/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un om din echipa lui Dodon, numit vicepreședinte al Consiliului de Administrație al „Moldovagaz”

missing
13 aprilie 2020, ora 10:53

Întreprinderea „Moldovagaz” are un nou Consiliu de Administrație, ales pe 10 aprilie. Secretarul Consiliului economic de pe lângă președintele Republicii Moldova, Vitalie Țurcanu, a fost ales în calitate de vicepreședinte al Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz”, împreună cu reprezentanții „Gazprom”, delegați de la Moscova, Nicolai Vasiliev și Denis Emelyanov.

În Consiliul de Administrație „Moldovagaz” au mai numiți directorul „Chișinău-gaz” Ilie Tutunaru și șeful Secției analiză economică, planificare și politică tarifară „Moldovagaz”, Alexandru Șevciuc.

Federația Rusă i-a desemnat în componența Consiliului pe Mihail Iuriev, Nicolai Vasiliev, Denis Emelianov, Elena Tkaciuk și Anton Bubeonov, care ocupă funcții înalte în organele de conducere ale „Gazprom”.

Consiliul de Administrație al „Moldovagaz” are 9 membri numiți la propunerea principalilor acționari, pe un termen de 3 ani. Vechea componență a Consiliului a avut mandatul expirat la 9 februarie 2020, cu excepția președintelui Consiliului de Administrație Vadim Ceban, care a fost numit în funcție la 2 septembrie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram