/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Vot crucial în SUA și ajutor deblocat! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Muzeul Parlamentului va avea un punct de comercializare a suvenirelor

missing
15 august 2018, ora 14:32

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului, se propune ca în punctul de vânzare a suvenirelor să se regăsească tot felul de obiecte pe care să fie aplicată insigna legislativului Republicii Moldova. Printre acestea: magneți, căni, farfurii decorative, pixuri, portmonee etc.

Muzeul Parlamentului a fost inaugurat la 23 mai 2017, de Ziua Legislativului. Printre exponate se regăsesc documente istorice, fotografii și cadouri protocolare primite de deputați de-a lungul anilor: cărți, tablouri, suvenire, monede sau mingi cu autografe.

Muzeul este situat la parterul clădirii Parlamentului. Accesul este gratuit, în baza unei înregistrări prealabile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram