/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 848: Atacuri nocturne la Kiev și soldat decapitat. Ucraina ar putea semna un acord de securitate cu UE

Igor Dodon s-ar fi întâlnit, la Minsk, și cu președintele cecen, Ramzan Kadîrov. Ce ar fi discutat cei doi

missing
22 iunie 2019, ora 14:39

Președintele Igor Dodon, pe lângă întâlniri cu președinții Belarusului și Serbiei și cu reprezentanți înalți ai Federației Ruse, se pare că șeful statului s-a întâlnit și cu președintele Republicii Cecenia, Ramzan Kadîrov. Cei doi au discutat despre stabilirea „celor mai strânse și prietenoase relații între Moldova și Cecenia”, scrie grozny-inform.ru. Despre întâlnirea celor doi ar fi scris Kadîrov pe pagina sa de VKontakte.

„Se întâmplă să întâlnești politicieni și oameni de stat cu care îți este plăcut să te întâlnești, să comunici, să discuți chestiuni importante. Anume așa om, în opinia mea, este președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Noi ne-am întâlnit la Minsk. Am discutat chestiuni privind stabilirea celor mai strânse și prietenoase relații între Moldova și Cecenia”, a scris Kadîrov.

Este de remarcat faptul că părțile au convenit să organizeze evenimente culturale și sportive până la sfârșitul anului, să organizeze un schimb de delegații de oameni de afaceri.

„Igor Nikolaievici a vorbit călduros despre Rusia și despre prietenia dintre țările noastre. L-am invitat pe Igor Nikolaievich să viziteze Cecenia și a primit o asigurare că va veni la Groznîi până la sfârșitul anului!”, a spus Ramzan Kadîrov.

Totodată, până la această oră președintele Igor Dodon nu a făcut publică informația că s-ar fi întâlnit cu Ramzan Kadîrov și nici nu a anunțat dacă va face sau nu o vizită în Cecenia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram