Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 708: Acord în UE pentru cele 50 de miliarde pentru Ucraina. O navă rusească de rachete, scufundată

01 februarie 2024, ora 17:13

Liderii Uniunii Europene vor încerca joi să îl convingă pe Viktor Orban să accepte și el planul de a oferi o finanțare stabilă Ucrainei, dar sunt de asemenea pregătiți să asigure banii pentru Kiev fără Budapesta, dacă premierul ungar nu cedează. Planul este de a ajuta la acoperirea nevoilor Ucrainei pentru perioada 2024-2027 cu 33 de miliarde de euro sub formă de împrumuturi și 17 miliarde de euro sub formă de granturi. Banii ar urma să provină din bugetul UE pentru a oferi Kievului o finanțare stabilă, scrie Hotnews.

UPDATE Liderii UE au anunțat la scurt timp după încperea lucrărilor Consiliului că s-a ajuns la un acord pentru pachetul de 50 de miliarde de euro destinat Ucrainei. „Avem un acord", a anunțat președintele Consiliului European, Charles Michel, în timp ce Ursula von der Leyen a spus că „este o zi bună pentru Europa". Existau temeri că Viktor Orban va bloca în continuare pachetul, așa cum s-a întâmplat în decembrie.

UPDATE Trei militari ruși au fost răniți după ce au detonat din greșeală una din minele terestre plantate la granița cu Ucraina, în regiunea rusă Belgorod, potrivit canalului rus de Telegram ASTRA. Incidentul s-a petrecut marți, în apropiere de satul Novostroevka-Vtoraia, lângă granița cu regiunea ucraineană Harkov. Explozia s-a produs în timp ce un grănicer și doi soldați instalau o mină și s-a soldat cu mai multe răni severe care au necesitat două amputări, scrie canalul citat de Kyiv Post.

UPDATE Noi imagini prezintă gradul de distrugere din Avdiivka după luni de asalturi ale trupelor ruse. Înregistrarea video postată pe rețelele de socializare de forțele speciale ucrainene este datată ianuarie 2024, fără a oferi alte informații. Rusia a lansat ofensiva pentru cucerirea orașului din regiunea Donețk pe 10 octombrie anul trecut, iar mii de soldați din ambele tabere au murit în cel mai fierbinte punct de pe linia frontului.

UPDATE Ucraina a afirmat joi că a distrus în cursul nopţii o navă pentru rachete aparţinând flotei ruseşti din Marea Neagră care patrula în largul Crimeii. Serviciile de informaţii militare ucrainene (GUR) au declarat că au reuşit să „scufunde" nava lansatoare de rachete „Ivanoveţ" în zona lacului Donuzlav, pe coasta de vest a Crimeii. „Din cauza unei serii de lovituri directe asupra corpului navei, nava rusă a suferit avarii care au făcut imposibilă deplasarea - nava Ivanoveţ (…) s-a scufundat". Datând din 1989 şi având o lungime de 56 de metri, această navă este echipată cu patru sisteme de lansare de rachete de croazieră antinavă supersonice Moskit, potrivit site-ului flotei ruseşti de la Marea Neagră. Moscova nu a comentat pe subiect.

UPDATE Ucraina și-a notificat aliații europeni despre o "lipsă critică" de obuze. Artileria ucraineană poate trage până la 2.000 de salve pe zi pe linia de 1.500 de kilometri a frontului, de trei ori mai puțin decât numărul de obuze pe care îl folosesc trupele ruse, relatează Bloomberg.

UPDATE Mai multe manifestaţii au loc loc, în ultima perioadă, în Ucraina, în oraşe ca Kiev, Odesa, Zaporojie, Liov, dar şi în orăşele ca Ivano-Frankivsk sau Termopil (vest) în semn de protest faţă de lipsa rotaţiei militarilor aflaţi pe front de aproape doi ani, la care participă mai ales femei, care cer în stradă o ”durată a serviciului echitabilă”. Ele cer o rotaţie a soţilor, fiilor sau fraţilor lor mobilizaţi de peste doi ani.

UPDATE Pentru prima oară de la începerea războiului, Ucraina trece prin iarnă folosind doar gazele sale naturale. "În prezent avem în stocuri aproximativ 10 miliarde de metri cubi de gaze. Și trecem prin iarnă folosind exclusiv gaze produse în Ucraina", a spus premierul Denîs Șmîhal, potrivit The Kyv Independent.

UPDATE China reprezintă o amenințare mai mare pentru SUA decât Rusia și din acest motiv CIA și-a dublat bugetul pentru monitorizarea și contracararea Beijingului, arată șeful agenției, William Burns. "Deși Rusia poate prezenta cea mai apropiată provocare, China este cea mai mare amenințare pe termen lung", scrie șeful CIA într-un articol publicat de Foreign Affairs. "CIA a alocat în consecință mai multe resurse către colectarea de informații, operațiuni și analize în toată lumea legate de China - mai mult decât dublul procentului din bugetul total concentrat pe China în ultimii doi ani", subliniază Burns. Potrivit acestuia, concentrarea CIA pe Beijing implică, printre altele, recrutarea și pregătirea mai multor vorbitori de limba chineză.

UPDATE Membrii trupei disidente de rock ruso-belaruse Bi-2, reţinuţi în Thailanda de către autorităţile de imigrare, au fost eliberaţi şi sunt în drum spre Israel, a anunţat trupa pe pagina sa oficială de Facebook. "Toţi muzicienii din trupa Bi-2 au părăsit Thailanda şi sunt în siguranţă. Ei sunt în drum spre Tel Aviv", se arată în postare, punând capăt temerilor că vor fi deportaţi în Rusia, unde riscă să fie persecutaţi. Ei au fost arestaţi săptămâna trecută în Phuket (sud), unde susţineau un concert, pentru o problemă de viză de muncă, au explicat autorităţile thailandeze, confirmând posibilitatea ca ei să fie expulzaţi. Bi-2, celebră în Rusia, a luat poziţie împotriva războiului din Ucraina şi a preşedintelui rus Vladimir Putin, ceea ce i-a adus acuzaţii de susţinere a terorismului din partea Kremlinului.

UPDATE Campania ofensivă rusă e pe punctul de a se încheia, ceea ce va permite declanșarea unei noi contraofensive a Ucrainei, a declarat șeful spionajului militar de la Kiev, Kirilo Budanov, pentru postul TV 24/7. "În prezent operațiunea ofensivă a Federației Ruse este în desfășurare, începând în noiembrie 2023. Până acum sunt peste două luni de când a început. Rezultatele - ei bine, le puteți vedea singuri. Ar fi neadevărat să spui că au obținut succese semnificative. Din păcate pentru noi, au reușit unele progrese pe front. Și știți ce s-a întâmplat lângă Avdiivka", a spus Budanov. "Dar ofensiva lor continuă. Undeva la începutul primăverii, va fi complet epuizată… Acum e mutarea inamicului. Se va încheia și cred că va începe a noastră", a adăugat acesta.

UPDATE Ministerul rus al Apărării a anunțat miercuri că a încheiat un acord de schimb cu Ucraina în baza căruia fiecare parte combatantă a primit înapoi 195 de soldați. Ministerul lui Șoigu a adăugat că proprii soldați vor fi transportați la Moscova pentru a primi tratament medical și psihologic. Zelenski a spus că țara sa a primit peste 200 de cetățeni: „Oamenii noștri s-au întors. 207 dintre ei. Îi readucem acasă, indiferent de situație. Ne amintim de fiecare ucrainean aflat în captivitate. Atât luptători, cât și civili. Trebuie să-i aducem pe toți înapoi. Lucrăm la asta.”

UPDATE Preşedintele rus Vladimir Putin va efectua o vizită oficială în Turcia pe 12 februarie şi se va întâlni cu omologul său turc Recep Tayyip Erdogan, a anunţat miercuri un oficial turc.

UPDATE Bombardamente la Harkov. Armata rusă a lovit un spital din regiune, în seara zilei de 31 ianuarie. Clădirea a fost avariată, iar 38 de persoane au fost evacuate. În același timp, patru oameni au primit ajutor medical la fața locului.

UPDATE Putin va avea „surprize” pe linia frontului, afirmă un oficial american la Kiev. Câteva „surprize plăcute” îi așteaptă pe președintele rus și armata sa pe câmpul de luptă din Ucraina, a dat asigurări numărul doi din Departamentul de Stat american, Victoria Nuland, în timpul unei vizite la Kiev.

UPDATE Valeri Zalujnîi, a fost chemat luni la o întâlnire la biroul președintelui și i s-a spus că va fi destituit, au declarat pentru CNN două surse care cunosc situația, informația venind după săptămâni de speculații tot mai mari privind tensiunile dintre Zelenski și comandantul suprem al forțelor ucrainene.

UPDATE Aerodromul Belbek din Crimeea a fost lovit miercuri într-o operaţiune militară ucraineană, a anunţat comandantul Forţelor Aeriene ucrainene, în timp ce Ministerul rus al Apărării a anunţat că 20 de rachete au fost doborâte deasupra Crimeii şi Mării Negre.

UPDATE Vladimir Putin are o nouă teorie după prăbuşirea avionului rusesc la graniţa cu Ucraina. Liderul de la Kremlin susţine că ucrainenii au doborât avionul cu o rachetă americană Patriot. Ruşii susţin că în aeronavă se aflau 74 de persoane, dintre care 65 de prizonieri.

UPDATE Liderii Uniunii Europene vor încerca să ajungă azi la un acord privind extinderea unui nou ajutor financiar de 50 de miliarde de euro pentru Ucraina și suplimentarea unui fond folosit pentru înarmarea Kievului, au declarat diplomați și oficiali, dar Ungaria ar putea bloca măsurile, scrie Reuters. Cei 27 de lideri naționali ai UE, reuniți la Bruxelles, trebuie să convină în unanimitate să aprobe ajutorul acordat Ucrainei din bugetul lor comun. Având în vedere miza atât de mare, blocul comunitar a intensificat presiunile asupra lui Viktor Orban, deși surse din centrul UE de la Bruxelles au declarat, înaintea summitului, că nu știau dacă Budapesta va fi de acord.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 707: Bombardamente la Harkov și avertismentul șefului CIA. „Ar fi un autogol de proporții istorice”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 706: Explozii la Odesa și spion rus în Parlamentul European. Zalujnîi rămâne la cârma armatei
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
 BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner

/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie

missing
17 octombrie 2024, ora 23:00

Noul editorial Verde în ochi cu Mariana Rață este despre ziua de duminică, 20 octombrie. În ultimele două luni am fost martori ai unei ample campanii de promovare a minciunilor și de corupere a alegătorilor. Colegii noștri de la Ziarul de Gardă au surprins de minune cum exact funcționează această mașinărie din interior.

În luptă au fost aruncați zeci de milioane de euro, mai mulți politicieni-candidați ghidați din umbră de criminalul Ilan Șor și conserve mai vechi ale Kremlinului. În disperare să păstreze R. Moldova în sfera sa de influență, Rusia a înrolat chiar și preoți în armata sa de propagandiști. Nu a ezitat nicio clipă să amestece credința și cele sfinte în noroiul corupției politice și a partizanatului pentru minciună. Iar asta demonstrează, dincolo de cuvinte, că nu au nimic sfânt în ei.

Miza cea mare a acestor eforturi disperate ale Kremlinului este referendumul. Un referendum care ar putea spune verde-n ochi întregii lumi că cetățenii R. Moldova vor în UE. Nu parte a russkii mir, care seamănă ură, război și dezbinare. Ci parte a lumii civilizate care trăiește de peste jumătate de secol în pace și prosperitate.

În ultimele 6 săptămâni am încercat, prin editorialele Verde-n ochi, să vă arăt, prin probe concrete și date oficiale, cum este viața oamenilor care trăiesc în UE. Cum dincolo de propaganda anti-UE, promovată violent de elitele rusești, copiii și soțiile lor își trăiesc Dolce Vita în țări din Occident. La fel ca și copiii unor candidați din această campanie electorală care se opun integrării europene.

V-am arătat ce pensii au bătrânii din UE, față de cei din R. Moldova sau Rusia. V-am explicat de ce corupții lumii se tem de UE. Și cel mai important, v-am arătat cum UE a susținut financiar dezvoltarea R. Moldova. Reparația drumurilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor, dezvoltarea afacerilor și a agriculturii.

În cei peste 30 de ani de independenta, Moldova a primit suport extern în valoare de peste 3,5 miliarde de euro. Asta înseamnă cam 1400 de euro pentru fiecare cetățean al acestei țări. Cel mai important donator care a oferit bani Republicii Moldova a fost  este UE. De aici am primit mai mult de jumătate din toată suma.

Săptămâna trecută, Uniunea Europeană ne-a întins din nou mâna și a anunțat un nou sprijin, fără precedent pentru R. Moldova. Suport financiar de 1,8 miliarde de euro. Această sumă e aproape echivalentul întregului suport oferit de UE R. Moldova în cei 30 de ani de independență. Grație acestor bani, Moldova va putea crește, se va putea dezvolta și în sfârșit va deveni atractivă pentru copiii și nepoții noștri.

Avem o datorie față de generațiile care vin. În primul rând, NU avem dreptul să le furăm viitorul. NU avem dreptul să îl vindem și nici nu avem dreptul să îl tratăm cu nepăsare.

„În UE, dar NU acum” este egal cu nidiodată. În trenul schimbărilor mari trebuie să urci atunci când el ajunge în gara ta. Următoarea cursă ar putea să nu mai fie. Am tot auzit în ultimele luni că referendumul din 20 octombrie  este o luptă între UE și Rusia. Greșit. Aceasta este lupta noastră pentru a ne desprinde de un trecut trist, plin de șantaj, sărăcie și abuz. În 2015, R. Moldova a ratat ocazia să fie povestea de succes a Parteneriatului Estic. Am pierdut ocazia din cauza unor politicieni corupți și avari care erau mai preocupați de propriile interese, decât de cele ale țării. Atunci, șansa noastră era în mâinile lor. 

Astăzi, viitorul nostru e în mâinile noastre. Să avem grijă ce facem cu el. Cel mai important lucru este ca după 20 octombrie să ne putem privi în ochi copii și nepoții și să le putem spune sincer și verde în ochi că am ales ce e mai bun pentru ei. 

/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024

/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.