Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, spune că nu știa nimic despre intenția fratelui său de a participa la alegerile locale pentru funcția de primar al Chișinăului din partea Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi.

Dumitru Diacov afirmă că în R. Moldova este democrație și oricine se poate lansa în campania electorală, indiferent de relațiile de rudenie cu politicienii.

Despre anunțul surpriză a lui Ivan Diacov de a se alia cu Renato Usatîi, Dumitru Diacov a comentat pentru TV8: „S-au găsit unul pe altul – luptători. Lasă-l să candideze. Ce să-i faci? Eu nu am știut nimic. Nu m-a întrebat, dar treaba lui. Se întâmplă că frații câteodată au opțiuni diferite”.

Întrebat dacă își va susține fratele în campania electorală pentru șefia capitalei, Dumitru Diacov a răspuns ferm: „Eu fac parte din Partidul Democrat și normal că o să susțin candidatura PDM”.

Partidul Nostru și-a prezentat astăzi candidatul pentru funcția de primar al Chișinăului. Acesta este fostul șef al Procuraturii municipale, Ivan Diacov, fratele democratului Dumitru Diacov.

/VIDEO/ Ivan Diacov, ex-procuror al mun. Chișinău, este candidatul Partidului Nostru la Primăria Chișinău

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!