La întrevederea de azi seara de la Parlament, la care a fost surprins șeful statului Igor Dodon, ar fi participat și premierul Ion Chicu. Prim-ministrul a fost surprins de echipa de filmare a tv8, la ieșirea din clădirea Legislativului, alături de președintele țării. 

Se presupune că la Parlament a avut loc ședința coaliției de guvernare, la care au participat și cei doi demnitari.

L-am contactat pe consilierul pe comunicare a premierului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, care ne-a spus că nu cunoaște la ce întrevedere a fost premierul Chicu, dar că admite că ar fi avut loc o discuție cu parlamentarii, discuții la care uneori este invitat să participe.

Șeful statului, Igor Dodon, a venit la Parlament către ora 18, la scurt timp după finalizarea ședinței fracțiunii Partidului Democrat. Nu este clar cu ce scop a venit șeful statului la sediul Legislativului, reprezentanții serviciului de presă al Președinției nu răspund la apelurile noastre.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!