Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 949: Atac mortal la spital! Rusia amenință nuclear, iar Zelenski anunță sprijin de la Trump

/VIDEO/ Vila de lux a lui Plahotniuc rămâne sub sechestru în Elveția: Dosarele bat pasul pe loc, iar procurorul general vede o problemă

missing
24 septembrie 2024, ora 13:18

Vila de lux a familiei Plahotniuc, de lângă Lacul Geneva, rămâne sub sechestru. Potrivit Procuraturii Anticorupție, Tribunalul Penal Federal din Elveția a respins contestația împotriva blocării imobilului, emisă de o persoană juridică, beneficiar efectiv fiind Plahotniuc.

Totuși, dacă Plahotniuc ar fi condamnat pentru frauda bancară, bunurile sale din străinătate nu ar putea fi deocamdată valorificate în folosul statului, pentru că Republica Moldova nu are mecanisme reale de confiscare a bunurilor de peste hotare, a explicat procurorul general Ion Munteanu, la „Cutia Neagră PLUS”.

„Eu nu spun că este absolut imposibil. Este foarte complicat de identificat modalitatea de executare și încasare nemijlocită a acestor bani. Începând cu cine este persoana responsabilă de valorificarea bunurilor, care e interesul statului terț de a acționa în interesul RM și de a valorifica aceste bunuri, este importantă legislația acestui stat. Eu mizez pe ideea că la un moment dat vom avea o legislație care va permite ARBI-ului să intervină și să asigure executarea sentințelor”, a declarat Munteanu.

În 2018, reporterii RISE Moldova au aflat că vila din Elveția este localizată în una dintre cele mai scumpe metropole din lume, mai exact, în suburbia orașului elvețian Geneva, chiar pe malul Lacului Leman. Potrivit datelor din registrul cadastral al Elveției, casa are o suprafață de circa 450 de metri pătrați, iar terenul – peste cinci mii de metri pătrați, inclusiv o porțiune de lac.

Vila se află într-un cartier rezidențial îngrădit, cu pază la intrare. Casa a fost cumpărată de familia lui Vladimir Plahotniuc încă în 2008, însă nu a fost indicată niciodată în declarațiile sale de avere. Din 2008 și până în 2011 a figurat direct pe numele lui Vladimir Plahotniuc și al Oxanei Childescu, soția acestuia. În iulie 2011, vila a fost trecută în proprietatea Sigmateli Ltd, o firmă înregistrată în Cipru. Deși oficial proprietarul s-a schimbat, numele Childescu apare în continuare pe cutia poștală, alături de compania cipriotă.

În august 2023, presa elvețiană scria că deși Vladimir Plahotniuc se află pe lista de sancțiuni a Elveției, soția lui, Oxana Childescu, cu care s-a căsătorit de trei ori, continua să locuiască în vila de pe malul lacului Geneva. Proprietatea, care ar valora aproximativ 33,2 milioane euro, nu se afla sub sancțiuni. 

Dosarele lui Plahotniuc bat pasul pe loc?

La mai mult de un an de când cauza penală de învinuire a lui Plahotniuc, privind furtul miliardului, a fost trimisă în judecată, dosarul pare că bate pasul pe loc. O recunoaște și procurorul general, dar asigură că autoritățile lucrează intens pe caz: 

„Avem o cauză pe rolul instanței de judecată în lipsa învinuitului. E un episod rezultat din furtul miliardului. Completul de judecată a decis ca această cauză să fie anexată la o altă cauză unde se judecă alți 8 inculpați, fiind o cauză complexă. Noi am contestat această soluție. Curtea de Apel a respins. Este o tentă de blocaj în raport cu această cauză penală. Dacă această cauză ar fi fost examinată separat, viteza ar fi fost mult mai mare. În această cauză penală se lucrează intens. Se examinează probele acuzării”. 

Munteanu a explicat că dosarele legate de Plahotniuc sunt extrem de complexe:

„El este vizat în alte 3 cauze nu mai puțin complexe decât frauda bancară. E activitate complicată. E vorba pe alocuri de interpretarea legii. Nu sunt chestii simple. E vorba de structuri întregi care trebuie analizate, calificate și dupa caz - expediate în judecată”.

Procurorul general Ion Munteanu a mai declarat că există eforturi continue din partea autorităților de a-l localiza pe Plahotniuc. Totuși, detaliile despre locul său de reședință sunt confidențiale, iar autoritățile tratează situația cu maximă discreție: 

„- Nu procuratura îl caută, dar în colaborare cu alte instituții de stat. Încearcă cineva să-l mai caute? - Cu siguranță, da. - Încă nu știm unde este? - N-am să vă răspund la moment. - De ce? - Este o chestie sensibilă. Avem niște acțiuni care se întreprind și trebuie să fie maxim discret. - Ați verificat și ipoteza că o fi plecat în Federația Rusă? - Mai multe ipoteze sunt verificate. - Dar a plecat de unde era? - La momentul potrivit o să venim cu mai multe concretizări. - În Cipru nu mai este? - Am să prioritizez interesul acestor investigații”.

TV8.md reamintește că Plahotniuc a fugit din Republica Moldova în iunie 2019. Acesta este învinuit pe trei capete de acuzare în dosarul penal „Metalferos”: crearea și conducerea unei organizații criminale, escrocherie în proporții deosebit de mari, spălare de bani în dosarul „Frauda Bancară” și dosarul „Kuliok”.

39.282.000 de dolari și 3.518.000 de euro este suma de care a beneficiat fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc, din furtul miliardului. Suma a fost dezvăluită de procurorul general interimar, Ion Munteanu, în cadrul ediției din 9 februarie a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. În opinia Procuraturii, ar exista suficiente probe pentru condamnarea lui Plahotniuc.

În iulie 2023, cauza penală de învinuire a lui Plahotniuc, în dosarul „Frauda bancară” a ajuns pe masa magistraților. Plahotniuc pledează nevinovat, potrivit avocatului său, Lucian Rogac.

/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Proscrișii. Lista neagră secretă cu peste 300 de persoane și companii puse sub sancțiuni în R. Moldova
/VIDEO/ Cum a continuat schema de la ASP după fuga lui Plahotniuc din Moldova: Conexiunile cu Andronachi și Vîlcu
/VIDEO/ Casierul din Dubai! Cum a „stors” Plahotniuc milioane de euro din pașapoartele moldovenilor și conexiunile cu alte scheme
Frăția Penalilor: Un dosar cu spionaj. Cum dădea Andronachi indicații directe pentru transferul milioanelor în offshore

Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Ce fac autoritățile ca să atragă investitori străini în Moldova și cum îi susținem pe cei deja prezenți, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: Natalia Bejan, director Agenția pentru Investiți și Dumitru Vicol, analist financiar.

/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Jurnalistul TV8 Ion Jitari: „Europa este o oportunitate. Haideți să facem parte din familia europeană”
/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Jurnalistul TV8 Ion Jitari: „Europa este o oportunitate. Haideți să facem parte din familia europeană”
/PROMO/ Sărăcie, împrumuturi și educație financiară: Aflăm „Secretul banilor” de la ex-ministra Finanțelor, Veronica Sirețeanu
/PROMO/ Sărăcie, împrumuturi și educație financiară: Aflăm „Secretul banilor” de la ex-ministra Finanțelor, Veronica Sirețeanu
/VIDEO/ Valentin Uzun, îndrăgostit de noua sa pasiune. Unde își petrece timpul când nu este pe scenă
/VIDEO/ Valentin Uzun, îndrăgostit de noua sa pasiune. Unde își petrece timpul când nu este pe scenă
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 948: Alertă din Moldova, atac la Kiev, judecător ucis și întâlnire Trump-Zelenski! Rusia amenință Europa
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 948: Alertă din Moldova, atac la Kiev, judecător ucis și întâlnire Trump-Zelenski! Rusia amenință Europa

/FOTO/ „Visul Olimpic” a fost spulberat? Scandal, după ce pictura dedicată Echipei Olimpice a țării a fost distrusă. Reacția Primăriei

missing
29 septembrie 2024, ora 09:20

Un nou scandal în Capitală, după ce pictura murală „Visul Olimpic” dedicată Echipei Olimpice a Moldovei a fost distrusă. Mai multe imagini au fost distribuite în spațiul public, iar Comitetul Național Olimpic a venit cu un mesaj către autorități, pentru a restaura acest simbol important și de a transmite un mesaj clar că astfel de acte nu vor fi tolerate.

Reprezentanții Comitetului au precizat că acest act e vandalism reprezintă o lovitură dură pentru comunitatea sportivă și pentru toți cei care au contribuit la realizarea acestei opere de artă:

Cu profund regret, asistăm la gestul unor inamici ai sportului, care au încercat să umbrească valorile olimpice și să spulbere simbolul unității și determinării noastre. Comitetul Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova (CNOS) își exprimă regretul și indignarea față de aceste acțiuni, considerându-le un atac direct asupra valorilor olimpice și asupra simbolului unității și determinării sportivilor moldoveni.

Ulterior, municipalitatea a reacționat și a venit cu un mesaj pentru a liniști situația. Primăria Chișinău transmite că ceea ce s-a întâmplat în după-amiaza de 28 septembrie, este o acțiune de „samavolnicie” și urmează să fie restabilită pictura murală în termen scurt. Mai mult, municipalitatea susține că în spatele acestor acțiuni stă o companie de publicitate, care a luat cheile de la cineva dintre locatari pentru a putea urca.

Clădirea din Centrul Capitalei, unde acum câteva luni a fost inaugurată Pictura Murală „Visul Olimpic”, era anterior acoperită cu un panou de publicitate. Panoul a fost demontat la solicitarea Administrației Publice Locale, în vederea aplicării picturii murale dedicate jocurilor olimpice pe perete. 
Astăzi a avut loc o acțiune de samavolnicie care a dus la deteriorarea picturii murale din partea unei companii de publicitate, care a luat cheile de la cineva dintre locatari pentru a putea urca. 
Imediat au fost stopate lucrările și urmează să fie restabilită pictura murală în termen scurt. 
APL nu va permite ca lucrarea să fie acoperită de panouri publicitare”, scrie Primăria Chișinău.

Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.

TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
/PROMO/ Sărăcie, împrumuturi și educație financiară: Aflăm „Secretul banilor” de la ex-ministra Finanțelor, Veronica Sirețeanu
/PROMO/ Sărăcie, împrumuturi și educație financiară: Aflăm „Secretul banilor” de la ex-ministra Finanțelor, Veronica Sirețeanu
/VIDEO/ Vettingul lovește în investigarea fraudei bancare. Ion Munteanu: „Direct este afectată”
/VIDEO/ Vettingul lovește în investigarea fraudei bancare. Ion Munteanu: „Direct este afectată”
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/VIDEO/ Mașinile pompierilor au trecut prin mijlocul mulțimii adunate la concertul din PMAN: Ce s-a întâmplat
/VIDEO/ Mașinile pompierilor au trecut prin mijlocul mulțimii adunate la concertul din PMAN: Ce s-a întâmplat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.