/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Liderii blocului ACUM nu au discutat de câteva luni. Maia Sandu: „Și care e problema?”

missing
13 mai 2020, ora 23:44

Liderii blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, nu au discutat deja de două luni. Președinta PAS susține că după mesajul primit de la Andrei Năstase cu ocazia zilei de 8 martie cei doi politicieni nu au mai discutat.

Totodată, președinta PAS consideră că nu este nicio problemă în acest lucru.

Întrebată care este relația între cei doi, Maia Sandu a spus că așa cum se văd în public, așa și sunt relațiile. „Eu cred că pentru dumneavoastră este clar care sunt relațiile pentru că lucrurile se văd în public. Așa cum se văd, așa și sunt”, a declarat Sandu la „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Totodată, politiciana susține că Partidul Platforma DA este un partener politic cu care PAS a făcut multe lucruri bune și crede că în cele mai importante situații vor merge împreună și vor face „ce e bine pentru cetățeni”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram