Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 972: Scenariul negru, atac mortal, pilot ucis și supărarea Kievului. SUA: Rusia nu a reușit în Moldova

Vara = distracție și picnicuri! Top gustări pentru prieteni. De ce lucruri ai nevoie când mergi cu familia

missing
04 iulie 2024, ora 14:40

În zilele călduroase de primăvară sau vară, o plimbare care să se încheie și cu un picnic în natură poate fi una dintre cele mai relaxante activități. Iată câteva idei de gustări pe care le poți pregăti acasă pentru a le pune în bagajul pentru picnic. Idei de gustări pentru un picnic reușit, notează Libertatea.

Lucruri de care ai nevoie când mergi la picnic 

Pentru ca picnicul să iasă așa cum ți-ai propus este recomandat să-ți pregătești o listă cu lucruri, obiecte pe care trebuie să le iei cu tine atunci când ieși la masă la iarbă verde. Astfel, pentru picnicuri la final de primăvară sau început de vară este bine să optezi pentru o pătură mai groasă în locul unei fețe de masă sau a unui cearșaf. Acum, orice picnic reușit are nevoie și de un coș pe măsură. 

Coșul de picnic, dincolo de alimentele alese pentru gustare, trebuie să conțină și câteva accesorii esențiale, iar acestea sunt:

  • Mai multe farfurii de unică folosintă; 
  • Tacâmuri; 
  • Pahare, preferabil de unică folosință pentru a nu se sparge; 
  • Șervețele umede și uscate. 

Pe lângă acestea, pentru a te bucura de un timp de calitate alături de cei dragi, la picnic ai nevoie și de câteva accesorii precum: 

  • O masă pliabilă; 
  • Scaune piabile; 
  • Geantă frigorifică pentru a depozita alimentele.

Idei de gustări pentru un picnic reușit 

Cu salate și legume proaspete, brânzeturi, carne sau ouă, aceste sandvișuri te invită doar să împachetezi o cutie de prânz sau un coș de picnic și să vă bucurați de ele din plin. 

Sandwich cu humus și avocado 

Pentru acest tip de sandviș puteți folosi pâine felii, chifle sau lipii. Acoperiți pâinea sau umpleți lipia cu hummus, apoi adăugați avocado, câțiva stropi de lămâie, ceapă roșie, coriandru și roșii feliate subțire. 

Sandwichuri cu ouă și avocado 

Una dintre cele mai apreciate idei de sandvișuri este cea cu ouă și avocado. În plus, este plin de nutrienți și grăsimi sănătoase. Fierbe ouăle tari, timp de 10 minute. Între timp, tăie avocado în jumătate și scoate-i miezul într-un bol. Se adaugă sucul de lămâie, se condimentează bine și se zdrobește cu o furculiță. Când ouăle sunt fierte, trece-le sub apă rece timp de 2 minute înainte de a îndepărta cojile.

Întinde avocado pe pâinea de secară. Tăie ouăle în rondele subțiri și pune-le deasupra pastei de avocado. Stropește peste ouă puțin sos chilli, puțină ceapă verde deasupra și adăugă un strop de piper negru. 

Sandwich cu ton și salată 

Taie croissantul pe jumătate și unge-l pe partea inferioară cu pasta obținută dintr-o jumătate de avocado, în care ai adăugat sare și piper. Adaugă salată, felii de roșii, ton din conservă, măsline tăiate și suc de lămâie. Poți face acest tip de sandwich și cu felii de pâine prăjită sau lipii. 

Sandwich cu mozzarella și sos pesto

Câteva felii de mozzarella și câteva felii de roșii proaspete și poți obține un sandviș absolut delicios. Pune-le toate pe o felie de pâine prăjită și adaugă un praf de sare, dacă mai e cazul, și puțin sos pesto. 

Burger cu omletă și roșii 

Taie o chiflă pe din două, prepară o omletă cu ceapă și mărar și pune-o în chiflă. Adaugă apoi felii de roșii și de mozzarella și obții un burger sănătos și gustos, numai bun pentru savurat la picnic. 

Bruschete cu roșii cherry, pesto și mozzarella 

Spală câteva roșii cherry. Prăjește câteva felii subțiri de pâine, pe ambele părți. Taie roșiile cherry în bucățele, taie mozzarella în jumătăți. Optează pentru biluțe de mozzarella, va fi mai ușor să le aranjezi pe felia de pâine.

Unge feliile de pâine prăjită cu puțin usturoi, apoi pun jumătate de linguriță de pesto pe fiecare felie, pune bucățele de roșii și bucățele de mozzarella. Presară deasupra câte o frunză de busuioc proaspăt și asta este tot. Pune feliile pregătite în caserole care se închid ermetic și astfel sandwich-urile se vor păstra perfect pentru ora de masă în timpul picnicului. 

Cremă de mazăre și avocado 

Vei avea nevoie să pregătești acasă crema din:  200 g mazăre; 2 avocado; O lămâie; Un ardei; Un fir de ceapă verde; Sare, piper, ulei de măsline. Vei pune mazărea într-un vas cu apă și las-o să fiarbă până când se înmoaie. Taie câteva felii subțiri de pâine și pune-le într-o tigaie cu puțin ulei pentru a se rumeni pe ambele părți. Curăță avocado, pasează-l și amestecă-l cu zeama de lămâie, jumătate din cantitatea de ceapa și ardei tocate mărunt. Mazărea fiartă pune-o într-un blender și pasează-o. Adaugă peste restul de ceapă și ardei și condimentează după gust. Pune crema într-un bol sau un borcan și ia-o la tine în coșul de picnic. Pune-o apoi pe o felie de pâine o vei savura din plin în natură. 

Ardei și umplutură de brânză 

Vei avea nevoie de două feluri de brânză, după preferințe. Poți folosi mascarpone și telemea. 450 g de telemea și 250 g mascarpone. Le vei amesteca și vei adăuga peste o ceapă roșie sau câteva fire de ceapă verde tocată mărunt. Condimentezi cu sare și piper după gust. 

Bulete de brânză cu morcovi 

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente din care vei pregăti acasă gutări pentru picnic. Astfel,  300 g brânză de vacă; 150 g cașcaval; Două ouă; Un morcov; 4 linguri de făină; Sare, piper. Dai pe răzătoare brânza, cașcavalul și morcovul. Amestecă-le pe toate, apoi adaugă peste ouăle, făina și condimentele. Formează mici biluțe din aluat și pune-le la prăjit, în ulei încins, până când se rumenesc pe toate părțile.

Tot pentru un picnic reușit în natură, nu trebuie să îți lipsească din coșul cu alimente și câteva gustări precum: 

  • Brânzeturi; 
  • Fructe precum: cireșe, căpșuni, mere, piersici, struguri; 
  • Legume precum: roșii cheryy, ardei, castraveți; 
  • Mezeluri feliate; 
  • Pâine proaspătă; 
  • Semințe precum migdale, nuci sau caju; 
  • Sărățele sau biscuiți, dar și un desert sau gustări mici dulci pe care le preferi; 
  • Băuturi preferate dulci, apă plată.

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024

Ora de iarnă 2024: Când se schimbă ora în Moldova. Sfaturi eficiente pentru a preveni efectele negative
Ora de iarnă 2024: Când se schimbă ora în Moldova. Sfaturi eficiente pentru a preveni efectele negative
/VIDEO/ În plasa minciunilor? Despre impactul falsurilor asupra rezultatelor referendumului - de la 19:55, la „Alo, TV8”
/VIDEO/ În plasa minciunilor? Despre impactul falsurilor asupra rezultatelor referendumului - de la 19:55, la „Alo, TV8”
Reacția Casei Albe după alegerile din Moldova: Rusia „a lucrat energic” pentru subminarea votului
Reacția Casei Albe după alegerile din Moldova: Rusia „a lucrat energic” pentru subminarea votului
Declarație TV8: Vom ignora dezbaterile electorale moderate de Gheorghe Gonța
Declarație TV8: Vom ignora dezbaterile electorale moderate de Gheorghe Gonța
/VIDEO/ Alegeri prezidențiale 2024: Condițiile în care ar putea avea loc dezbaterea Maia Sandu vs. Alexandr Stoianoglo
/VIDEO/ Alegeri prezidențiale 2024: Condițiile în care ar putea avea loc dezbaterea Maia Sandu vs. Alexandr Stoianoglo

/VIDEO/ Cometa secolului, filmată din Moldova: Următoarea ei apariție va fi peste 80.000 de ani

missing
foto: instagram/sasha_certan
22 octombrie 2024, ora 12:23

O cometă a fost văzută pe cerul țării în prima partea a lunii octombrie. Unii locuitori din diferite localități ale Moldovei au observat spectacolul cosmic, iar alții au reușit să filmeze. Următoarea ei trecere pe lângă Terra este așteptată să aibă loc peste 80.000 de ani, potrivit specialiștilor.

No photo description available.

Cometa C/2023 A3 Tsuchinshan-Atlas a fost vizibilă până pe 21 octombrie 2024, imediat după apusul soarelui. Ea a putut fi văzută cu ochiul liber sau cu binoclul, spre orizontul de vest-sud-vest.

La început, cometa a apărut jos pe orizont, dar a crescut treptat pe parcursul zilelor până la 21 octombrie. În fiecare seară, fereastra de observare s-a îmbunătățit, în special datorită apusurilor mai timpurii, scrie sortiraparis.com.

May be an image of crater and twilight

Aceasta a fost descrisă de astronomi drept "cometa secolului" și a fost descoperită în ianuarie 2023, de la Observatorul Astronomic Zijinshan din China. 

A fost considerată pierdută, dar cercetătorii de la Asteroid Terrestrial-impact Last Alert System (ATLAS) din Africa de Sud au văzut-o din nou în data de 22 februarie 2023. Drept rezultat, cometa a primit numele ambelor instituții, explică ScienceAlert.

Care sunt prognozele referendumului de duminică? Este sau nu umbrit acesta de alegerile prezidențiale? Care este miza, dar și scenariile ce ar putea avea loc după vot – analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Nicu Popescu, președintele Asociației Cetățeni pentru Europa /Iulian Groza, președinte IPRE.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. În ultimele săptămâni am devenit martori ai unei implicări agresive a unor preoți și episcopi în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Cel mai vizibil dintre toți este Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel. Desigur, nu este pentru prima dată când Episcopul Marchel sau alte fețe bisericești promovează discurs politic în slujbele religioase, inclusiv discurs de ură. Nici nu e premieră că susțin anumiți politicieni în alegeri.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
De unde vin milioanele pentru destabilizări și cine își va asuma consecințele? De ce unor politicieni le este frică de integrarea în Uniunea Europeană? /Vom mai avea surprize până la alegeri? Cine ar putea fi exclus din cursa prezidențială? Cine sunt candidații care au ajuns în vizorul poliției și procurorilor?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia. Noua ediție Verde-n ochi cu Mariana Rață este despre pensii. În ultima perioadă, am discutat cu mai mulți pensionari de la noi. Toți ei se plâng de pensia mică pe care o primesc. O bătrânică din Cantemir cu greu își stăpânea lacrimile în timp ce îmi vorbea despre pensia ei de 1200 de lei, din care cu greu se descurcă singură. Femeia întreba disperată când se vor mări pensiile și pentru bătrânii noștri necăjiți?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.

/INFOGRAFIC/ Referendum 2024: Răsturnare de situație! Cum au votat moldovenii, potrivit rezultatelor finale
/INFOGRAFIC/ Referendum 2024: Răsturnare de situație! Cum au votat moldovenii, potrivit rezultatelor finale
/VIDEO/ În plasa minciunilor? Despre impactul falsurilor asupra rezultatelor referendumului - de la 19:55, la „Alo, TV8”
/VIDEO/ În plasa minciunilor? Despre impactul falsurilor asupra rezultatelor referendumului - de la 19:55, la „Alo, TV8”
/INFOGRAFIC/ Alegeri prezidențiale 2024: Primele rezultate! Sandu și Stoianoglo se vor confrunta în turul II
/INFOGRAFIC/ Alegeri prezidențiale 2024: Primele rezultate! Sandu și Stoianoglo se vor confrunta în turul II
Declarație TV8: Vom ignora dezbaterile electorale moderate de Gheorghe Gonța
Declarație TV8: Vom ignora dezbaterile electorale moderate de Gheorghe Gonța
/ULTIMA ORĂ/ Primele declarații ale Maiei Sandu după prezidențiale și referendum: „Dimensiunea fraudei este fără precedent”
/ULTIMA ORĂ/ Primele declarații ale Maiei Sandu după prezidențiale și referendum: „Dimensiunea fraudei este fără precedent”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.