Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina ziua 884: Atacuri cu drone, erou arestat, catastrofa din Rusia și soluția rapidă! Putin vrea un NATO

Ce spune Procuratura Generală despre declarațiile scandaloase de ieri ale lui Ilan Șor, referitoare la Igor Dodon

missing
05 februarie 2019, ora 12:07

Angajații Procuraturii Generale (PG) analizează declarațiile făcute ieri, în cadrul unei conferințe de presă, de Ilan Șor, președintele Partidului Politic ȘOR (PP ȘOR), cu referire la președintele țării Igor Dodon; în care primul spune că i-ar fi făcut diverse favoruri șefului statului, iar cel din urmă l-ar șantaja.

„Vom acționa conform prevederilor legale, analizăm informațiile și ne vom expune la momentul potrivit”, este răspunsul reprezentanților PG, la solicitarea TV8 de a comenta declarațiile făcute de Ilan Șor.

Ieri, Ilan Șor a declarat că Igor Dodon i-ar amenința membrii familiei, mai exact soția și fiul, cu dosare penale, intentate la comandă pe teritoriul Federației Ruse. Totodată, acesta i-a amintit șefului statului că anterior acesta s-ar fi plimbat cu avionul personal al lui Șor și s-ar fi folosit de mai multe bunuri, inclusiv imobile de ale sale, din Rusia.

Reprezentanții Președinției au comunicat ulterior aceste declarații în modul următor: „unii candidați la alegerile parlamentare încearcă să atragă Președintele și instituția prezidențială în polemici politice cu temei fictiv”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram