/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Divorț, după 12 ani de căsnicie în familia regală britanică. Regina Elisabeta a II-a este devastată și a confirmat informația

11 februarie 2020, ora 16:51

Peter Phillips, nepotul favorit al reginei Elisabeta a II-a,  a divorţat, după 12 ani de căsnicie. Acesta s-a despărțit de frumoasa Autumn Philips, cu care se căsătorise în 2008. 

Potrivit publicaţiei britanice The Mirror, regina Elisabeta a II-a este devastată de veste și  extrem de dezamăgită, având în vedere că Peter era unul dintre nepoții ei favoriți. După scandalul în care era implicat prințul Andrew și decizia prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se distanța de familia regală, un divorț era fix ce mai lipsea.

Potrivit unei surse din familia regală cea care a decis să divorțeze este Autumn, iar Peter este în stare de șoc, el fiind luat prin surprindere de hotărârea soției sale. Peter Phillips este fiul prinţesei Anne, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a, şi al primului său soţ, Mark Phillips. Totodată, este al 15-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, potrivit libertateapentrufemei.ro.

El credea că are o căsnicie fericită, încununată de două fetiţe încântătoare. De aceea e absolut şocat”, mai spun sursele.

Cu siguranță nici unul dintre noi, nu crede că Peter (42 de ani) sau Autumn(41 de ani) ar fi implicați în vreo altă relație. Se pare că relația lor doar s-a răcit, iar decizia a apărut din senin, iar Peter este foarte surprins și supărat”, a mai declarat o sursă pentru The Sun.

După ce Majestatea Sa Regală Regina a fost informată, cât și membrii familiilor lor, Peter și Autumn au decis împreună să se despartă. Au ajuns la concluzia că așa este cel mai bine pentru cei doi copii ai lor. Decizia de a divorța și de a împărți custodia vine după mai multe luni de discușii și deși este trist, decizia este una amiabilă. Prioritatea principală a cuplului va fi ca minunatele lor fiice, Savannah (9 ani) și Isla (7 ani) să ducă o viață bună. Familiile celor doi au fost triste când au auzit vestea, dar îi sprijină total pe Peter și autumn în decizia lor de a-și crește copiii împreună‘, au declarat preprezentantul cuplului.

Cuplul a demarat procedura de divorț și vor împărți custodia fetelor. Cei doi au început încă de la sfârșitul anului trecut să vorbească despre divorțul lor.

Autumn a fost inspirată de decizia lui Meghan și al prințului Harry

Cuplul are două fiice, Savannah, în vârstă de 9 ani, şi Isla, de 7 ani. Autumn se pare că vrea să se întoarcă în Canada, țara ei natală,  fiind inspirată de decizia lui Meghan și a prințului Harry.

Peter Phillips și Autumn Kelly au avut o căsătorie tradițională, în 2008, canadianca spunându-i „Da!” celui mai mare dintre nepoții reginei Elisabeta a II-a, în faţa a 300 de invitaţi.

Peter și Autumn, care este din Montreal, s-au întâlnit prima dată în timp ce lucrau pentru cursa  Formula One,  în 2003, când a avut loc  Marele Premiu al Canadei ce s-a  desfăşurat la Montreal. Așadar, pasiunea pentru automobile i-a adus  împreună,  însă Autumn nu a știu inițial că Peter face parte din familia regală, a aflat abia după șase săptămâni  că se întâlnește cu un nepot al reginei Mării Britanii. Ea l-a văzut întâmplător la televizor. Când a descoperit mama ei i-a spus: „Oh, Autumn, înce te-ai băgat’, după um a povestit aceasta pentru revista Hello.

Autumn a avut o viață obișnuită până atunci, în adolescenţă lucrând într-un bar pentru a-și plăți facultatea și având câteva contracte ca manechin. După ce a trăit doi ani în China, s-a specializat în cultura și civilizația asiatică. Relația lor părea imposibilă, deoarece Peter a plecat de la scuderia Jaguar& Williams, pentru a lucra la Royal Bank of Scotland, din Edinburgh. Autumn l-a urmat însă în Regat, cei doi locuind într-un apartament din Kensington, Londra. Au devenit rapid unul dintre cuplurile prezente la evenimentele mondene, iar Autumn părea s-a integrat perfect în Anglia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram