Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1008: Vizită la Seul, obuze defecte și avertizare NATO! Rusia promite lovituri de răzbunare

/VIDEO/ Israelul a aprobat acordul de încetare a focului în Liban: Condițiile păcii și declarațiile lui Netanyahu și Biden

missing
27 noiembrie 2024, ora 09:18

Israelul a aprobat marți seara un acord de încetare a focului în războiul său din Liban cu Hezbollahul. Decizia va intra în vigoare miercuri dimineață, potrivit Washingtonului, scrie AFP, citat de Agerpres.

Încetarea focului a fost aprobată în cursul serii de cabinetul de securitate israelian, conform informațiilor dezvăluite de biroul premierului israelian Benjamin Netanyahu.

„V-am promis victoria și vom obține victoria. Vom finaliza eliminarea Hamas, ne vom aduce acasă toți ostaticii, ne vom asigura că Gaza nu va mai reprezenta o amenințare pentru Israel și îi vom readuce pe locuitorii din nord în siguranță la casele lor”, a spus premierul la începutul declarației sale care a fost înregistrată înainte de dezbaterea privind aprobarea încetării focului în Cabinet.

video: x/IsraeliPM

„Războiul nu se va încheia până când nu ne vom atinge toate obiectivele, până când locuitorii din nord nu se vor întoarce în siguranță acasă. Acest lucru se va întâmpla, la fel cum s-a întâmplat în sud. Prietenii mei, locuitori din nord, sunt mândru de voi, de capacitatea voastră de a rezista, sunt pe deplin angajat în ceea ce privește viitorul vostru”, a adăugat Netanyahu.

Înainte de a da unde verde finală, Netanyahu a indicat că durata încetării focului va depinde „de ceea ce se va întâmpla în Liban”. De asemenea, „În deplin acord cu Statele Unite, menținem libertatea completă de acțiune militară” în Liban, a subliniat premierul, adăugând că „dacă Hezbollahul încalcă acordul și încearcă să se înarmeze din nou, vom ataca”.

Președintele american Joe Biden a salutat într-o postare pe X, anunțul acordului: „Astăzi am știri bune să vă raportez din Orientul Apropiat. Am vorbit cu prim miniștrii din Liban și Israel. Și am plăcerea să vă anunț: Ei au acceptat propunerea Statelor Unite pentru a opri conflictul devastator dintre Israel și Hezbollah”.

De asemenea, într-un scurt discurs la Casa Albă, liderul de la Washington a promis o nouă iniţiativă pentru a obţine încetarea focului în Fâşia Gaza.

„În zilele următoare, Statele Unite vor depune din nou un efort împreună cu Turcia, Egipt, Qatar, Israel şi alte ţări pentru a se ajunge la un armistiţiu în Gaza, eliberarea ostaticilor şi sfârşitul războiului fără Hamas la putere", a declarat Joe Biden.

video: yt/The White House

Potrivit site-ului de informații american Axios, proiectul american negociat în ultimele zile prevede un armistițiu de 60 de zile în timpul căruia Hezbollahul și armata israeliană să se retragă din sudul Libanului pentru a permite armatei libaneze să se desfășoare acolo.

Planul include înființarea unui comitet internațional care să supravgheze aplicarea acestuia, plus și posibilitatea ca Statele Unite să acorde sprijin pentru o acțiune militară israeliană în cazul unor acțiuni ostile ale Hezbollahului.

Armistițiul a început miercuri la ora 2:00 GMT.

De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1007: Atac masiv, avertizare atomică și record pe front! NATO: „Kievul va primi rachete de croazieră”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1007: Atac masiv, avertizare atomică și record pe front! NATO: „Kievul va primi rachete de croazieră”
/EXCLUSIV/ Interviu cu Elena Lasconi la TV8: „Nu putem să închidem ochii. E un context geopolitic extrem de dificil”
/EXCLUSIV/ Interviu cu Elena Lasconi la TV8: „Nu putem să închidem ochii. E un context geopolitic extrem de dificil”
/VIDEO/ Deschidere cu fast pe scena Teatrului Fără Nume: Actori și regizori din 7 țări, reuniți la Chișinău, la a XIII-a ediție ClassFest
/VIDEO/ Deschidere cu fast pe scena Teatrului Fără Nume: Actori și regizori din 7 țări, reuniți la Chișinău, la a XIII-a ediție ClassFest
/DOC/ Cariera și averea lui Victor Furtună: De la instrumentarea dosarelor Chitoroagă și Stoianoglo, la șefia PCCOCS
/DOC/ Cariera și averea lui Victor Furtună: De la instrumentarea dosarelor Chitoroagă și Stoianoglo, la șefia PCCOCS
/VIDEO/ Forum pentru integrare în UE. Experții cred că e necesar un dialog mai bun cu cetățenii: „Să mergem de la poartă la poartă”
/VIDEO/ Forum pentru integrare în UE. Experții cred că e necesar un dialog mai bun cu cetățenii: „Să mergem de la poartă la poartă”

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1008: Vizită la Seul, obuze defecte și avertizare NATO! Rusia promite lovituri de răzbunare

27 noiembrie 2024, ora 11:14

Rusia a promis marți că va răspunde atacurilor Ucrainei cu rachete ATAC-MS din regiunea Kursk. „Se pregătesc acțiuni de răzbunare”, a declarat Ministerul Apărării al Rusiei într-o declarație care acuză Ucraina că a lansat atacuri ATACMS sâmbătă și luni, vizând site-uri militare din regiunea de sud-vest Kursk, potrivit The Moscow Times.

Rusia îşi demonstrează disponibilitatea de a escalada războiul din Ucraina, declarându-şi refuzul de a îngheța linia frontului sau de a ajunge la un compromis, se arată în ultimul raport al Institutului pentru Studiul Războiului (Institute for the Study of War-ISW), scrie Mediafax.

UPDATE Călin Georgescu, candidatul care a câștigat turul 1 al alegerilor prezidențiale din România, susține deschis Rusia și chiar pune la îndoială existența războiului din Ucraina. Opiniile sale despre război sunt populare și „au primit două milioane de voturi pentru că au fost suprimate sistematic din spațiul public”, scrie profesoara de științe politice Alina Mungiu-Pippidi, într-o opinie publicată în România Curată. Potrivit profesoarei care predă științe politice, ca și în cazul alegerilor din SUA, câștigate de Donald Trump, „votanții se răzbună dacă li se interzice să gândească, dacă în loc să fie convinși sunt constrânși”, scrie HotNews.

UPDATE Armata rusă a ocupat circa 235 de kilometri pătraţi de teritoriu săptămâna trecută în Ucraina, mai ales în regiunea estică Doneţk, un record săptămânal în acest an, relatează marţi agenţia EFE, potrivit Agerpres.

UPDATE După încheierea războiului din Ucraina, primele trei priorități pentru dezvoltarea statului includ restabilirea statutului nuclear al țării, în timp ce aderarea la NATO este doar pe locul șapte. Aceste date au fost publicate de Centrul de monitorizare socială în cadrul unei conferințe de presă din 26 noiembrie, scrie Zerkalo Nedeli.

UPDATE Războiul lui Putin din Ucraina a depășit 33 de luni, iar Moscova își continuă fără scrupule campania sângeroasă, în care au murit zeci de mii de militari de ambele părți. Dar acum, general-maiorul în retragere Mick Ryan avertizează că există o ”gaură” în Occident, în privința stocurilor de arme pentru un război de durată cu Rusia. Asta înseamnă că Vestul nu este pregătit pentru un astfel de conflict, între forțele NATO și Rusia, scrie Ziare.com.

UPDATE Compania rusă de stat Gazprom se aşteaptă ca după 31 decembrie 2024 să nu mai fie livrate gaze către Europa via Ucraina, în planificarea sa internă pentru anul viitor, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

UPDATE Germania alocă 65 de milioane de euro pentru remedierea infrastructurii energetice din Ucraina, parte a unui pachet de sprijin mai amplu. Ministrul german al economiei, Robert Habeck, a subliniat că infrastructura energetică a Ucrainei continuă să fie vizată de atacuri aeriene masive din partea Rusiei, scrie Gândul.

UPDATE Alexandr Dughin, ideologul ultra-naționalist rus, laudă ascensiunea lui Călin Georgescu în alegerile prezidențiale din România. Dughin îl descrie drept patriot conservator și tradiționalist, susținând că este „mai ușor de abordat” pentru Rusia și un obstacol în calea apropierii Moldovei de UE, notează Adevărul.

UPDATE După invazia Ucrainei de către Moscova în urmă cu peste 1.000 de zile, Occidentul a impus mai multe sancțiuni contra Kremlinului, care să slăbească capacitatea sa de război. Dar acum, o țară din Europa îl izbește din plin pe Putin. Austria, după 50 de ani de afaceri cu Rusia, oprește importul de gaze naturale de la Gazprom.

UPDATE Grupul jurnalistic independent Berg a vorbit cu civili strămutați de incursiunea ucraineană din Kursk, la trei luni după lansarea acesteia. Potrivit datelor oficiale rusești, 112.000 de persoane au fugit, în timp ce numărul persoanelor rămase sub ocupație nu este cunoscut. Majoritatea celor care au părăsit așezările cucerite de ucraineni s-au refugiat în Kursk, așteptând să se întoarcă acasă în câteva zile. Rudele celor rămași spun însă că sunt disperate pentru că nu pot lua legătura cu ei și cer deschiderea unui coridor de evacuare. Demersurile lor nu au dat însă rezultate până acum, potrivit Meduza.

UPDATE Militari din Direcția Principală de Informații (HUR) a armatei ucrainene au desfășurat Operațiunea „HUR-KIT”, având ca scop evacuarea pisicilor care trăiau pe Insula Șerpilor.

UPDATE Sistemele rusești de apărare aeriană au distrus 22 de drone ucrainene peste noapte, a declarat miercuri Ministerul rus al Apărării, informează Reuters. Zece dintre drone au fost distruse pe teritoriul regiunii sudice Rostov, în timp ce restul se aflau în regiunile Belgorod, Voronej, Kursk, Briansk și Smolensk, a declarat ministerul pe canalul său de Telegram, notează Libertatea.

UPDATE NATO anunţă că militarii organizaţiei nu vor lovi locurile de lansare ale Rusiei decât ca răspuns la un eventual atac rusesc. Dezvăluirea a fost făcută de amiralul Rob Bauer, preşedintele Comitetului militar al NATO. Bauer a adăugat că ţările NATO trebuie să investească mai mult în apărarea aeriană.

UPDATE Discuțiile din Occident despre înarmarea Ucrainei cu arme nucleare sunt „absolut iresponsabile”, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

UPDATE Ministerul ucrainean al Apărării investighează obuzele de mortier defecte, fabricate în Ucraina, după ce cel puțin 100.000 de cartușe de 120 mm fabricate în Ucraina au trebuit să fie scoase din folosirea lor în prima linie. Soldații au început să spună la începutul lunii noiembrie că acele cartușe nu au explodat, au rămas blocate în lansator sau au căzut, potrivit The Guardian.

UPDATE Ministerul ucrainean de Externe a transmis marți, 26 noiembrie, că nu există „impedimente” pentru ca Polonia să desfășoare operațiuni de exhumare a victimelor masacrului de la Volînia din cel de-Al Doilea Război Mondial, în contextul tensiunilor anterioare pe această temă cu Varșovia, relatează The Kyiv Independent. „Fiecare familie are dreptul de a onora memoria strămoșilor săi cu demnitate”, a spus ministrul ucrainean de externe, Andrii Sibiha. „Lucrăm la mecanisme practice de soluționare a problemelor legate de căutări și exhumări”, a mai precizat el, potrivit Libertatea.

UPDATE Preşedintele american Joe Biden a cerut Congresului să aloce o sumă suplimentară de 24 de miliarde de dolari pentru consolidarea sprijinului militar pentru Ucraina, notează POLITICO. Din suma totală de 24 de miliarde de dolari, 8 miliarde de dolari sunt destinate finanţării contractelor companiilor americane pentru furnizarea de arme Ucrainei. Alte 16 miliarde de dolari americani vor fi utilizate pentru reaprovizionarea arsenalului militar american, notează Mediafax.

UPDATE Președintele rus Vladimir Putin este așteptat, miercuri, în Kazahstan, considerat „adevăratul său aliat”, deși este curtat de China și de Occident. El urmează să discute cu liderul kazah Kassym-Jomart Tokaiev despre implementarea unor proiecte energetice în această țară din Asia Centrală, potrivit agenției de presă AFP.

UPDATE Luptătorii din Brigada „Hart” a Detaşamentului 1 Grăniceri al Ucrainei au vizat poziţiile ruseşti şi au distrus depozitul de muniţii lângă Vovceansk, informează Ukrinform.

UPDATE Ministrul de externe al Republicii Lituania, Gabrielius Landsbergis, a anunţat că țara sa ar trebui să fie deschisă propunerilor care au fost înaintate de președintele francez, Emmanuel Macron. Lituania este dispusă să ia în considerare scenariile potrivit cărora trupe europene ar putea fi trimise în Ucraina, a declarat ministrul afacerilor externe al Republicii Lituania, Gabrielius Landsbergis, potrivit Rador.

UPDATE Reprezentanții permanenți ai statelor membre ale Uniunii Europene se vor întâlni pe 27 noiembrie, pentru a discuta cel de-al 15-lea pachet de sancţiuni împotriva Rusiei, care include măsuri vizând flota fantomă a Rusiei şi companiile chineze care ar furniza arme Moscovei, relatează Reuters.

UPDATE O delegație ucraineană condusă de ministrul Apărării, Rustem Umerov, vizitează Coreea de Sud în această săptămână pentru a solicita ajutor în materie de armament care să fie folosit în războiul cu Rusia, potrivit rapoartelor mass-media citate de Reuters.

UPDATE Ucraina a acuzat marţi forţele ruse că au executat prin împușcare cinci soldaţi ucraineni pe care i-au luat prizonieri în regiunea Doneţk, pe frontul din est. Kievul a denunțat de mai multe ori incidente de acest gen în ultimele luni, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

UPDATE Germania întocmește o listă de clădiri publice și private care ar putea fi transformate în buncăre în caz de necesitate, a declarat miercuri Ministerul de Interne al țării, potrivit Euronews. Lista ar include parcări, gări subterane, clădiri de stat și proprietăți private, notează Antena3.

UPDATE Rusia a fost lovită în privința producției de avioane de ultimă generație Su-57s, care a devenit o vulnerabilitate fatală. Acest lucru ar însemna că Putin nu are nicio șansă împotriva Vestului, în cazul unei escaladări din partea Kremlinului, dincolo de Ucraina. Supremația ”cerului” este vitală în cazul unui probabil război al Rusiei contra NATO, iar diminuarea producției de avioane Su-57s determină o supremație aeriană clară a forțelor alianței nord-atlantice dotate cu aeronave F-35, F-22 și F-16, scrie ziare.com, citând The Telegraph.

UPDATE Două bombardiere strategice americane B-52 Stratofortress au fost interceptate luni de două avioane de luptă ruseşti Su-27 în apropierea exclavei ruse Kaliningrad de la Marea Baltică, a declarat marţi un oficial american.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1007: Atac masiv, avertizare atomică și record pe front! NATO: „Kievul va primi rachete de croazieră”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1006: Șoc în România, agenda G7 și lista cu asasinate. Expert: E fals ce spune Putin despre Oreșnik
/INFOGRAFIC/ Alegeri prezidențiale în România. Rezultate finale: Călin Georgescu și Elena Lasconi se vor duela în turul II
/INFOGRAFIC/ Alegeri prezidențiale în România. Rezultate finale: Călin Georgescu și Elena Lasconi se vor duela în turul II
/EXCLUSIV/ Interviu cu Elena Lasconi la TV8: „Nu putem să închidem ochii. E un context geopolitic extrem de dificil”
/EXCLUSIV/ Interviu cu Elena Lasconi la TV8: „Nu putem să închidem ochii. E un context geopolitic extrem de dificil”
/VIDEO/ Ministra Justiției, despre activitatea Procuraturii Anticorupție: „S-au oferit pârghii și se vede că tot nu a fost eficient”
/VIDEO/ Ministra Justiției, despre activitatea Procuraturii Anticorupție: „S-au oferit pârghii și se vede că tot nu a fost eficient”
/DOC/ Cariera și averea lui Victor Furtună: De la instrumentarea dosarelor Chitoroagă și Stoianoglo, la șefia PCCOCS
/DOC/ Cariera și averea lui Victor Furtună: De la instrumentarea dosarelor Chitoroagă și Stoianoglo, la șefia PCCOCS
/AUDIO/ Șor se plânge lui Platon la telefon: „Nu vreau să trăiesc toată viața în Rusia. Sunt atât de mincinoși...”
/AUDIO/ Șor se plânge lui Platon la telefon: „Nu vreau să trăiesc toată viața în Rusia. Sunt atât de mincinoși...”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.