Război în Ucraina, ziua 395: Zelenski explică de ce întârzie contraofensiva. Oligarh din Rusia: "Trăim ca babuinii din Africa"

/FOTO/ Cum arată Arena Chișinău din interior

29 octombrie 2019, ora 19:46

Au apărut primele imagini din interiorul Arenei Chișinău. Imaginile au fost postate azi de către un internaut pe o rețea socială.  

Din imagini se vede că complexul nu este încă finisat. A fost construită  sala unde se va putea juca volei, baschet, un teren de joacă pentru copii, aquaparcul și bazinul pentru antrenamente.

Deși complexul urma să fie dată în exploatare de hramul orașului Chișinău, 14 octombrie, autoritățile au promis un nou termen și au dat asigurări că va fi gata până la sfârșitul acestui an, când va găzdui diverse evenimente sportive și culturale.

Proiectul complexului Arena Chișinău este prevăzut cu o sală care se va putea adapta la evenimentele care vor avea loc. Astfel, aici vor putea avea loc jocuri de volei, handbal, fotbal de sală, baschet, etc. De asemenea, va avea scaune pliante pentru eventuale evenimente culturale. Complexul va mai fi dotat cu un aquaparc, săli de fitness, un bazin pentru antrenamente și competiții sportive, șapte corturi deschise pentru tenis.

Suma investițiilor constituie 43 de milioane de euro, iar contribuția statului va fi de 100 de milioane de lei, bani care vor fi oferiți la un an de construcție.

Foto: Artur Gurău

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram