Război în Ucraina, ziua 739: Traficul pe podul Crimeei, temporar închis. Zelenski face un nou apel asupra aliaților occidentali

Un fost secretar de stat de la Ministerul Agriculturii revine în funcție

19 decembrie 2018, ora 15:18

Membrii Cabinetului de Miniștri au aprobat în cadrul ședinței de astăzi candidatura lui Veaceslav Cernat la funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii, în domeniul produselor de origine animalieră. Potrivit reprezentanților Guvernului, Cernat a câștigat concursul de angajare, anunțat pentru această funcție.

Anterior, Veaceslav Cernat a deținut funcția de secretar de stat la acest minister, el a demisionat însă în luna octombrie a anului trecut.

Tot la ședința de astăzi, membrii Executivului au aprobat candidatura lui Vladislav Chetrar la funcția de director general adjunct al Agenției Proprietăți Publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram