/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Momentul reținerii bărbatului din Văratic, bănuit că și-ar fi ucis și aruncat în toaletă un consătean

12 mai 2020, ora 09:58

Inspectoratul de Poliție Ialoveni a făcut publice imagini cu momentul reținerii și escortării la sediul IP a bărbatul din Văratic bănuit că și-ar fi ucis și aruncat în toaletă un consătean. Individul în vârstă de 55 de ani a fost plasat în arest pentru 72 de ore.

Amintim că ieri, un bărbat  din satul Văratic, raionul Ialoveni, care a fost dat dispărut pe data de 24 aprilie, a fost găsit mort în WC-ul din grădina unui consătean. Potrivit polițiștilor, aceștia doi au consumat băuturi alcoolice înainte de dispariție.

„Fiind examinat de medicul legist, din cauza stării avansate de putrefacție, nu a fost posibil de stabilit modalitatea prin care acesta ar fi fost omorât, însă urmează a fi dispusă expertiza medico-legală care va stabili cauza decesului”, a anunțat Poliția.

Pe 24 aprilie 2020, poliția din Ialoveni a fost sesizată de o locuitoare a satul Văratic r. Ialoveni pe faptul dispariției fiului său de 42 ani, care în dimineața zilei de 21 aprilie ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram