UPDATE: 13:10 Poliția capitalei anunță că alerta cu bombă la Ambasada Federației Ruse din sectorul Centru al capitalei a fost falsă. Geniștii au găsit o geantă suspectă de culoare verde, însă nu au depistat obiecte explozibile.

Urmare a verificarii perimetrului de catre angajații „Bombteh ”la o distanță aproximativ 15-20 m de la Ambasadă a fost depistată o geantă suspectă de culoare verde. În urma verificării careva mijloace explozibile nu au fost depistate”, a spus Natalia Stati.

UPDATE: 12:05 Personalul Ambasadei Federației Ruse din Chișinău a fost evacuat dup ce o persoană necunoscută a făcut o alertă cu bombă. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei. 

Apelul la 112 a fost recepționat la ora 11:27. La fața locului s-au deplasat imediat toate serviciile abilitate, inclusiv salvatorii și geniștii, iar zona a fost încercuită.

 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!