/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/DOC/ Ghimpu l-a dat în judecată pe Năstase: „În loc să-și ceară scuze, obrăznicia și minciunile lui Andrei Năstase continuă”

missing
15 februarie 2019, ora 08:22

„Nu aș fi depus cererea în instanță de judecată, dar în loc să-și ceară scuze, obrăznicia și minciunile lui Andrei Năstase continuă și astăzi, inclusiv și la întâlnirile cu cetățenii.  „Eroul salvator” folosește aceleași metode ale KGB-ului de cândva, utilizate în acești ani de slugile Kremlinului (Voronin, Dodon etc.) pentru a-și salva nașul”, a scris Ghimpu pe pagina sa de facebook.

În cererea de chemare în judecată, Ghimpu în continuare solicită scuze și să i se compenseze prejudiciul cauzat de aceste declarații defăimătare în cuantum de un leu.

Anterior,  rugat să comenteze cererea prealabilă expediată de Mihai Ghimpu în adresa sa, Andrei Năstase a spus că acesta „acu s-o trezit” menționând că deja de mai mulți ani vorbește despre miliardul furat, laundromatul rusesc și politicienii care ar fi implicați.

„Eu asta fac de trei ani de zile, despre implicarea hoților în furtul miliardului, despre spălătoria mafiei rusești, în atacurile raider, despre hoți nu am încetat să vorbesc de ani de zile. Acu s-o trezit. Individul despre care vorbiți dvs. Mihai Ghimpu, este un politician de sub 1% și din punctul meu de vedere s-a sinucis politic de foarte multă vreme. Cât privește demnitate, onoare, eu nu dau nici 30 de arginți, pardon, 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui Ghimpu”, a declarat atunci Năstase.

Foto: FB/ Mihai Ghimpu

Foto: FB/ Mihai Ghimpu

Foto: FB/ Mihai Ghimpu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram