/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 820: Lupte grele, dezastru la Harkov și cadoul lui Kadîrov. Rusia se ia de Moldova și acuză România

/FOTO/ Avem și în Moldova un deputat pe bicicletă

missing
03 mai 2019, ora 12:10

Am tot auzit exemple din „Europa”, unde cică unii deputați se duc la lucru pe bicicletă, și am tot visat ca într-o bună zi vom avea și noi parlamentari pe care să-i vedem pe două roți. Se pare că visul alegătorului moldovean s-a împlinit. Cel puțin Dumitru Alaiba, proaspăt deputat din Blocul ACUM, azi a mers cu bicicleta, nu știm, dacă la lucru sau la plimbare, dar parlamentarul spune că obișnuiește să meargă și cu bicicleta, și cu mașina. 

„Din 2016 alternez maşina cu bicicleta. De ce asta s-ar schimba doar pentru că sunt parlamentar? Pe bicicletă ocupi mai puțin spațiu în acest oraş tot mai aglomerat, poluezi mai puțin, plus faci nişte exerciții. Dacă am mai avea şi nişte infrastructură decentă… Într-un fel sau altul – primul deputat care a venit la lucru cu bicicleta”, a comentat Alaiba pe rețelele de socializare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram