Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

/DOC/ În parcul la Izvor ar putea fi construit un Aqua Park. Cine este beneficiarul proiectului

25 aprilie 2018, ora 14:25
Distribuie:

Potrivit proiectului, primăria în conformitate cu o decizie a Curții de Apel Chișinău este obligată să prelungească contractul de arendă a unui teren de 1,7 de hectare care este amplasat în parcul la Izvor. Pe acest teren ar urma să fie construit un „aquaparc” fără dreptul de privatizare. Proiectul prevede că plata anuală pentru arenda terenului este de 69 de mii de lei. Miercuri, 25 aprilie, comisia pentru construcții, arhitectură și relații funciare a dat aviz negativ proiectului dat cu cinci voturi pro și doi consilieri care s-au abținut.

Potrivit secretarului Consiliului Municipal Chișinău, Adrian Talmaci, în pofida avizului negativ al comisiei, consilierii municipali vor decide dacă prelungește contractul de arendă sau nu.

Cine este beneficiarul

Beneficiarul final al acestui parc acvatic este milionarul Gabriel Stati. Acesta fiind unicul fondator și conducător al societății cu Răspundere Limitată Gi-Marketing, care este fondatorul SRL-ului Pavlomarin – compania pe numele căreia urmează să fie sau nu prelungit contractul de arendă.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram