Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 873: Atac masiv, sat capturat, situație fierbinte și unde verde Kievului! Securitatea lui Putin, întărită

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 839: Tensiuni în administrația de la Kiev și pierderi uriașe pentru Gazprom. Zelenski e în Germania

11 iunie 2024, ora 21:09

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a sosit în Germania, noaptea trecută. Liderul de la Kiev va participa la Conferința pentru Reconstrucția Ucrainei și va purta, de asemenea, discuții cu cancelarul Olaf Scholz, președintele Frank-Walter Steinmeier și președintele Bundestagului Bärbel Bas. În plus, este planificată o vizită la o bază militară unde armata ucraineană desfășoară exerciții. Între timp, apar noi tensiuni în administrația de la Kiev, după ce șeful agenţiei de reconstrucţie din Ucraina, Mustafa Nayyem, a demisionat surprinzător înaintea conferinței internaționale.

UPDATE Trupele ruse au ocupat satul Ivanivske din regiunea Donețk, lângă Ceasiv Iar, a anunțat marți proiectul de analiză DeepState, care a publicat și o hartă pe care apare localitatea pierdută de ucraineni. "Inamicul a avansat lângă Novopokrovsk, în Staromaiorske, și a ocupat Ivanivske. Linia de contact din Klișciivka s-a modificat", a transmis sursa citată.

UPDATE Rușii au atacat districtul Nikopol din regiunea Dnipropetrovsk, luni seară și marți dimineață, cu tiruri de artilerie și drone. Trei case și o unitate de infrastructură au fost avariate, dar nu s-au înregistrat victime. Atacul de dimineață a vizat centrul districtului, care a fost lovit de șase drone kamikaze, a anunțat șeful administrației militare regionale, Serhii Lîsak. Un atac aerian a provocat șase răniți și a avariat cel puțin 13 blocuri de locuințe în Kostiantînivka, regiunea Donețk.

UPDATE Nava antisubmarin Amiral Levcenko a luat foc în Marea Barents, a anunțat purtătorul de cuvânt al marinei militare ucrainene. Potrivit acestuia, a fost lansată o operațiune de salvare a navei, care poate avea un echipaj de sute de oameni. Vasul vânător de submarine a intrat în serviciu în 1988 și are ca bază portul Severomorsk, de pe țărmul estic al Golfului Kola, din Marea Barents. Amiral Levcenko este dotat cu torpile Rastrub care pot lovi sub apă și la suprafață.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, marţi, în Bundestag (camera inferioară a parlamentului german), că nu poate exista pace în Ucraina atât timp cât ţara rămâne divizată, cu o parte ocupată de Rusia. "O Europă divizată nu a fost niciodată paşnică. Iar o Germanie divizată nu a fost niciodată fericită. Ştiţi aceasta din experienţă (...) facem absolut totul pentru a preveni ridicarea unui zid între diferitele părţi ale ţării noastre", a declarat Zelenski, ovaţionat de deputaţi şi oficiali de rang înalt, între care cancelarul Olaf Scholz şi preşedintele german Frank-Walter Steinmeier.

UPDATE Polițiștii din Republica Moldova au reținut la aeroportul din Chișinău câțiva pasageri sosiți din Rusia. Propagandiștii ruși susțin că persoanele reținute au participat la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg, relatează Nexta.

UPDATE A doua fază a exercițiilor militare comune desfășurate de "forțele nucleare non-strategice" ale Rusiei și Belarusului au început în țara condusă de Lukașenko. Ministerul Apărării din Belarus a anunțat că "exercițiile sunt menite să mențină pregătirea personalului și a echipamentului unităților de luptă". Exercițiile anunțate din luna mai au loc la ordinul lui Vladimir Putin, ca reacție la "declarațiile provocatoare" ale Occidentului împotriva Rusiei.

UPDATE Războiul din Ucraina aduce aproape zilnic noi umilințe mândriei imperiale a Rusiei. Distrugerea celui mai nou avion de luptă SU-57 și atacurile pe teritoriul rusesc de către armele americane sunt cele mai recente exemple în acest sens, scrie The Telegraph. Publicația notează că Kremlinului îi place să fluture „linii roșii”, a căror trecere se presupune că va avea consecințe îngrozitoare. Una dintre aceste linii, în special, a fost utilizarea armelor americane pentru a lovi teritoriul Rusiei. Ucraina a încălcat recent această linie roșie. Și aceasta nu a fost urmată de nicio pedeapsă clară, cu excepția declarațiilor dubioase ale lui Dmitri Medvedev din Telegramă. Mai mult, datorită acestor atacuri, Ucraina a primit un avantaj tactic semnificativ în apărarea zonelor de frontieră.

UPDATE Asistența Statelor Unite ale Americii a permis Forțelor Armate ale Ucrainei să încetinească avansul forțelor de ocupație ruse în regiunea Harkov. În plus, a ajutat la asigurarea unei strângeri puternice pe linia defensivă. „Rușii au încetinit cu adevărat în ceea ce privește progresul pe care îl făceau la Harkov”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Apărare al SUA, generalul Patrick Ryder, citat de serviciul de presă al Pentagonului.

UPDATE Un avion militar rusesc este suspectat că a încălcat luni dimineaţa spaţiul aerian finlandez în zona Golfului Finic, a anunţat Ministerul Apărării al Finlandei.

UPDATE Administrația președintelui american Joe Biden va permite folosirea armelor americane transferate soldaților Gărzii Naționale a Brigăzii a 12-a Forțe Speciale Azov. Potrivit The Washington Post, decizia corespunzătoare a fost luată după o inspecție de către Departamentul de Stat al brigăzii Azov. Cu câțiva ani în urmă, americanii au impus un „tabu” asupra înarmarii poporului Azov pe fondul „preocupărilor de la Washington cu privire la originile grupului”. Acum această brigadă a Gărzii Naționale a Ucrainei va avea acces la aceeași asistență militară a SUA ca orice altă unitate.

UPDATE Gigantul energetic rusesc Gazprom Group a tăiat anul trecut producția sa de gaze naturale cu 13%, aceasta ajungând în 2023 la un minim istoric de 359 de miliarde de metri cubi, a arătat compania în raportul său pe anul precedent, publicat luni și citat de Reuters.

UPDATE Mustafa Nayyem, directorul Agenției de Stat pentru Reconstrucția și Dezvoltarea Infrastructurii Ucrainei, și-a dat demisia din funcție luni, cu doar o zi înainte de o conferință importantă ce va avea loc la Berlin în vederea mobilizării ajutorului internațional pentru țara afectată de război. „Am luat decizia pe cont propriu datorită obstacolelor sistemice care nu îmi permit să îmi exercit în continuare cu eficacitate atribuțiile”, a declarat el într-un mesaj publicat pe Telegram. „Începând cu noiembrie anul trecut, echipa Agenției s-a confruntat cu opoziție constantă, rezistență și crearea unor obstacole artificiale”, a acuzat el, menționând în acest sens inclusiv piedici puse în construirea de fortificații pentru liniile de apărare.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 838: Rușii eșuează în ofensiva din Harkov. Alerta ex-șefului CIA: Războiul s-ar putea extinde
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 837: Rușii transferă noi forțe la granița de lângă regiunea Harkov. Putin are o problemă tot mai mare
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 872: Mesaj lui Trump, bombă de 3 tone și ordinul lui Lukașenko! General: „Rusia luptă deja cu NATO”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 872: Mesaj lui Trump, bombă de 3 tone și ordinul lui Lukașenko! General: „Rusia luptă deja cu NATO”
/PROMO/ Renato Usatîi - invitatul de astăzi al emisiunii „Новая неделя” cu Anatolie Golea
/PROMO/ Renato Usatîi - invitatul de astăzi al emisiunii „Новая неделя” cu Anatolie Golea
/VIDEO/ Finala EURO 2024 i-a scos din casă pe caniculă! Zeci de moldoveni - adunați în centrul Chișinăului
/VIDEO/ Finala EURO 2024 i-a scos din casă pe caniculă! Zeci de moldoveni - adunați în centrul Chișinăului
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/EXCLUSIV/ „M-am abținut să nu plâng”: Cleopatra Stratan spune cum a ajuns la sufletele oamenilor cu „Știu că ți-e dor”
/EXCLUSIV/ „M-am abținut să nu plâng”: Cleopatra Stratan spune cum a ajuns la sufletele oamenilor cu „Știu că ți-e dor”

/FOTO/ Ziua Statalității în mijlocul războiului. Gherasimov omagiază curajul ucrainenilor la Kiev: „Remarcabilă lecție de demnitate”

missing
15 iulie 2024, ora 14:56

Ucraina marchează pentru al treilea an consecutiv Ziua Statalității, în plin război. În acest context, viceprim-ministra pentru integrare europeană se află într-o vizită la Kiev, acolo unde, împreună cu alți oficiali, a adus un omagiu sacrificiului poporului ucrainean, „care rezistă în fața ororilor unui război care părea de neimaginat în secolul XXI”. 

„De 873 de zile, ucrainenii își apără patria cu arma în mână, oferind lumii o remarcabilă lecție de demnitate și curaj. Lupta poporului ucrainean este un exemplu pentru toți cei care prețuiesc viața, pacea și libertatea. Este o lecție transmisă din tată în fiu, de la strămoșii pe care Ucraina îi onorează în această zi specială. Pentru o țară aflată în război, statalitatea nu este doar un cuvânt, ci reprezintă esența națiunii. Pierderea statalității ar însemna mai mult decât pierderea unor teritorii - ar fi renunțarea la însăși identitatea poporului ucrainean”, a scris Cristina Gherasimov, pe Facebook.

Vicepremierul a mai subliniat că parcursul european al ambelor state: Ucraina și Republica Moldova, este singura cale spre pace și prosperitate:

„Nu vom putea răspunde agresiunii brutale rusești decât împreună, alături de democrațiile de pe întregul continent european. Parcursul european, pe care am pornit ferm, este singura cale de a readuce pacea și liniștea în regiune. O pace care să ne asigure prosperitatea la care aspirăm și șansa de a ne dezvolta ca state suverane libere și independente. State care să trăiască în bună înțelegere”.

Prima zi de cod roșu de caniculă, cu temperaturi care au trecut de 40 de grade! Oamenii au făcut cu greu față căldurii sufocante, în special cei nevoiți să muncească sub razele arzătoare ale soarelui. /Curtea Constituțională a respins solicitarea unui grup de deputați comuniști, care au cerut examinarea constituționalității Decretului prezidențial prin care Alexandr Stoianoglo a fost demis din funcția de procuror general. / Rusia a vrut să îl asasineze pe directorul executiv al Rheinmetall, care furnizează obuze Ucrainei. Complotul a fost dejucat de SUA și Germania.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Poliția anunță că a reținut doi complici la crima odioasă de ieri, dar recunoaște că la 24 de ore după executarea unui bărbat la o terasă din capitală, killer-ul rămâne în libertate. /Cauza penală pe numele fostului procuror general, Alexandr Stoianoglo, și doi procurori PCCOCS a fost deblocată. Colegiul Penal al Curții de Apel a respins recursurile depuse de cei doi procurori vizați în dosar. Între timp, Stoianoglo o acționează în judecată pe Maia Sandu. /Temperaturi tot mai fierbinți! Meteorologii au emis cod roșu de caniculă în centrul și sudul țării, iar la nord - cod portocaliu. Alertele meteo intră în vigoare mâine și vor fi valabile până pe 17 iulie inclusiv.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Asasinat în plină zi în capitală. Un bărbat a fost împușcat mortal la o terasă de un individ pe trotinetă. Victima este de origine turcă, membru al unei organizații criminale. /Punct și de la capăt în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Astăzi a fost schimbat completul de judecată, al treilea la număr. Ce urmează? /Accident grav la Taraclia. Un copil de 8 ani și tatăl său au decedat, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un copac pe un drum local.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Consiliul Superior al Magistraturii are un nou președinte. Este Sergiu Caraman, care a asigurat până acum interimatul. / Șase persoane au fost astăzi reținute, în urma unor descideri la sediul Partidului „Victoria”, afiliat fugarului Ilan Șor din Comrat. Perchezițiile au loc într-un dosar de finanțare ilegală a partidului. / Ne vom topi la soare! De mâine, întră în vigoare codul portacoliu de caniculă. Acesta va fi valabil în partea de centru și sud a țării.Temperaturile vor atinge 39 de grade Celsius. Alerta meteo este valabilă până pe 16 iulie inclusiv.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, este propus de PSRM drept candidat neafiliat politic la alegerile prezidențiale din toamnă. Socialistul Igor Dodon, face apel la opoziție să îl susțină. / Bloc cu 12 etaje, ridicat cu încălcări ale normelor în construcții. Ofițerii anticorupție au decins astăzi cu percheziții la o companie de construcție din capitală. Sunt vizați și responsabili din cadrul primăriei Chișinău. / Ieri, 7 iulie, a fost ultima zi a recensământului populației. Ultimele date publicate de Biroul Național de Statistică arată că până în ultima zi au fost recenzate circa două milioane 438 mii de persoane și circa un milion 654 mii de locuințe.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
30 de zile de arest pentru Șeful biroului Nord al Serviciului Vamal și cinci subalterni de-ai săi. Cei șase sunt suspectați de corupție. /Consilierul socialist și sportivul care s-au încăierat săptămâna trecută la Bălți au fost eliberați. Aceștia au stat o săptămână în arest preventiv. /Vom plăti mai mult pentru băuturile în sticle din plastic, dar dacă le returnăm, primi înapoi banii pe recipiente. Ministerul Mediului vrea astfel să micșoreze cantitatea deșeurilor care ajung la gropile de gunoi.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică din Uniunea Europeană. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. /Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Serviciile de apă și canalizare în municipiul Chișinău ar putea să se scumpească cu aproape 40 la sută. „Apă-Canal Chișinău” spune că a acumulat devieri financiare de peste 150 de milioane de lei, iar acestea trebuie recuperate.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Percheziții soldate cu rețineri la Biroul vamal „Nord”. 6 vameși, inclusiv șeful Biroului, au fost reținuți pentru corupere pasivă. /Amenzi de peste 480 de milioane de lei pentru șase companii de pe piața petrolieră. Sunt acuzate că au recurs la înțelegeri de cartel pentru a menține prețul majorat la carburanți. /Se caută un șef interimar la Interpol. Acesta îi va lua locul lui Viorel Țentiu, aflat în arest. Sunt examinate mai multe candidaturi.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău! Toți pasagerii și personalul au fost evacuați, iar procesul de înregistrare a fost întrerupt. /Ședință cu fermierii la Ministerul Agriculturii, după ce aceștia au amenințat cu proteste masive. Ce li s-a promis, vedeți în continuare. / Curtea Supremă din SUA i-a acordat imunitate lui Donald Trump în ancheta asaltului asupra Capitoliului. „Un precedent periculos”, a reacționat actualul președinte Joe Biden.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Se scumpesc semnificativ carburanții. Mâine, prețul benzinei cu cifra octanica 95 va ajunge la 25 de lei per litru. Cum explică ANRE motivele? / Consiliului Superior al Magistraturii nu a reușit nici astăzi să aleagă un președinte a CSM. Doi candidați Aliona Miron și Sergiu Caraman au fost înscriși în concurs, însă au solicitat timp pentru a se pregăti. / Încă o șansă pentru elevii din clasa a 9, care nu au susținut examenele din prima. Astăzi a început sesiunea suplimentară pentru absolvenții de gimnaziu.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Un consilier PSRM de la Bălți a fost reținut, după ce a fost implicat într-o bătaie.„Provocare criminală organizată”, au reacționat socialiștii. De la ce a pornit totul? / Concursul pentru șefia Consiliului Superior al Magistraturii a eșuat. Ion Guzun și Vasile Șchiopu și-au retras candidaturile. Cum și-au argumentat deciziile? /Dezastru ecologic la nordul țării. De mai bine de cinci decenii, deșeurile din orașul Glodeni sunt aruncate pe un câmp de la periferia orașului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică din Uniunea Europeană. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. / Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Serviciile de apă și canalizare în municipiul Chișinău ar putea să se scumpească cu aproape 40 la sută. „Apă-Canal Chișinău” spune că a acumulat devieri financiare de peste 150 de milioane de lei, iar acestea trebuie recuperate.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Republica Moldova și Ucraina au început negocierile de aderare la Uniunea Europeană. Guvernarea de la Chișinău speră că procesul se va încheia până în anul 2030. / O nouă schemă de escrocherie. Mai mulți cetățeni au primit conturi de plată pentru ca să-și poată primi coletele de peste hotare. / Fermierii amenință, din nou, cu proteste. De această dată sunt nemulțumiți că statul nu va mai prelungi restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Astăzi se dă startul negocierilor de aderare a Republicii Moldova și Ucrainei la UE. Este un moment solemn, organizat la Luxembourg, unde a zburat mai bine de jumătate din Cabinetul de Miniștri de la Chișinău. / Calea Ferată din Moldova a intrat, din nou, în datorii. Întrepriderea se confruntă cu pierderi uriașe și are restanțe la plata salariilor angajaților încă din luna martie. Ce soluții au autoritățile / Flăcările au cuprins una dintre cele mai înalte clădiri din Bălți. Doi pensionari au fost duși la spital, iar zeci de persoane au fost evacuate, după un incendiu izbucnit într-o clădire cu 16 etaje.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Zi de doliu național în Republica Moldova. Cu cărți în mâini și flori, zeci de oameni au venit să-l petreacă pe maestrul Spiridon Vangheli pe ultimul drum! /Circulația pe podul Mihai Viteazul ar putea fi închisă pentru două luni. Solicitarea a fost făcută de agentul economic, care se ocupă de reparația podului. Pe unde ar putea circula șoferii? /Un tânăr a căzut de pe o stâncă de la o înălțime de circa 30 de metri. Cazul a avut loc în seara de 23 iunie, pe teritoriul mănăstirii Saharna din Rezina. Victima a fost transportată la spital.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Guguță a rămas orfan. Celebrul Spiridon Vangheli a decedat la onorabilă vârsta de 92 de ani. / Fosta șefă a asistenței sociale din Bălți a fost reținută. Aceasta este acuzată că a luat cinci mii de euro mită ca să nu intervină în planul de deposedare de apartamente a doi bătrâni singuratici. /Mașinile fugarului Ilan Șor au fost scoase la licitație în efortul de a recupera prejudiciile aduse de frauda bancară. Cât costă acestea?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Apa din Nistru poate fi contaminată, în urma unei scurgeri de reziduri în regiunea transnistreană. Ministerul Mediului de la Chișinău ne recomandă să evităm scăldatul în aval de orașul Tighina, până vor fi gata rezultele unei analize prelevate de Agenția de Mediu. / La un an după lansare, compania finaciară Revolut pleacă din Republica Moldova. Clienții au fost anunțați că din 20 iulie nu vor mai putea face operațiuni prin aplicație. /România a decis a decis donarea unui sistem de apărare aeriană Patriot către Ucraina. Anunțul vine în ziua în care și președintele Iohannis a declarat că se retrage din cursa pentru șefia NATO, în favoarea candidatului olandez.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
O șefă de secție de la asistența socială din Bălți a fost reținută de ofițerii anticorupție. Aceasta și câțiva dintre colegii ei sunt suspectați că a lăsat fără apartamente doi pensionari singuratici. / Deși a fost finalizat, drumul Leova-Bumbăta nu poate fi dat în exploatare. Primarul de la Leova refuză recepția atât timp cât Procuratura Anticorupție investighează cine și cât a furat din acest proiect de infrastructură. / O competiție din Rusia a certat Guvernul de la Chișinău cu mai multe federații sportive din țară. Ministerul Educației amenință că va tăia finanțările celor care au trimis sportivi la Kazan, calificând participarea noastră la competiție drept act de încurajare a agresorului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Italia s-a angajat să sprijine Republica Moldova în parcursul său european, dar și în domeniul cultural. Două acorduri în acest sens au fost semnate, astăzi, la întâlnirea oficială a șefei statului Maia Sandu și omologul său italian, Sergio Mattarella. /Mai mulți bani pentru petroliști. Autoritățile le-au dat voie companiilor petroliere să încaseze cu 11 bani mai mult din vânzarea fiecărui litru de motorină sau benzină. / Liderii Uniunii Europene au încheiat luni discuțiile privind posturile de conducere ale blocului comunitar pentru următorii cinci ani fără a ajunge la un acord, urmând să ia o decizie la summitul de săptămâna viitoare.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Primarul de la Boldurești, acuzat că a accidentat mortal un copil de 14 ani a compărut în fața judecătorilor la prima lui ședință de judecată. Acesta pledează nevinovat și refuză să facă declarații de presă. / Banca Mondială oferă Republicii Moldova 40 de milioane de dolari. Banii sunt destinați pentru sprijinul refugiaților ucraineni, familiilor care îi susțin, dar și dezvoltarea economiei țării. /Exploatați de cea care trebuia să îi apere. O polițistă din Edineț a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de copii și de ființe umane.

/EXCLUSIV/ Alexandr Stoianoglo o dă în judecată pe Maia Sandu. Ion Munteanu: „Este o acțiune neîntemeiată”
/EXCLUSIV/ Alexandr Stoianoglo o dă în judecată pe Maia Sandu. Ion Munteanu: „Este o acțiune neîntemeiată”
/PROMO/ Renato Usatîi - invitatul de astăzi al emisiunii „Новая неделя” cu Anatolie Golea
/PROMO/ Renato Usatîi - invitatul de astăzi al emisiunii „Новая неделя” cu Anatolie Golea
/VIDEO/ Cine îi topește inima jurnalistei TV8, Natalia Ghețu? Alături de cine am surprins-o la o plimbare în Capitală
/VIDEO/ Cine îi topește inima jurnalistei TV8, Natalia Ghețu? Alături de cine am surprins-o la o plimbare în Capitală
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/VIDEO/ Experiment TV8 pe caniculă: Pericolele mașinilor lăsate sub soarele arzător. Câte automobile au luat foc
/VIDEO/ Experiment TV8 pe caniculă: Pericolele mașinilor lăsate sub soarele arzător. Câte automobile au luat foc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram