Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina ziua 884: Atacuri cu drone, erou arestat, catastrofa din Rusia și soluția rapidă! Putin vrea un NATO

Vești bune de la serviciul METEO! Vremea se încălzește până la +18 grade

missing
01 martie 2019, ora 14:17

Meteorologii au vești bune. Potrivit lor, săptămâna viitoare ne putem aștepta la temperaturi de până la +18 grade Celsius, pe timp de zi. Valoarea se va înregistra vinerea viitoare, în partea de sud a țării, iar la Nord și în Centru vor fi până la +16 și +17 grade.

Temperaturile vor încerca să crească începând cu săptămâna viitoare. Astfel, de luni până joi, maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor ajunge până la +13 grade, în partea de nord a țării; la Sud vor fi maxim +15 grade, iar Centru, maxim +14 grade. Se va încălzi și pe timp de noapte. La începutul săptămânii vor mai fi temperaturi negative noaptea, iar începând cu ziua de marți, minimele vor fi de 0… +2 grade, iar către finele săptămânii, noaptea se va răci până la +4… +6 grade.

Săptămâna viitoare sunt posibile ploi slabe: marți și miercuri, în partea de sud a țării, iar joi, la Nord și în Centru.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram