/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

La întâlnirea de azi seara, de la Parlament, alături de președintele Dodon ar fi participat și premierul Chicu

missing
04 mai 2020, ora 19:09

La întrevederea de azi seara de la Parlament, la care a fost surprins șeful statului Igor Dodon, ar fi participat și premierul Ion Chicu. Prim-ministrul a fost surprins de echipa de filmare a tv8, la ieșirea din clădirea Legislativului, alături de președintele țării. 

Se presupune că la Parlament a avut loc ședința coaliției de guvernare, la care au participat și cei doi demnitari.

L-am contactat pe consilierul pe comunicare a premierului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, care ne-a spus că nu cunoaște la ce întrevedere a fost premierul Chicu, dar că admite că ar fi avut loc o discuție cu parlamentarii, discuții la care uneori este invitat să participe.

Șeful statului, Igor Dodon, a venit la Parlament către ora 18, la scurt timp după finalizarea ședinței fracțiunii Partidului Democrat. Nu este clar cu ce scop a venit șeful statului la sediul Legislativului, reprezentanții serviciului de presă al Președinției nu răspund la apelurile noastre.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram