/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/UPDATE/ Tragedie la Hâncești: Doi dintre doctorii care au intrat în casa unde au fost găsiți trei tineri morți, s-au simțit rău

missing
17 decembrie 2019, ora 10:06

UPDATE: Doi dintre medicii care mers aseară la fața locului pentru a le acorda primul ajutor celor trei victime au început să se simtă rău la scurt timp după ce au intrat în casă. Aceștia au avut nevoie, la rândul lor, de îngrijiri medicale. În prezent, doctorii se simt bine și sunt în afara oricărui pericol. Solicitat de TV 8, vicedirectorul Spitalului Raional Hâncești, Iurie Petcu, a declarat că nu se cunoaște, deocamdată, din ce cauză li s-a făcut rău medicilor.

Acestora le-au fost prelevate analize, care vor arăta din ce cauză s-au simțit rău medicii.

Caz tragic la Hâncești! Trei tineri  au fost găsiți morți într-o casă. Victimele sunt doi băieți de 25 de ani și o fată de 21 de ani. 

Oamenii legii au fost alertați aseară, în jurul orei 21:20 de către un vecin, care a descoperit cele trei cadavre, în casa tatălui uneia dintre victime. Unul dintre tinerii decedați se întorsese cu o zi mai devreme de la muncă de peste hotare. Ieri, împreună cu cel de-al doilea tânăr, care muncea în calitate de șofer de taxi și tânăra care era dispecer la o companie de taxi ar fi consumat diverse produse alimentare și alcool. Potrivit poliției, cei trei s-ar fi intoxicat cu o substanță neidentificată și au murit. Pe trupurile neînsuflețite ale victimelor nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Urmează să fie efectuată o expertiză medico-legală care va stabili cauzele exacte ale survenirii decesului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram