/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Câte amenzi a împărțit Poliția până astăzi pentru persoanele care nu au respectat carantina

01 aprilie 2020, ora 12:30

Începând cu 17 martie, când Parlamentul a completat Codul Contravențional, angajații Inspectoratului General al Poliției au amendat 119 persoane fizice care nu au respectat regimul de autoizolare și au ieșit din carantină, deplasându-se în locuri publice. Amenda în astfel de situații depășește 20 de mii de lei. Datele au fost prezentate de ministrul de Interne Pavel Voicu.

Cu amenzi usturătoare de zeci de mii de lei s-au ales și 38 de agenți economici care nu și-au sistat activitatea în perioada stării de urgență, în special fiind vorba de localuri de agrement.

De asemenea, polițiștii au amendat 24 de șoferi de unități de transport public, care au permis îmbarcarea mai multor pasageri decât scaunele prevăzute în mașinile pe care le conduc.

Suma amenzilor aplicate nu a fost anunțată de ministrul de Interne.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram