Ministerul Sănătății anunță 32 de cazuri de infecție cu noul coronavirus care au fost confirmate astăzi în laboratorul Autorității Naționale de Sănătate Publică (ANSP). Astfel, numărul pacienților infectați cu COVID-19 în R. Moldova a ajuns la 231.

Dintre cele 32 de cazuri noi, două sunt de import, confirmate la persoane care au venit din Marea Britanie și România. Cazurile de infecție locale au fost identificate la pacienți din Chișinău și raioanele Ștefan Vodă, Soroca, Ialoveni, Anenii Noi, Cahul și Hâncești.

În total, în laboratorul ANSP au fost procesate astăzi 231 de probe, a precizat ministra Viorica Dumbrăveanu în cadrul unui briefing de presă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!