/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 848: Atacuri nocturne la Kiev și soldat decapitat. Ucraina ar putea semna un acord de securitate cu UE

Discursul lui Dodon de la tribuna Adunării Generale a ONU, coordonat cu Ministerul Afacerilor Externe

missing
13 septembrie 2019, ora 07:30

Discursul președintelui Igor Dodon, care va fi rostit în luna septembrie de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), va fi coordonat cu Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE). Anunțul a fost făcut de către ministrul de Externe, Nicu Popescu, la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova. 

„Președintele Igor Dodon merge la Adunarea Generală a Națiunilor Unite ca reprezentant al țării, iar mesajul pe care îl va transmite trebuie să reprezinte interesul comun al cetățenilor. Noi acum discutăm exact parametrii acestui discurs și tezele exacte pentru acest forum”, a declarat Nicu Popescu.

În luna septembrie curent, Igor Dodon va întreprinde o vizită de lucru în SUA unde pentru prima dată din anul 2005, Președintele Republicii Moldova va rosti un discurs de la tribuna Adunării Generale a ONU.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram