/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Comercianții din scuarul Eminescu ar putea fi mutați într-un alt loc. Planul responsabililor de la Primăria Chișinău

missing
11 mai 2020, ora 09:28

Comercianții care până nu demult vindeau în scuarul Eminescu tot felul de mărfuri, de la tablouri la obiecte de artizanat și lucrări handmade, și-ar putea continua activitatea într-un alt loc din Chișinău. Responsabilii de la Primărie au declarat azi că au identificat mai multe locuri pe care urmează să le propună spre examinare.

„Oamenii au activat ani la rând acolo, fără autorizație, fără nimic și au făcut mizerie”, a spus viceprimarul Inga Ionesii la ședința operativă a Primăriei din această dimineață.

„Noi ne-am gândit și la alte locuri unde ar putea să își vândă marfa, pe care urmează să le propunem și să le examinăm”, a adăugat Ionesii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram