/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO. VIDEO/ Protest la Piața Centrală. Mai mulți agenți s-au plâns că li s-au cerut bani pentru prelungirea autorizației

missing
01 aprilie 2019, ora 11:02

Astăzi la ședința primăriei, Ruslan Codreanu, primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a declarat că va semna astăzi o dispoziție de eliberare a conducerii Pieței Centrale din Chișinău. Acesta spune că a primit câteva petiții din partea agenților economici, în care este sesizat că se fac colectări ilegale de taxe de la agenții economici.

„După ședință voi semna dispoziția de eliberare a directorului Pieței Centrale și a conducerii Pieței Centrale”, a spus Codreanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram