcționează această mașinărie din interior.

În luptă au fost aruncați zeci de milioane de euro, mai mulți politicieni-candidați ghidați din umbră de criminalul Ilan Șor și conserve mai vechi ale Kremlinului. În disperare să păstreze R. Moldova în sfera sa de influență, Rusia a înrolat chiar și preoți în armata sa de propagandiști. Nu a ezitat nicio clipă să amestece credința și cele sfinte în noroiul corupției politice și a partizanatului pentru minciună. Iar asta demonstrează, dincolo de cuvinte, că nu au nimic sfânt în ei.

Miza cea mare a acestor eforturi disperate ale Kremlinului este referendumul. Un referendum care ar putea spune verde-n ochi întregii lumi că cetățenii R. Moldova vor în UE. Nu parte a russkii mir, care seamănă ură, război și dezbinare. Ci parte a lumii civilizate care trăiește de peste jumătate de secol în pace și prosperitate.

În ultimele 6 săptămâni am încercat, prin editorialele Verde-n ochi, să vă arăt, prin probe concrete și date oficiale, cum este viața oamenilor care trăiesc în UE. Cum dincolo de propaganda anti-UE, promovată violent de elitele rusești, copiii și soțiile lor își trăiesc Dolce Vita în țări din Occident. La fel ca și copiii unor candidați din această campanie electorală care se opun integrării europene.

V-am arătat ce pensii au bătrânii din UE, față de cei din R. Moldova sau Rusia. V-am explicat de ce corupții lumii se tem de UE. Și cel mai important, v-am arătat cum UE a susținut financiar dezvoltarea R. Moldova. Reparația drumurilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor, dezvoltarea afacerilor și a agriculturii.

În cei peste 30 de ani de independenta, Moldova a primit suport extern în valoare de peste 3,5 miliarde de euro. Asta înseamnă cam 1400 de euro pentru fiecare cetățean al acestei țări. Cel mai important donator care a oferit bani Republicii Moldova a fost  este UE. De aici am primit mai mult de jumătate din toată suma.

Săptămâna trecută, Uniunea Europeană ne-a întins din nou mâna și a anunțat un nou sprijin, fără precedent pentru R. Moldova. Suport financiar de 1,8 miliarde de euro. Această sumă e aproape echivalentul întregului suport oferit de UE R. Moldova în cei 30 de ani de independență. Grație acestor bani, Moldova va putea crește, se va putea dezvolta și în sfârșit va deveni atractivă pentru copiii și nepoții noștri.

Avem o datorie față de generațiile care vin. În primul rând, NU avem dreptul să le furăm viitorul. NU avem dreptul să îl vindem și nici nu avem dreptul să îl tratăm cu nepăsare.

„În UE, dar NU acum” este egal cu nidiodată. În trenul schimbărilor mari trebuie să urci atunci când el ajunge în gara ta. Următoarea cursă ar putea să nu mai fie. Am tot auzit în ultimele luni că referendumul din 20 octombrie  este o luptă între UE și Rusia. Greșit. Aceasta este lupta noastră pentru a ne desprinde de un trecut trist, plin de șantaj, sărăcie și abuz. În 2015, R. Moldova a ratat ocazia să fie povestea de succes a Parteneriatului Estic. Am pierdut ocazia din cauza unor politicieni corupți și avari care erau mai preocupați de propriile interese, decât de cele ale țării. Atunci, șansa noastră era în mâinile lor. 

Astăzi, viitorul nostru e în mâinile noastre. Să avem grijă ce facem cu el. Cel mai important lucru este ca după 20 octombrie să ne putem privi în ochi copii și nepoții și să le putem spune sincer și verde în ochi că am ales ce e mai bun pentru ei. 

/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024

/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.