/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Raioanele din care provin cei 32 de pacienți testați astăzi pozitiv la COVID-19

missing
28 martie 2020, ora 18:07

Ministerul Sănătății anunță 32 de cazuri de infecție cu noul coronavirus care au fost confirmate astăzi în laboratorul Autorității Naționale de Sănătate Publică (ANSP). Astfel, numărul pacienților infectați cu COVID-19 în R. Moldova a ajuns la 231.

Dintre cele 32 de cazuri noi, două sunt de import, confirmate la persoane care au venit din Marea Britanie și România. Cazurile de infecție locale au fost identificate la pacienți din Chișinău și raioanele Ștefan Vodă, Soroca, Ialoveni, Anenii Noi, Cahul și Hâncești.

În total, în laboratorul ANSP au fost procesate astăzi 231 de probe, a precizat ministra Viorica Dumbrăveanu în cadrul unui briefing de presă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram