/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 734: Muniție din afara UE și avion rusesc doborât. Kremlinul avertizează despre un război cu NATO

Percheziții în 30 de locații din nordul țării. Trei persoane au fost reținute

12 martie 2019, ora 08:54

UPDATE. 8:57. Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că în dimineața zilei de 12 martie au efectuat 14 percheziții în Penitenciarele nr.4-Cricova, nr.6-Soroca, nr.11-Bălți și nr.18-Brănești. Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar privind suspectarea mai multor deținuți în comiterea infracțiunilor deosebit de grave în regiunile de nord a Moldovei. Obiectele interzise depistate la deținuți au fost documentate și ridicate de organele de poliție.

Astfel, în dimineața zilei de astăzi, a fost demarată o operațiune specială cu implicarea a 120 polițiști din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii, Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială “Fulger”, subdiviziunilor teritoriale ale IGP și 200 angajați ai Administrației Naționale a Penitenciarelor, materializată prin descinderi cu percheziții în peste 30 de locații: la domiciliu și în locurile de detenție (penitenciarele Cricova, Soroca, Bălți și Brănești).

Până la moment au fost reținute trei persoane pentru 72 de ore.

Cu detalii revenim.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram