Război în Ucraina, ziua 739: Traficul pe podul Crimeei, temporar închis. Zelenski face un nou apel asupra aliaților occidentali

Măsuri împotriva coronavirus! Rusia suspendă cursele feroviare spre Moldova și Ucraina

15 martie 2020, ora 11:10

Rusia suspendă de marți, 17 martie cursele feroviare spre Republica Moldova și Ucraina. Reprezentanții Căilor Ferate rusești susțin că decizia este legată de cea a Kievului și Chișinăului de închide traficul feroviar în scopul prevenirii infecției cu coronavirus.

Astfel, de marți, nu vor mai circula pentro perioadă nedeterminată trei curse de pe linia Moscova – Chișinău, dar și o cursă Sankt – Petersburg – Chișinău.

Sunt sistate, de asemenea, cursele feroviare de pe linia Moscova – Kiev și Moscova – Odessa, dar și mai multe curse interne.

Banii pentru biletele deja cumpărate pot fi returnate la casele de la Calea Ferată de pe teritoriul statului de unde au fost cumpărate.

Anterior, măsuri similare au fost luate în Italia, China, Mongolia, Cehia, Polonia, Franța și Germania.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram