/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ce spune directorul spitalului privat despre medicul radiolog, care a decedat azi din cauza coronavirusului

missing
05 aprilie 2020, ora 17:26

Valeriu Pripa, medicul radiolog care a decedat astăzi din cauza coronaviruslui, a fost anterior într-o vacanță în Marea Britanie. De trei săptămâni, medicul nu a mai fost văzut la serviciu, din motiv că s-ar fi aflat în concediu medical. Informațiile ne-au fost oferite de colegul său și directorul spitalului privat din capitală, Adrian Hotineanu.

„El a fost în concediu. Lumea spunea că a fost la copii, în Anglia. El s-a îmbolnăvit și de trei săptămâni nu era la serviciu. A stat internat câteva zile în alte spitale, iar de 8 zile era internat la Spitalul Republican”, a spus Hotineanu pentru TV8.

Adrian Hotineanu a mai precizat că și soția acestuia, medic de profesie, este internată la spital, dar nu știe dacă este infectată sau nu cu COVID.

Directorul spitalului privat ne-a mai spus că un alt angajat al instituției, care activa în același cabinet cu Valeriu Pripa, s-a aflat în carantină, dar deja a ieșit pentru că au expirat cele 14 zile și se simte bine.

Într-o postare pe Facebook, fostul consilier al ministrului Sănătății, Dragoș Galbur, acuză autoritățile de faptul că ar tăinui adevărul și spune că medicul decedat s-ar fi infectat cu COVID-19 de la soția sa, care la fel este angajată în sistemul medical.

Un guvern de incompetenți și mincinoși! ????

Ministerul Sănătății, prin persoana dnei ministru Viorica Dumbrăveanu…

Publicată de Драгош Галбур pe Duminică, 5 aprilie 2020

Valeriu Pripa, medicului radiolog în vârstă de 59 de ani care a pierdut lupta cu coronavirusul a fost internat pe data de 28 martie la Spitalul Clinic Republican, în stare gravă. Acesta suferea de alte maladii cronice, hipertensiune de gradul III.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram