Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1006: Șoc în România, agenda G7 și lista cu asasinate. Expert: E fals ce spune Putin despre Oreșnik

/VIDEO/ Donald Trump revine la Casa Albă. Primele declarațiile ale republicanului și planul pe care îl avea pentru Ucraina

missing
06 noiembrie 2024, ora 10:39

Donald Trump își declară victoria în alegerile prezidențiale din SUA. În primul său discurs, după rezultate, republicanul a subliniat că americanii au făcut istorie și a promis că SUA va deveni mai prosperă.

„Mulțumesc poporului american pentru că m-a ales ca al 45-lea și al 47-lea președinte. Cred că este cea mai mare mișcare politică din toate timpurile în această țară. În fiecare zi voi lupta pentru voi, cu fiecare respirație. Aceasta este o victorie magnifică pentru poporul american, care ne va permite să facem America măreață din nou. 

Avem o țară care are nevoie de ajutor - foarte mare nevoie de ajutor. Ne vom repara granițele și vom repara totul în țara noastră. America ne-a dat un mandat puternic și fără precedent. Am reluat controlul asupra Senatului. Numărul de victorii în Senat este incredibil. Se pare că vom păstra controlul asupra Camerei Reprezentanților. (...)

Vreau să le mulțumesc milioanelor de americani care muncesc din greu și care ne-au fost alături. Vă vom răsplăti, vom face cea mai bună treaba. Această zi va fi amintită pentru vecie ca ziua în care cetățenii americani și-au luat țara înapoi”, sunt câteva din declarațiile lui Donald Trump.

Kamala Harris nu se va adresa susținătorilor adunați la Universitatea Howard din Washington pentru petrecerea ei din noaptea alegerilor și intenționează să vorbească mai târziu.

„Ea va veni mâine aici”, au anunțat reprezentanții săi publicul din campusul universității.

„Continuăm să ne asigurăm că fiecare vot este numărat, ca fiecare voce va fi auzită”, a mai spus un reprezentant al Kamalei Harris.

TV8.md amintește că la sfârșitul lunii octombrie, Financial Times a relatat, pe baza unor surse apropiate, că Donald Trump are un nou plan pentru a încheia conflictul din Ucraina, dacă va câștiga alegerile din SUA. Anterior, Trump a spus că ar putea pune capăt războiului în „24 de ore”, fără a oferi detalii. 

Surse din anturajul său sugerează că acest plan ar putea include presiuni asupra Ucrainei pentru a renunța la teritoriile disputate și la planurile de aderare la NATO.

Un consilier al lui Trump a explicat că planul s-ar baza pe acordurile de la Minsk din 2014 și 2015, care prevedeau zone autonome în regiunile Donețk și Lugansk, dar nu includeau Crimeea. Planul propus acum ar include mecanisme pentru respectarea acordului și ar cere implicarea unor trupe europene pentru a menține ordinea.

Trump spunea că Biden trebuia să negocieze direct cu Putin și să scoată aderarea Ucrainei la NATO de pe agendă pentru câțiva ani, astfel încât Rusia să fie forțată la negocieri. Totuși, această idee nu era susținută de toți membrii Partidului Republican.

În plus, Mike Waltz, un republican influent pe teme de securitate, a sugerat că Trump ar putea folosi o strategie economică, reducând prețurile la petrol și gaze americane pentru a pune presiune asupra economiei Rusiei. Deși aliații lui Trump, cum ar fi Arabia Saudită, ar putea fi împotriva acestei mișcări, apropiații lui Trump susțineau că el are experiența necesară pentru a aduce părțile implicate la masa negocierilor.

De ce trenează schimbările în justiție, cum a ajuns reforma anticorupție un eșec și de ce durează atât de mult curățenia în sistem - aflăm de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție

/INFOGRAFIC/ Rezultate alegeri prezidențiale în România: Călin Georgescu și Elena Lasconi s-ar putea lupta în turul II
/INFOGRAFIC/ Rezultate alegeri prezidențiale în România: Călin Georgescu și Elena Lasconi s-ar putea lupta în turul II
/VIDEO/ Secretul banilor: Apartamente scumpe. Cum s-a ajuns aici, aflăm de la președintele Uniunii Agențiilor Imobiliare, Nicolae Balaur
/VIDEO/ Secretul banilor: Apartamente scumpe. Cum s-a ajuns aici, aflăm de la președintele Uniunii Agențiilor Imobiliare, Nicolae Balaur
/VIDEO/ Ministra Justiției, despre activitatea Procuraturii Anticorupție: „S-au oferit pârghii și se vede că tot nu a fost eficient”
/VIDEO/ Ministra Justiției, despre activitatea Procuraturii Anticorupție: „S-au oferit pârghii și se vede că tot nu a fost eficient”
/VIDEO/ Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
/VIDEO/ Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
/VIDEO/ Cum se votează la Comrat pentru alegerile prezidențiale din România: „Dacă au cetățenia, sunt datori acestei țări”
/VIDEO/ Cum se votează la Comrat pentru alegerile prezidențiale din România: „Dacă au cetățenia, sunt datori acestei țări”

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1006: Șoc în România, agenda G7 și lista cu asasinate. Expert: E fals ce spune Putin despre Oreșnik

25 noiembrie 2024, ora 14:22

Presa internaţională scrie despre șocul alegerilor prezidenţiale din România. Cele mai mari agenţii şi publicații descriu rezultatele de la turul I ca fiind un cutremur politic şi o undă de șoc. Pe de altă parte, agenţia rusă de stat RIA Novosti anunţă victoria lui Călin Georgescu în primul tur al alegerilor prezidențiale din România, pe care îl numește "candidat aliniat al Rusiei". Între timp, șeful spionajului ucrainean, generalul locotenent Kirilo Budanov, a afirmat că Kievul este la curent cu „listele de asasinate” ale Rusiei, care vizează profesori, jurnaliști și preoți ucraineni, printre alții, relatează Newsweek.

Miniştrii afacerilor externe din G7 se întâlnesc luni în Italia pentru o conferinţă de două zile care va avea ca principale subiecte de discuție războaiele din Orientul Mijlociu şi Ucraina, şi implicațiile la nivel global reprezentate de realegerea lui Donald Trump la Casa Albă, relatează dpa. Totodată, senatorul republican american Lindsey Graham a numit Ucraina „cea mai bogată țară din Europa”, așa că, potrivit acestuia, președintele ales al SUA, Donald Trump, este interesat să o ajute să câștige războiul cu Rusia. Rușii au avansat în ultima perioadă mult mai repede decât în ​​întregul an 2023 și nu renunță la intenția lor de a ocupa întreaga regiune Donețk, scriu analiștii de la Institutul pentru Studierea Războiului (ISW) citați luni de Ukrainska Pravda.

UPDATE Kremlinul a declarat luni că nu este familiarizat cu viziunea asupra lumii a lui Călin Georgescu, transmite Reuters, care îl califică pe acesta drept un candidat independent de extremă dreapta şi un critic al NATO care cel mai probabil va intra în turul doi din 8 decembrie al alegerilor prezidenţiale din România, scrie Antena3.

UPDATE Drone kamikaze ucrainene au lovit în noaptea de duminică spre luni un depozit de carburant în regiunea rusă Kaluga, a indicat luni o sursă din cadrul Direcţiei principale de informaţii de pe lângă Ministerul Apărării ucrainean (GUR), în timp ce noi atacuri ale Rusiei au făcut zeci de răniţi în Ucraina.

UPDATE Autoritățile ruse sunt îngrijorate de costurile economice suplimentare ale continuării războiului în Ucraina și încearcă să-și forțeze armata să fie mai disciplinată, susține Institutul pentru Studiul Războiului din Washington (ISW).

UPDATE Sistemele Rusiei de apărare aeriană au distrus şapte rachete ucrainene și mai multe drone noaptea trecută, deasupra regiunii Kursk, a anunţat luni guvernatorul regiunii ruse care se învecinează cu Ucraina, transmite Digi24.

UPDATE Aproximativ 150.000 de ucraineni strămutați intern au revenit în regiunile aflate sub ocupaţie rusă, potrivit deputatului Maksym Tkacenko. El a subliniat că sprijinul insuficient oferit de stat este unul dintre motivele care îi determină pe oameni să se întoarcă în aceste zone, scrie The Kyiv Independent.

UPDATE José Manuel Barroso, fostul șef al Comisiei Europene, a declarat că Vladimir Putin i-a spus că „nu vrea ca Ucraina să existe ca stat independent”. Președintele rus ar fi descris Ucraina drept o „țară artificială creată de CIA și de Comisia Europeană”.

UPDATE Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a denunțat luni "amenințarea reînnoită" a minelor antipersonal, la câteva zile după ce Statele Unite au anunţat că vor furniza astfel de arme forţelor ucrainene care luptă împotriva invaziei ruse, relatează AFP.

UPDATE Mike Waltz, nominalizat de Donald Trump pentru funcția de consilier pe securitate naţională, a declarat pe 24 noiembrie că este necesară oprirea escaladării conflictului din Ucraina. „Trebuie să restabilim descurajarea, să readucem pacea şi să acționăm proactiv în faţa acestei spirale de escaladare, în loc să reacționăm la ea”, a subliniat Waltz.

UPDATE Moscova a acuzat administrația preşedintelui american aflat la sfârșit de mandat Joe Biden că subminează planurile preşedintelui ales Donald Trump pentru soluționarea conflictului din Ucraina, informează duminică dpa.

UPDATE „Inamicul încearcă să spargă frontul în sudul regiunii Doneţk, acolo unde se întâlnesc regiunile Doneţk şi Dnipropetrovsk,” a declarat Vladyslav Voloshyn, purtătorul de cuvânt al Comandamentului Sud al armatei ucrainene, pe 24 noiembrie, potrivit Mediafax.

UPDATE Ucraina lucrează activ la dezvoltarea propriilor bombe aeriene ghidate, a raportat pe 24 noiembrie Anatolii Barhylevych, şeful Statului Major al Forţelor Armate Ucrainene. Totodată, Lituania a livrat un alt pachet de ajutor militar Ucrainei, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale din Lituania pe 24 noiembrie, scrie Mediafax.

UPDATE Călin Georgescu, cel care a câștigat turul 1 al alegerilor prezidențiale, este cunoscut pentru declarațiile sale pro-ruse, fiind o figură controversată în politica românească. Printre cele mai cunoscute și șocante declarații ale lui sunt cele în care spunea că Ucraina este un stat inventat, legionarii sunt eroi ai României sau scutul antirachetă de la Deveselu este o „rușine a diplomației”. Călin Georgescu, pro-rus și critic al NATO, s-a arătat un admirator al lui Vladimir Putin, dar a negat orice legături sau sprijin cu Rusia, scrie Libertatea.

UPDATE Rachete și drone ucrainene au fost lansate peste noapte asupra regiunii ruse de graniță Kursk, a spus guvernatorul local, un consilier al acestuia afirmând că a fost „un atac masiv cu rachete de fabricație străină”. O serie de alte drone au fost doborâte deasupra altor regiuni ruse, potrivit ministerului apărării de la Moscova, scrie HotNews.

UPDATE Forțele ruse au atacat peste noapte infrastructura energetică din regiunea Nikolaev din sudul Ucrainei, a declarat luni guvernatorul acesteia. Inginerii au restabilit alimentarea cu energie pentru majoritatea consumatorilor afectați de întreruperile de curent în urma atacului încă de dimineață, a afirmat guvernatorul Vitaliy Kim pe Telegram, scrie HotNews.

UPDATE Marea Britanie și aliații săi din NATO trebuie să rămână în frunte în “noua cursă a înarmării cu inteligență artificială”, va spune luni ministrul britanic Pat McFadden, avertizând că infractorii cibernetici ruși vizează din ce în ce mai mult țările care sprijină Ucraina.

UPDATE Un set de documente secrete desecretizate de serviciile de informații americane a dezvăluit, pentru prima dată, o listă cu țintele asasinatelor lui Vladimir Putin. De-a lungul celor 25 de ani de regim autoritar, mulți dintre rușii care s-au opus public președintelui rus au murit în circumstanțe suspecte, dar acum un nou raport al Biroului Directorului de Informații Naționale confirmă legătura directă a Kremlinului cu numeroase astfel de crime țintite, notează Ziare.com.

UPDATE Liderul PMP, Eugen Tomac, acuză Rusia de implicare în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România în favoarea candidatului independent, Călin Georgescu. El a scris pe Facebook că a atras atenția în mai multe rânduri că „Rusia va folosi toate instrumentele online pentru a manipula alegerile din state europene”.

UPDATE Micul portret pe care jurnaliștii ruși i l-au realizat lui Georgescu se axează pe afinitatea sa pentru o alianță cu Rusia și subliniază o declarație a acestuia privind faptul că apartenența la NATO nu garantează siguranța României, notează Digi24.

UPDATE “Şoc în România: Călin Georgescu, criticul de extremă dreaptă al NATO, preia conducerea în alegerile prezidenţiale”, a titrat The Guardian după scrutinul de duminică.

UPDATE Un critic al NATO de dreapta intră în turul 2 al alegerilor prezidenţiale de duminică, un rezultat șoc care amenință poziția ferm pro-Ucraina a României, scrie şi Reuters.

UPDATE Călin Georgescu a reușit să strângă zeci de milioane de vizualizări pe TikTok în câteva zile. Tema cu cea mai mare vizibilitate împinsă de Călin Georgescu pe TikTok în ultimele două luni este „pacea”, mai exact nevoia ca România să oprească sprijinul pentru Ucraina. Opozanții de pe TikTok îl acuză pe Georgescu în comentarii că „e condus de SRI” și „un pericol pentru societate”, notează AlephNews.

UPDATE Candidatul independent Călin Georgescu conduce primul tur al alegerilor prezidențiale din România. Georgescu este rezervat cu privire la aderarea României la NATO și a insistat cu prudență pentru normalizarea relațiilor cu Rusia, scrie Agenția rusă de știri TASS, relatează Mediafax.

UPDATE Rusia a recrutat sute de mercenari din Yemen pentru a lupta în războiul său împotriva Ucrainei, a informat Financial Times (FT) pe 24 noiembrie.Recruții au spus FT că li s-au promis locuri de muncă profitabile, „salarii mari” și chiar cetățenie rusă.

UPDATE Există deja sisteme de apărare aeriană care pot doborî cu succes rachete precum „Oreșnik”, noua rachetă balistică cu rază intermediară de acțiune (IRBM) a Rusiei, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un discurs video din 24 noiembrie, conform Kyiv Independent.

UPDATE Forțele ruse au capturat un „mercenar” britanic care lupta alături de armata ucraineană în regiunea rusă Kursk, care este încă parțial controlată de forțele Kievului, a declarat o sursă de securitate pentru agenția de presă de stat RIA. „Un mercenar din Marea Britanie, care își spunea James Scott Rhys Anderson, a fost capturat. El prezintă acum dovezi”, a afirmat sursa rusă, scrie HotNews.

UPDATE Pe 21 noiembrie 2024, Rusia a lovit orașul Dnipro cu o rachetă hipersonică cu ogive convenționale. Ucraina a identificat-o ca fiind o rachetă balistică cu rază intermediară de acțiune, iar Putin a afirmat că arma ”este invincibilă” și ”imposibil de interceptat”. Însă, Putin a fost prins cu minciuna de către Fabian Hoffmann, un expert militar din cadrul Proiectului Nuclear Oslo. Președintele rus susține în mod fals că rachetele balistice rusești de tip Oreșnik cu rază intermediară de acțiune sunt de neoprit, a spus expertul. O serie de sisteme de apărare aeriană sunt capabile să distrugă astfel de rachete. „Sisteme precum SM-3 de la Aegis sau Aegis Ashore, precum și cel mai probabil Arrow 3 și THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), pot face față absolut acestui tip de amenințare”, a dezvăluit analistul, potrivit CNN, citat de Ziare.com.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1005: Drone nord-coreene „Made in USA” și amenințările lui Lukașenko. Putin anulează datoriile soldaților
/VIDEO/ Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
/INFOGRAFIC/ Rezultate alegeri prezidențiale în România: Călin Georgescu și Elena Lasconi s-ar putea lupta în turul II
/INFOGRAFIC/ Rezultate alegeri prezidențiale în România: Călin Georgescu și Elena Lasconi s-ar putea lupta în turul II
/VIDEO/ Secretul banilor: Apartamente scumpe. Cum s-a ajuns aici, aflăm de la președintele Uniunii Agențiilor Imobiliare, Nicolae Balaur
/VIDEO/ Secretul banilor: Apartamente scumpe. Cum s-a ajuns aici, aflăm de la președintele Uniunii Agențiilor Imobiliare, Nicolae Balaur
/VIDEO/ Ministra Justiției, despre activitatea Procuraturii Anticorupție: „S-au oferit pârghii și se vede că tot nu a fost eficient”
/VIDEO/ Ministra Justiției, despre activitatea Procuraturii Anticorupție: „S-au oferit pârghii și se vede că tot nu a fost eficient”
/VIDEO/ Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
/VIDEO/ Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
/AUDIO/ Șor se plânge lui Platon la telefon: „Nu vreau să trăiesc toată viața în Rusia. Sunt atât de mincinoși...”
/AUDIO/ Șor se plânge lui Platon la telefon: „Nu vreau să trăiesc toată viața în Rusia. Sunt atât de mincinoși...”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.