/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ UPDATE: Alerta cu bombă de la Ambasada Federației Ruse a fost falsă

01 iunie 2020, ora 13:10

UPDATE: 13:10 Poliția capitalei anunță că alerta cu bombă la Ambasada Federației Ruse din sectorul Centru al capitalei a fost falsă. Geniștii au găsit o geantă suspectă de culoare verde, însă nu au depistat obiecte explozibile.

Urmare a verificarii perimetrului de catre angajații „Bombteh ”la o distanță aproximativ 15-20 m de la Ambasadă a fost depistată o geantă suspectă de culoare verde. În urma verificării careva mijloace explozibile nu au fost depistate”, a spus Natalia Stati.

UPDATE: 12:05 Personalul Ambasadei Federației Ruse din Chișinău a fost evacuat dup ce o persoană necunoscută a făcut o alertă cu bombă. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei. 

Apelul la 112 a fost recepționat la ora 11:27. La fața locului s-au deplasat imediat toate serviciile abilitate, inclusiv salvatorii și geniștii, iar zona a fost încercuită.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram