/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Havuzul muzical de lângă Parcul „Valea Trandafirilor” s-a redeschis

06 iunie 2020, ora 07:04

Havuzul muzical pietonal, din preajma Parcului „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica, și-a reluat activitatea aseară.

Acesta va funcționa zilnic, în perioada estivală, de la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 și 18:00, câte 15 de minute, iar la ora 20:00 va fi conectată muzica și iluminatul decorativ, anunță primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

„Havuzul muzical este unicul de acest fel în capitală, care după renovare, a devenit unul pietonal. Astfel, oamenii se pot plimba printre jeturile de apă, sincronizate cu muzică și iluminat decorativ. Un loc minunat pentru odihna cetățenilor, dar cu păstrarea tuturor normelor recomandate de specialiști”, a menționat primarul.

Ceban susține că astfel de obiective intenţionăm să amenajăm la Complexul Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”, Parcul „Alunelul” și în Parcul „La Izvor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram